1 adet de ben aldım. Gerçekten İlgili bir arkadaş. Sorunsuzdu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (36. sayfa)
-
-
Özelden yazdım hocam yer mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an sanırım var olan tüm Norton planları "360" markası altında sunulanlar. Doğru mu anlıyorum bunu? Bunun dışında bir planı var mı? Bende geçen seneden $1'e aldığım Norton 360 for gamers var ve bunun üstüne şu an indirimli olarak 5 cihazlık plan olan Norton 360 Deluxe'a 2 yıllık 260TL'ye almak çok makul geliyor. Bunlar dışında bir norton ürünü varsa ona bakacağım yoksa bu plana abone olacağım.
-
ben de aynı ürünü kullanıyorum.
https://tr.norton.com/products/norton-360-for-gamers
120 tl yıllık, 3 kullanıcı.
-
Arkadaş tan 1 adet lisans alınıp sorunsuz şekilde yükleme yapıldı. Kendisine teşekkürler.
-
Ben de 120TL'ye for gamers olanı uzatmayı düşündüm ancak gelecek yıl bu fiyat olmayacaktır diye düşünüyorum. O yüzden şimdiden 2 yıllık ödeme yaparak alabildiğim bir pakete geçsem daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Aralarındaki tek fark oyun optimizasyonu gibi görünüyor onun da büyük bir fark yarattığını düşünmüyorum açıkcası. Son aydayım bu ay bir uzatma almam gerek. Zaten özellikle vault için kullanıyorum bu servisi.
-
For gamersda VPN özelliği de vardır. yeni modelde kaldırmışlar mi?
VPN uygulamasından baya memnundum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 farklı müşteri hizmeti ile görüştüğüm üzere öğrendiğim kadarıyla paket farketmeksizin Secure VPN özelliği Türkiye için kapalı. Türkiye'de VPN'i kısıtlayan bir kanun gelmişti birkaç yıl evvel buna istinaden Türkiye için kapalı, firma özellikle Türkiye'ye vermemezlik yapmıyor. Geçen seneki paketimde olmasının sebebini faturaya bakınca farkettim onu Amerika üstünden almışım. Öbür yandan laptoptaki 360 for gamers arayüzünü silip 360 deluxe yüklemek yerine sadece 360 deluxe'un yükleyicisini çalıştırıp güncelledim, bu sayede Secure VPN menüsü hala var ve çalışıyor. Telefon ve tablette ise Secure VPN uygulamasına girince üyelik girişi yaptığımızda abonelik paketinde mevcut değil türü bir hata veriyor, satın almak istediğinde ise listede hiçbir şey çıkmıyor.
-
yeri olan varsa 1 adet alabilirim
-
Bizim ülkede VPN seçeneğini kaldırmışlar sanırım. Gamer yada diğer kısımlarda VPN ibaresi geçmiyor
-
2 yıllık premium organize etmeye niyeti olan varsa tek cihaz için katılırım
-
vpn li versiyonu indirimli alamazmıyız abd'den ?
-
Şuan dahil olunabilecek grup yok sanırsam. Ben yeni grup kurmaya gönüllüyüm. (3’üncü yada 4'üncü kez / referanslarıma bakılabilir.)
Norton 360 Premium
2 YIL 36TL
Liste doldukça bu mesaj editlenecektir.
Lütfen pm ile ulaşınız
Totalde 10 kişi olduğumuzda satın alımı gerçekleştireceğim.
Teşekkürler.
1- belirlenemeyen
2- belirlenemeyen
3- cchacalls
4- cchacalls
5- cchacalls
6- rion.
7- rion.
8- Bbozkurt71
9- Bbozkurt71
10- pewzie
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belirlenemeyen -- 26 Haziran 2022; 14:42:31 > -
2 bilgisayar için yerimizi alalım hocam.
@belirlenemeyen
-
Merhabalar,
Düşünen varsa veya elinde olan varsa Norton 360 Premium 2 yıllık için 3 adet için bende alabilir veya katılabilirim.
-
Arkadaşlar tek kişilik yeri olan varsa bende alabilirim.
-
Arkadaşlar tek kişilik yeri olan varsa bende alabilirim..
-
Arkadaşlar katılmak isteyen varsa bir grup daha yapabiliriz 2 yıllık.
Ben 2 cihaz için katılacağım 8 cihaz kalıyor.
Ekleme oldukça listeyi güncelleyeceğim.
1-) dgkn_ngn
2-) dgkn_ngn
3-) kanunadamı
4-) mesido
5-) mou
6-) weking
7-) murat aksu
8-) murat aksu
9-) ekeskin1126
10-) lux aeterna
Grup dolmuştur hesap numarasını ilettim. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 29 Temmuz 2022; 10:17:28 > -
+1 benide listeye eklermisiniz
-
1 cihaz için beni de ekler misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X