Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (37. sayfa)
-
-
1 cihaz için beni de ekleyebilir misiniz
-
Tabi ki ekledim.
-
2 cihaz da ben alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekledim.
2 cihaz kalıyor 1-2 güne 2 cihaz da dolar diye tahmin ediyorum.
ben satın alacağım birazdan, hesap numarasını iletiyorum gruba girenlere.
@mesido @MOU @-kanunadamı- @WeKinG
-
1 cihazda ben alabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yer varsa 1 cihaz için beni de eklerseniz sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana da 2 cihaz lazım (telefon + pc)
-
Yeni bir satın alma grubu oluşturulursa bir cihaz için eklenebilirim.
-
Ben de almak isterim
-
1 dolara amerika üzerinden gaming edition almıştım onda vpn var idi "NoWLoadinG" nickli arkadaşın yukarıda yazdığı gibi türkiyede vpn kaldırılmış yeni aldığım keyi girince başta vpn var iken otomatik türkiye versiyonuna güncellenip vpn kalktı
benim gibi Vpn ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar eski aboneliği var ise alttaki adımları bir deneyin
1 önce masa üstü ücretsiz vpn indirip amerikayı seçin ben proton vpn nin ücretsiz sürümünü indirdim onu da vpnle indiriyoruz tarayıcı üzerinden
2 norton downloader dosyasını nortonun sayfasından indirsinler sadece aboneliği olanlar indirebiliyor bildiğim kadarıyla
"C:\Users\Public\Downloads\Norton\{DSP-N360-GAMER-2222610-SHPD-FSD5320004}" içine setup dosyasını atıyor sondaki dosya yeri değişebilir nortona kadar kopyalayıp güncel olan yükleme dosyasını seçebilirsiniz
bendeki exe adı"DSP-N360-Gamer-ESD-22.22.6.10" süreç ilerledikce bu günceleşecektir diye tahmin ediyorum ozaman güncel setup dosyasına ihtiyacımız olabilir çaresine bakacağız buradan sürümü takip etmek lazım eski kalmaması icin
3 sonra downloader kuruldu dese bile yukardaki klasöre gidip dsp yazan kurulum exesini çalıştırıyoruz
4 proton muhakkak başlangıçta açık olsun sonra yeniden başlattıktan sonra ayarlarda yazılım güncelleyiciyi devre dışı bırakıyoruz çünkü norton otomatik türkiye versiyonuna güncelliyor o ayarı kapattıktan sonra protona da gerek kalmıyor başlangıçtan devre dışı bırakabilirsiniz
ilerleyen periyotta nasıl olur bilmiyorum ama şuan vpn im aktif aboneliğim 2024 görünüyor eski gaming editiondan 30 günüm kalmıştı .benim gibi ortak alan arkadaşlarında bilgisi olsun.
şunu da ekleyeyim keyi girerken vpniniz var ise otomatik yazılım güncellemesini kaldırıp girmeyi deneyin belki öylede kurtulur.
-
Selamlar, şu an var mı bir grup dahil olabileceğimiz ben de 2 adet lisans alacağım çünkü.
Teşekkürler,
-
Selamlar, Norton üyeliğim bitmiş. 10 kişi olursa 2 senelik alabilirim. Almak isteyenler arkadaşlar yazabilir.
- genckutahyali
- yabancı7
- tkblack
- mutiege97
- eXPLoSioN26
- CloxyTr
- RoaDHuNTeR
- RoaDHuNTeR
- RoaDHuNTeR
- boş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckutahyali -- 16 Ağustos 2022; 12:0:5 > -
alacak olan olursa ben de grup kurabilirim
-
Selamlar, Norton üyeliğim bitmiş. 10 kişi olursa 2 senelik alabilirim. Almak isteyenler arkadaşlar yazabilir.
genckutahyali
boş
boş
boş
boş
boş
boş
boş
boş
boş
benimde bitmiş iki yıl önce beraber almıştık sanırım. 2 senelik beni de yaz listeye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabancı7 -- 7 Ağustos 2022; 14:31:2 > -
ekledim hocam
-
selamlar +1 beni de ekler misiniz
-
Beni de ekleyin hocam
-
A.selam ekledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X