Şimdi Ara

norveç hakkında yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben lise 4e geçtim norveçte üni. eğitimi görmek istiyom bazı siteleri araştırdım birisinde norveçe gitmeyin insanlar çok soğuktur diyo birisinde çok sıcaktır diyo..eğitim kaliteli diyolar..yaşam çok zor diyo birinde diğer bi sitede tam tersi..norveçte üni. okuman için türkiyede 1yıl üniversite okuman gerke yidolar hangisi doğru hangisi yanlış bilmiom kafam karıştı bana doğru bilgi werebilecek war mı acaba....?mühendislik düsünüorm bu arada..(insaat,petrol..)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 27 Eylül 2021; 19:29:9 >
  • baban zengin değilse hayal dahi kurma bence.Çünkü norveç avrupanın en pahalı ülkesi

ha bu arada sana imzamı armağan ediyorum.çok manalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 11 Temmuz 2009; 22:48:05 >
  • bazı forumlarda okuduklarıma göre öğrencilere baya yardım ediyolarmış norveç baya zngin zaten..fazladan burs iş kalıcak yer falan ayarlıyolarmış babam makina mühendisi bi yararı dokunur herhalde..?
  • Dünya üzerinde refah düzeyi en gelişmiş ülkeler İskandinav ülkeleridir. Yaşam gerçekten pahalıymış ancak devlet okulları ücretsiz diye biliyorum. Ancak devlet okullarında ana dil zorunluluğu var, yani gitmek istediğin ülkenin dilini oldukça iyi bilmen gerekiyor.
    Türkiye'de 1 yıl okuma olayı ile normal üniversiteye gidip erasmus'la yurtdışına çıkmayı kastetmiş olabilirler.

Bu arada İskandinav halkı soğuk değil aksine oldukça iyi ve sıcakkanlı insanlardır.
  • norveç?

nerden aklınıza geliyo böyle yerler.eğer dışarda okuma niyetin varsa ilk durak avustralya.ikincisi amerika.ama amerikada 2003 yılından beri öğrencilere kampüs dışında çalışmak yasaklandığı için ekonomik durumu iyi olmayan kişiler için cazibesini yitirdi.

avustralyada hem çok ucuza hem de kaliteli okuyabilirisn.dediğim gibi amerikada da okuyabilirisn ama 2.planda tut.ama missouri,montana,wyoming gibi adısanı duyulmamış eyaletlerde kanımca avustralyadan çok daha ucuza okursun.

avrupada okumayı hiçbiyerle kıyaslayamazsın,hem acayip zor hem de yaşam çok çok pahalı.norveççe mühendislik okumanın ne kadar zor olacağnı bi düşün öyle karar ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.