Şimdi Ara

norton antivirüs live uptade sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar norton da live uptade olmuyor..sunucudan güncelleme listesi alınamıyor diyor ama ondan önce ban şöyle bir uyarı geliyor!!!!hatta nortonu kaldırıp tekrar kurdum yine aynı!!!
     norton antivirüs live uptade sorunu

yardım edebilir misiniz?
    bu arada bu işlemi uygula dediğimde windows ana dosyadaki girişleri kaldıramıyor diyor...yani başarısız...sonra live uptade e bağlan diyorum ama güncelleme listesi alınamıyor alınamıyor diyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shogun61 -- 23 Mayıs 2006; 22:55:39 >

• sanırım Windows XP sP 2 kullanıyorsun ve ilk live update yi kullandığında windowsun sana engelleme ile ilgili sorduğu soruya engellemeye devam et seçeneğini işaretledin.

bu ihtimali konrol etmek için ; denetim masasından kontrol merkezine gir ve firewall özelliklerinden kontrol et.
  • güvenlik duvarında live uptade ile ilgili bir secenek bulamadım...bu arada daha önce yapıyordum çok rahat...bir de windows XP sP 1 yapmam için ne yapmam gerekiyor...
  • sp2 den sp1 e gecmeyı kastedıosan denetım masası-program ekle kaldırdan kaldırabılırsın umarım yanlıs anlamamısmdır
  • Bu bilgileri nortonun(2005) read me dosyasından aldım...
    sistem yeniden yükleme sırasında Auto-Protect Yükleme seçeneği
    kullanılamıyorsa (sadece XP’de), yapmanız gereken:
    1. XP Servis Paketi 1 İndirmek
    A. Internet Explorer’ı Aç
    B. Araçlar’ı Tıkla
    C. Windows Güncelleme’yi Seç
    D. Şimdi Güncelle’yi tıkla ve Servis Paketi 1’e yükselt
    2. Doğru Q811493 hotfix almak. Bakınız:
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;819634.

Yeniden yüklemeden sonra bu Seçeneğin etkin kılındığından emin olunuz:

1. AntiVirus’ı Açınız.
    2. Seçenekler’i Tıklatınız.
    3. Auto-Protect’i tıklatınız
    4. Gelişmiş’i Tıklatınız

Sistem yeniden yükleme sırasında Auto-Protect’i yükle etkin kılınmalıdır.

şimdi benim anlamadığım sp2 sp1 den daha yüksek değil mi???daha önce sp2 le live uptade çok rahatlıkla yapıyordum...hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım...nortonu yeniden kurdum bu sefer tüm günçelleştirmeler de gitti...
    güvenlik merkezine girdim sanki benden habersiz biri karıştırmış bilgisayarı...şöyle diyor
    güvenlik merkezi hizmet başlatılamadığından ya da durdurulduğundan güvenlik merkezi şu anda kullanılamıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shogun61 -- 24 Mayıs 2006; 21:06:26 >

• firewall ayarlarındandır buyuk ıhtımal baskada bısı gelmıo aklıma
  • neyse ki onu services.msc den çalıştırdım ama en büyük sorun norton live uptade...
    LU1814: LiveUpdate mevcut Symantec ürün ve bileşen güncellemelerine ait katalog dosyasını alamıyor. Lütfen Internet'e bağlanabildiğinizden emin olun ve LiveUpdate'i yeniden çalıştırın.
    LiveUpdate oturumu tamamlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shogun61 -- 24 Mayıs 2006; 23:00:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlaşılan virüs programını değiştirmem lazım
  • arkadaşlar nortonun hiç bir linkine bağlanamıyorum acaba nedenini bilen var mı????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.