Şimdi Ara

northernlord

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen aylarda oyunu bırakmış worldofwarcraft.com da en iyi mage ler arasında gösterilmiş northernlord un videosu

http://video.google.com/videoplay?docid=146647685127343635&q=northernlast

bu alt karakterdir ve göreceğiniz üzre zevk için mouse yapılmıştır gerçek karakter "saerdna" dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_Dolunay -- 13 Haziran 2007; 10:42:23 >

• Evet ben ikisini de tanıyorum..Dünyanın en iyileri arasındaydi..Ilk karakterinde bladefist pvp de oynamıstı sanırım..Elemental mage buildi bulan arkadas olması lazım ve türk...Bu videodaki mage ile aynı serverda oynamıstım bir süre (Chromaggus) herkes tanır orda...Serverin ilk Ranklı magesi zaten...Bıraktıgına üzüldüm..Cidden hiç yenildigini görmedim...Oyunu Otherguydan ögrendigini söylemisti ki forumlarda otherguy ve vurtneden daha iyi oldugu cok söyleniyordu..

BB northernlord :(
  • merak etme geridönecek
  • bu seyrettiğimiz adam türkmü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwarrior

bu seyrettiğimiz adam türkmü ?

nikinden anladıgım kadarıyla iskandinav sanırım.
  • sapına kadar türk
  • eğer türkse imba oyuncuymuş türklerden boyle pvp yapan birini tanımıyordum iyi yani
  • saerdna adlı karakterine çektiği video avrupa birinciliği aldı bildiğim kadarıyla LCD falan vermişlerdi onun da linkini koyarım
  • vurtne daha ii oynuo bence google video ya girip vurtne yaazın 4-5 videosu war dehşet oynuo
  • arkadaşlar video nun 5 dk sını izledim adam rogue yi arcane exp. atarak buldu sonra defalarca poly attı 2 kere block actı bilmiyorum bence vurtne nin yanından geçemez vurtne 2 ice block kullanmak zorunda kaldığı(kullandığı) anlar 1 vs 2 , 1 vs 3 olduğu zamanlar. bence vurtne 1 numara

ayrıca 8 dk izledim 2 kere frostnova yı boşa salladı:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 14 Haziran 2007; 20:30:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcefe

vurtne daha ii oynuo bence google video ya girip vurtne yaazın 4-5 videosu war dehşet oynuo

vurtne de iyi bence ama, arkadsın dedigi gibi dikkatli bakarsanız mouse click yapılmıs hep, vurtne full mouse click ile oynayabilirmi acaba diger bir videosu daha vardı izlerseniz vurtne den daha iyi bence..Ayrıca vurtne full frost mage burda elemental ile oynamıs arkadas...
    Turklere destek
  • ya türk eyvallah ama ben tarafsız yaklaşıyorum ve vurtne den aldığım keyfi bundan alamıyorum. ha lag onda 200 vurtne de 30 onu bilmem
  • http://video.google.com/videoplay?docid=-2321004544873294624&q=vurtne

trailer bile mükemmel olmuş. linkte sağ üstte asıl video yuda görürsünüz izleyin. gerçi bi başlık açmıştım vurtne 60-66 mage pvp diye
  • arkadasın mouse click siz videosu...Kimseye sölemek istemiormus ama ben söliim dedim warcraftin ilk zamanları, gear cok komik ama kabiliyet olaganüstü bence
    Vurtneye tercih ederim

http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=14360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 14 Haziran 2007; 20:39:26 >
  • video yu acmadı:S
  • mouse click derken? anlamadım olayı.. Mouse ile mi oynuyor yani mouse ilemi spellere basıp adama vuruyor
  • evet full mouse ile yapmıs ...Bende serverda bildigimden yazıyorum :)
  • yav anlamıyorum sizi oraya hayvan gibi mouse yapılmıştır yazıyorum hala bana gelmiş vurtne murtne diyorsunuz adam main charla blizz den ödül almış üstüne üstün türk baba gibi de oynuyo ve bizi de çok iyi temsil ediyor geri dönünce de bi tbc videosu çeker o zaman tartışmaya da gerek kalmaz bir de videonun sonu çok güzel hazırlanmış 25dk falan anlamayın izleyin if bölümünü tavsiye ederim

ayrıca çok iyi bomba ve dinamit kullandığını söylemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_Dolunay -- 15 Haziran 2007; 0:16:08 >
  • olsun olsun tabiki turklerinde böyle oyunculara ihtiyacı var hep yabancı seyret olmuyo boyle sıkılıyo insan elbette boyle adamlar turklerin adını duyuracak su lag'da olmazsa ne adamlar cıkar turklerden ben eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 15 Haziran 2007; 0:26:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwarrior

olsun olsun tabiki turklerinde böyle oyunculara ihtiyacı var hep yabancı seyret olmuyo boyle sıkılıyo insan elbette boyle adamlar turklerin adını duyuracak su lag'da olmazsa ne adamlar cıkar turklerden ben eminim

aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.