Şimdi Ara

Norton Antivirus 2007 (10 yıllık demo! kullanım hakkı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıllık norton antivirus yazılımı. (Demodur)rapid linki

http://****.com/files/24010183/NA.2007.10YearsSubscibtion._www.TryFile.com_.rar

• norton beleş verse tam sürüm olarak yine norton kullanmam tam bir işlemci ve ram düşmanı bi program
    at çöpe gitsin. nod kullan farkı yaşa ( ne slogan oldu ama )
  • İsterse 20 yıllık versin ben kullanmazdım.

İşine yarayacaklar olur yine de saol
  • gidin ram alın nortona laf atmayın, ben mcafee kullanıyorum enterprise 8.5i, norton kadar iyidir, norton 10 yıllık lisans vermez, verim alamazsın
  • onu indireceğime kaspersky internet security indiririm bi yerlerden de serialini buluyorum 1-2 yıl kullanırım paşa paşa.bi antivirüs bu kadarmı iyi olur hiç virüs hacker spam hiçbirşey geçirmiyor.saat başı hatta yarım saat başı bi güncelleyim diyorum yine güncelleniyor.yarım saatte bir güncelleniyor böyle bir şey varmı ya
  • norton 2007 iyi bir antivirüs arkadaşlar KULLANMADAN AHKAM KESMEYİN
    mcafee enterprise çok iyi antivirüs aslında onuda bir deneyin kasperden iyidir walla
    nod32 yide unutmayın
  • üstüne para verse kullanmam.daha önceden denedim berbattı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 Pro-Windows 10 Pro
    3 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: -IceMan-

üstüne para verse kullanmam.daha önceden denedim berbattı.

norton 2007 kullanda ööle konuş:))) beğenir sonra vazgeçenmezsin söölim.o kadar değişti artık
  • Nortona Laf Yok Ben halen Kullanıyorum tabiki belleği fazla harcayabilir yoksa bu geniş çaplı korumayı nasıl sağlayabilirki? eğer bilgisayarınız güçlü ise hiç dert etmeyin ama güçlü değil ve buna rağmen nortonu kullandım kasıyor gibi sözler söylemeyin gidin bilgisayarınızı yükseltin ondan sonra kullanın eminim o zaman bu sözleri söylemezsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

norton 2007 kullanda ööle konuş:))) beğenir sonra vazgeçenmezsin söölim.o kadar değişti artık

Norton kurulduktan sonra kolay,kolay kalkmıyor sanırım.Bu yüzden denemiyorum
  • bu 10 yıllık demo sürümünde bi kısıtlama varmı acaba varsa neler ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdexos

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Norton kurulduktan sonra kolay,kolay kalkmıyor sanırım.Bu yüzden denemiyorum

norton 2007 kullandınmı?
    kullandıktan sonra bunları yazsan daha iyi olmazmı?

• Merhaba Arkadaşlar,

Diğer versiyonları için size hak veririm ama 2007 versiyonunda çok şey değişmiş. Kullanmadan
    yorum yapmayın derim. Bir çok kişi, eski deneyimlerinden yola çıkarak kötülemeye devam ediyor.
    Ne demişler adın çıkacağına canın çıksın.
  • Norton antivirus çok değişti ram kullanımı artık daha az sistemi eskisi gibi kasmıyor
  • saçmalamayın norton 2007 ne işe yarıyor arkadaşlar el insaf, virusu buluyor ancak silmiyor, nortonun tipik özelliğidir, virusu bulur review gösterir onla ilgili virusu silmez, bu nedenle tercih etmiyorum nortonu. Kaspersky, Mcafee kullanın ikisinden birisi, ikisi de iyidir, nortona 5 basarlar
  • Kaspersky 5.0 kullanıyordum süresi dolunca norton 2007'ye geçtim.Bilgisayarı fazla kasmıyor ve kaspersky kadar güvence sağlıyor.Daha önce girdiğim sitelere bu sefer norton yüklü iken girdim şimdilik virüs bulaşmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpha06

Kaspersky 5.0 kullanıyordum süresi dolunca norton 2007'ye geçtim.Bilgisayarı fazla kasmıyor ve kaspersky kadar güvence sağlıyor.Daha önce girdiğim sitelere bu sefer norton yüklü iken girdim şimdilik virüs bulaşmadı.

KARPERsky saplantısından kurtulmuş objektif birilerini forumda görmek ne güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 6 Nisan 2007; 18:34:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koyyim

norton ağzıyla kuş tutsa sistemi hantallaştıama imajından kurtulamaz. kaspersky 1 numara

sen öyle san.norton 2007 kullanmadığın belli oluyor.asıl sistemi hantallaştıran KARPERsky dır.dünya söylüyor karpersky kasıyor diye.sen birde norton 2007 kurda gör gerçekleri.uyan o uykularından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.