Şimdi Ara

'NORTON GHOST PROBLEMİ(ÇÖZÜLEMİYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NORTON GHOST 2003 VAR. BAZI BİLGİSAYARLARDA SORUNSUZ KULLANDIM .AMA NASILSA MESELA SATA HARDİSKLİ BİR BİLGİSAYARA GOST YAPTIĞIMDA "DISK BOOT FAILURE" DEYİP HARDDİSKİ GÖRMEDİ BİLGİSAYAR(YEDEKLEME AŞAMASINA GELDİĞİNDE)

SONRA NORMAL ATA HARDDSKLİ ESKİ BİR BİLGİSAYARDA AYNI HATAYI VERDİ. YAW BU NE MEMEN BİR PROGRAMDIR. NEYE GÖRE HATA VERİYOR VE ÖYLE BİR HATAKİ HERŞEYİ YENİDEN BAŞLATMAK GEREKİYOR.FDISKLE DÜZELİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybekk -- 4 Eylül 2006; 22:24:31 >

• YOK MU BİLEN
  • baba sen başlığa norton ghost problemi falan yaz bence..atraksiyonu bırak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

baba sen başlığa norton ghost problemi falan yaz bence..atraksiyonu bırak..

eh dediğini aynen yazdım(biraz abarttım hatta) inşaallah bir yazan çıkar
  • (dayanamadım cvp yazayım)kardes ben hiç norton ghost kullanmadım..şimdişu errorun çıktığı yer windows uzerindeyken mi yoksa yedekleme esnasında yeniden mi başladığında çıkıyor..ghostun options (seçenekler)kısmını kurcala..bi de aklıma gelen oturum admin sifresiyle açılmış(belki norton sadece admine izin verecek şekilde kurulmuştur)kusura bakma ben hiç norton kullanmam..yıllar once norton antivirus yuzunden çoktu b.sayarım..ondan beridir tovbeliyim nortona..başka yedekleme programları da var onları dene acronis true image tavsiyemdir..sana kolay gelsin..
  • sen boşver norton ghost kullanmayı. sana acronis true image ı tavsiye ederim. ben kullanıyorum çok güzel
  • problemi biraz açman gerek bence pek fazla birşey anlaşılmıyo ama sanırım yedekleme aşamasına dahi gelememişsin belki problem cd dedir yada anakartın cd-rom dan başlatma yapamıyordur bunun muhtemel sebebi cd-rom olabilir başka bir cd-rom kullanmayı denesene başka bir kablo ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.