< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (34. sayfa)
-
-
2 yıllık Norton™ Security Premium kişi başı 36 TL düşünen varsa pm atınız; kalan kontenjan - 7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra22 -- 21 Ekim 2021; 22:55:2 > -
Security premium yenile dersem 309 tl çıkıyor, herkes 360 premium alıyor fark nedir hangisini almalı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Security premium daha stabil ve hızlı ikisinide test ettim. 360 da extra bulut kapasitesi fazla ama ben kullanmıyorum önce 360 almıştım sonra beğenmedim daha önce uzun yıllar kullandığım security premium a geçiş yaptırdım
kalan kontenjan - 5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra22 -- 22 Ekim 2021; 11:43:49 > -
2 yıllık Norton™ Security Premium kişi başı 36 TL düşünen varsa pm atınız; kalan kontenjan - 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra22 -- 24 Ekim 2021; 11:54:59 > -
kaldıysa 1 adet de ben alabilirim.
-
2 yıllık Norton™ Security Premium kişi başı 36 TL düşünen varsa pm atınız; kalan kontenjan - 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra22 -- 24 Ekim 2021; 12:4:26 > -
1 adet de ben alabilirm
-
USD 18.9 Norton Bonusu - Artıway (artiway.com.tr) bu arada reklam falan değil premium ödemelerde sağlam iade veriyor bakılabilir
-
2 yıllık Norton™ Security Premium kişi başı 36 TL.
Kişi sayısı tamamlanmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra22 -- 25 Ekim 2021; 15:57:40 > -
Satildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeMiVaR -- 5 Kasım 2021; 23:26:35 > -
Bir kişilik üyeliğe talibim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılmak isteyen olursa 1 veya 2 yıllık planlayalım.
-
-
McAfee nin son kullanıcı tarafı güçlü değil hocam, şirketlere sağladığı kurumsal koruma iyi.
Kaspersky tavsiye ederim şu aVustural ya da 16 dolara satılandan
-
Eksik bir yer varsa, ya da yeni bir grup kurulacaksa buradayım.
1 ya da 2 lisans a ihtiyacım var.
-
eset internet security internette gezinmek için daha güvenli sanırım
-
Konu up up up
Varsa yer ben de dahil olurum 2 yıllığa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X