Şimdi Ara

Norton ghost 9 Yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Norton Ghost 9 kullanıyorum.Hard diskin yedeğini aldım fakat boot cd si olmadığından geri yükleme yapamıyorum(Windowstan da yapamıyorum)Norton Ghost 9 boot cd si ni nasıl bulabilirim.Lütfen Yardımcı olun...

• program içinde yapması lazım normalde ama sana tavsiyem hiç başlamadan norton 2003 e geç çünkü tek karşılaşacağın problem bu olmayacak hemen dön lhazır işin başındayken
  • arkadasım norton recovery disk gerekli geri yuklemen icin 400kusur mb buyuklugunde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 18 Eylül 2005, 0:41:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: METAL

program içinde yapması lazım normalde ama sana tavsiyem hiç başlamadan norton 2003 e geç çünkü tek karşılaşacağın problem bu olmayacak hemen dön lhazır işin başındayken

norton 9 , 2003 ten sonra çıkan versiyonu değil mi ki?
    ne gibi sorunları var 9 un?
  • 9 en son versiyondur. Orada yedeğini alırken ya CD'ye ya da DVD'ye atman gerekirdi. İkinci bir alternatif de yedeği farklı bir partisyona atmak. Yani C ve D kullanıyorsan Norton Ghost için bir de E açman gerekecek. Ama bu bölümün boyutu küçük olsun yani sırf bu iş için kullan.. Eskiden bu partisyonun FAT olması gerekiyordu. Belki son versiyonda değişmiştir. Kolay gelsin.
  • www.kitapgibi.net ten nasıl yapıldığı anlatılıyor tam linki;

http://www.kitapgibi.net/norton_ghost_2003/norton_ghost_2003.htm kolay gelsin
  • ghost 9.0 NTFS dosya sistemini destekler win calısırken image alınabilir bence 9.0 en iyisi soylenenlerin aksine hic bir sorun gormedim
  • ben zaten win çalışırken ghost almasını anlayamadım. eski versiyonlarında bu yoktu çünkü dos'tan alırdı. pc'nin ghostunu aldım 4cd ama bu sebepten dolayı bana pek sağlam bi iş gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

ben zaten win çalışırken ghost almasını anlayamadım. eski versiyonlarında bu yoktu çünkü dos'tan alırdı. pc'nin ghostunu aldım 4cd ama bu sebepten dolayı bana pek sağlam bi iş gelmedi

ben win calısırken image i aldım sonra geride yukledim bir sorun olmadı
  • ok
  • bir arkadaş Acronis True Image diye bir prog tavsiye etti , canavar gibi NTFS destekli ,kullandım memnun kaldım tavsiye ederim
  • abiciğim cd ye yazdırırsan cd den boot ediyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.