Merhaba, bi laptop ım var bilirsiniz ilk kullanmaya başladığınızda kendi markasına göre hazırlanmış bir windows olur laptoplarda, benim laptopumda MSI 510c. Kullanmaya başladığımda hdd tek partition du. daha sonra ben bilgisayarıma format attım ve 2 partition haline getirdim ve doğal olarak önemli seylerimi 2. partitionda toplamaya başladım. dün akşam makinamın format zamanının geldiğini düşünerek bilgisayarımla birlikte gelen recovery discler yardimiyla makinamı yeniden kurdum. sonuc: windows başladığında hdd tek partitiondu ve bütün yedeklediğim seyler gitti. kurtarabilme sansım varmı? ne yapmam gerekir? dosyalarıma tekrar kavuşabilirmiyim? "get data back", "file recovery" gibi programlar kullandım dosyalarıma erişemedim. yardımcı olursanız cok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
hardiste ki bilgilrin hepsine mi format attın .... c ye format attınsa dediğin gibi bir problem olyacak....... buyuk bir ihtimalle bolunmus disklere bakmadan yanlıslıkla birleştirdinse tüm bilgilerin gitti........
bu recovery cdleri tek partion olarak hazırlanmısdır genelde.seninkide bu cdlerden biri.bilgilerine yapabilecegin tek sey finaldata prg vb prglar ile tarayarak bir kısmını geriye kurtarabilmendir.ancak bu biraz zor olabilir.cunku bu cdler hdd kokten ucurorlar yani fdisk tarzı bir silme islemleri varki fdisk yapılan diskteki eski verilere ulasmak cok asırı zordur.bu dedgim prg sansını dene.ancak senin bilgilerin cok onemli ise hdd kurtarıcı firmalar var onlara basvura bilirsin