Şimdi Ara

Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
39
Favori
77.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-designr
    3-Lagari Hasan Çelebi
    4-aRiSe*

Kalan 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 3 Eylül 2022; 21:4:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt

Hocam ben 10 gün kadar önce bir gruba dahil oldum zaten, teşekkürler.

• 1-Cengaver1

2-designr

3-Lagari Hasan Çelebi

4-aRiSe*

5-waybe

6-cemiel

7-cemiel

8-mrvyas

9-BlackStone11

10-Alias57

Grubu tamamladık arkadaşlar, herkes güle güle kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 5 Eylül 2022; 8:52:28 >
  • Yine kaçırdım ya

Yeni grup olursa beni unutmayın arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bir tane daha lazım, grup kurulacaksa yazabilirsiniz.

• Uzun yıllardan beri Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Çok memnunum. Birçok kez fidye yazılımıda dahil olmak üzere beni ipten aldığını söyleyebilirim.

• Bevkon kullanıcısına yanıt

ipten aldı derken ? tam olarak ne olmuştu ? ben 99 dan beri internet kullanıyorum. girmediğim sakat yer kalmadı heralde. son hatırladığım malware CPY den bulaşmıştı. arkada coin kastırmaya çalışıyodu  bir de 2000 lerde sonsuz pop-up açan adi siteler vardı. açıkçası kendi tanık olduğum en kötü virüs anakartı yakan bir virüstü ama 2000-2001 den falan bahsediyoruz 1-2 yıl oynayabilir tarih

• Hocam işim gereği bilgisayarlarımda farklı farklı işletmelerin önemli kayıtları mevcut. Bu kayıtları haftada 2 kez internet ile bağlantısı olmayan harici harddisklere yedek alıyorum. Ancak yeri geliyor 1 gün bile bilgisayarlarıma kayıt ettiğim bilgiler çok çok önemli duruma geliyor ve aldığım yedekler arasında da gün farkı olduğu için benim için son derece riskli olabiliyor.

Bu zamana kadar 3-4 kez fidye yazılımını engelledi kaspersky. Bilgisayarımda işletmelere ait kayıtlara bu fidye yazılımının bulaştığını aklıma bile getirmek istemiyorum. Meslektaşlarımdan bazılarının başına maalesef bu olay geldi. Hepsi otorup hacklerle pazaık yapmak durumunda kaldı. Kimi hackerler namuslu çıktı kayıtarı geri verdi :) Kimi hackerlerin ise umrunda bile olmadı sadece parayı/bitcoini alıp kayıplara karıştı.

Eğer kayıtları dönüşü olmayan bir şekilde geri alamazsam işimi bile kaybedebilirim maalesef.

Fidye yazılımının haricinde de birçok tehlike düzeyi ''yüksek'' olduğunu bildiğim virüsde engelledi ancak o engellenen virüslerin ne yapmak istediğini bilmiyorum doğrusu. :)

• Bevkon kullanıcısına yanıt

ağa sızmışlardır firewall yokmuydu hocam. kaspersky'nin iyi olduğunu biliyorum bu arada.

• Yeni grup oluşturacak arkadaş var ise beni de yazabilirler  

• 2 yıl premiuma +2 katilirim

• edit:

grup kurulmayınca yine kendim 2 yıllık lisans aldım

edit2: şuan için 5 kişilik yer var

adam başı 36 tl geliyor 2 seneliği

@niyeki @apollonx @waybe @alivebora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 21 Eylül 2022; 14:14:17 >
  • ismai1 kullanıcısına yanıt

DM attım.

• waybe kullanıcısına yanıt

Dönüş yapıldı Son olarak kaldı 3 kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 21 Eylül 2022; 15:12:37 >
  • PM e cevap verildi, 2 kullanıcı için ben katılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyeki -- 21 Eylül 2022; 15:33:33 >
  • son lisans @erdm6 nicki arkadaşa rezerve ettim eski grubumunda özel mesaj atılmıyor bana ulaşırsa bir şekilde yardımcı olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 21 Eylül 2022; 21:34:16 >
  • ismai1 kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdm6 kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj kapalı diyor size cevap veremiyorum. Mail attim gmail adresinize az önce forumdan özel mesaj almayı kapatmışsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 21 Eylül 2022; 21:40:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 yıllık, 2 pc için grup olursa ben katılırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.