Şimdi Ara

Norvec'i merak ediyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
14
Favori
8.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İTÜinş

quote:

Orijinalden alıntı: Motorhane_norvec

quote:

Kanalın hemen hemen geçen yıldan takipçisiyim özetlemek gerekirse çekilen videoların amacı para kazanmak ,
    ünlü olmak işte ne bileyim o tip şeyler değil gerçekten ülke ilgili bilgiler işte oradaki yaşam şartları , çalışma şartları , eğitim şartları , kültür farklılıkları vs. gibi eğer merakınız varsa ve 3-5 güzel yer görmek istiyorsanız kesinlikle öneririm. Zaten kanaldan 2-3 video izlerseniz videoyu yapan kişinin youtube'dan gelecek aylık 15-20 dolara ihtiyacı olmadığını görebilirsiniz.

sagol, tesekkur ederim ama matematikte bir yanlis var.
    kanali 1 bucuk senedir isletiyor olmama ragmen su an itibariyle biriken toplam para (aylik degil bak toplamda, ilk gunden beri :) ) 35dolar :)
    100uncu aboneye gonderdigim balaklava zaten 35 dolardan fazla ediyordu :)

dolayisiyla yemisim youtube'un parasini. ben onlara ayda vereyim o parayi benim videolari duzenleyip paylassinlar. 15 dakikalik bir video 7-8 saatimi aliyor :)

Aynen hocam hatırlıyorum 100. abone olayını ben de tahmini 80-90. abone zamanlarında abone olduydum. Reklam olayı doğrudur çünkü yanlış bilmiyorsam baya bir süre reklam vs. eklemediniz sonra baktınız youtube reklamsız olan videoları önerilenlerde vs. göstermiyor diye formalite icabı reklam eklediydiniz Ha onun dışında madem burada da rast geldik hocam size bir önerim var tamam belki kanalın vlog tipi değil de daha çok bize motor olsun vs. bilgi katmak amaçlı olduğunu biliyorum fakat atıyorum 5 video yapıyorsanız bunun 3 ü vlog tarzı 2 si motor ile alakalı olsun bare :) Çünkü ben dahil genelde çevre , yerel halk vs. şeyleri merak ediyoruz. Teşekkür ederim. :)

insanlarin vlog izlemek istedigini biliyorum. ama gunumuz youtube coplugunde, izleyici kazanmak icin yapilan abuk subuk seyleri gorunce vlog yapasim gelmiyor.
    ayrica vlog iceriginde sadece gunluk yasamimi gosterip, izleyene hic bir sey katmayan, bir onermesi olmayan, tamamen izleyicinin zamanini calan icerikler de uretmek istemiyorum.
    artik motosiklet ozelinde kkonulardan bahsetmiyorum pek. bahsedecegim kadarini bahsettim zaten diye dusunuyorum. artik motosiklet ile yaptigim geziler daha cok yer aliyor kanalda.

• quote:

Orijinalden alıntı: XXX Tentacion

Norveç'te arkeolojiye, arkeologlara ne derece önem veriliyor? Dünyada çok talep gören bir dal olmasa da hemen her yerde Türkiye'den daha fazla ciddiye alınan bir meslek olduğunu biliyorum fakat talepten, iş olanaklarından yana bilgim yok. Eğer öğrenme imkanınız varsa paylaşır mısınız? Bu arada kanalı takip edeceğim, her ne kadar soğuk ülkeler ilgimi çekmese de bilgiden zarar gelmez.

Merhaba, inan ki arkeoloji ile ilgili hic bir fikrim yok, ama cesitli meslek gruplarini arastirip bazi videolar cekmek istiyorum. onlarin arasina arkeolojiyi de eklerim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XXX Tentacion

Norveç'te arkeolojiye, arkeologlara ne derece önem veriliyor? Dünyada çok talep gören bir dal olmasa da hemen her yerde Türkiye'den daha fazla ciddiye alınan bir meslek olduğunu biliyorum fakat talepten, iş olanaklarından yana bilgim yok. Eğer öğrenme imkanınız varsa paylaşır mısınız? Bu arada kanalı takip edeceğim, her ne kadar soğuk ülkeler ilgimi çekmese de bilgiden zarar gelmez.

Merhaba, inan ki arkeoloji ile ilgili hic bir fikrim yok, ama cesitli meslek gruplarini arastirip bazi videolar cekmek istiyorum. onlarin arasina arkeolojiyi de eklerim...

Mutlu olurum hocam, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kızgın boğa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

quote:

quote:

norveçten çok motor var videolarda.

Evet, genellikle motosiklet uzerinde gezerken anlatiyorum. benimki de boyle bir tarz iste :)
    adinda motosiklet markasi gecmeyen tum videolarda norvec'e dair bilgiler yer alir.
    mesela "norvecte yasam evreleri", "al sana norvec" gibi seriler var, hem cevreyi gorup hem de dinleyerek bir cok bilgiye ulasabilirsin...

hocam eşinizin ve çocuklarınızın olduğu bir video varmı çok merak ettim

Yilbasi ve xmas videolarinda ailenin neredeyse tamamini gorebilirsin :) hatta kis geldi videosunda oglumla evin onunde karda/buzda kaydigimiz ve cok eglendigimiz bir video bile var...

Muhafazakar birinin Norveç'de mutlu olma ihtimali var mıdır?

Bu ne derece muhafazakar olduguna gore degisir aslinda.
    kimsenin sana niye boylesin diye bir baski uygulayacagini sanmiyorum ama onlarin yaninda sen mutlu olabilir misin orasini bilemem.
    her markette kast edilen baglamda "helal et" bulamazsin, asya marketlerinde vs. bulabilirsin mesela.
    ya da bir restorana gittiginde illa helal et istiyorum diyemeyebilirsin cunku yoktur belkide.
    soruna ne derece doyurucu bir cevap verdim bilmiyorum ama muhafazakar olup yasayan bir dolu insan var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elon_Musk

Cevap için teşekkürler. Kanalınıza göz atıyorum :) Bu arada bir sorum daha var. Orada nasıl iş buldunuz? Türkiye'de iyi bir üniversiteden mi mezun oldunuz?

IZmir'de Yasar univ. endustri muhendisligi mezunuyum. buraya geldigim ilk 2,5 senenin ilk 1,5 senesinde norvecce kursuna gittim, sonrasinda ise issizdim. ama sonra 4 senedir aktif olarak muhendislik yapiyorum.

Anladım hocam teşekkür ederim tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun abi kurtarmışsın hayatını
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, genellikle motosiklet uzerinde gezerken anlatiyorum. benimki de boyle bir tarz iste :)
    adinda motosiklet markasi gecmeyen tum videolarda norvec'e dair bilgiler yer alir.
    mesela "norvecte yasam evreleri", "al sana norvec" gibi seriler var, hem cevreyi gorup hem de dinleyerek bir cok bilgiye ulasabilirsin...

Yilbasi ve xmas videolarinda ailenin neredeyse tamamini gorebilirsin :) hatta kis geldi videosunda oglumla evin onunde karda/buzda kaydigimiz ve cok eglendigimiz bir video bile var...

kimsenin sana niye boylesin diye bir baski uygulayacagini sanmiyorum ama onlarin yaninda sen mutlu olabilir misin orasini bilemem.
    her markette kast edilen baglamda "helal et" bulamazsin, asya marketlerinde vs. bulabilirsin mesela.
    ya da bir restorana gittiginde illa helal et istiyorum diyemeyebilirsin cunku yoktur belkide.
    soruna ne derece doyurucu bir cevap verdim bilmiyorum ama muhafazakar olup yasayan bir dolu insan var.

Peki sigara,alkol kullanmayan,evlilik öncesi ilişkiyi yanlış bulan kızlar çoğunlukta mıdır orda?Mahkeme davaları baz alınarak yapılan bir araştırmada Avrupa genelinde, eşlerini aldatma oranının en çok olduğu ülke Norveç diye duymuştum.Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki sigara,alkol kullanmayan,evlilik öncesi ilişkiyi yanlış bulan kızlar çoğunlukta mıdır orda?Mahkeme davaları baz alınarak yapılan bir araştırmada Avrupa genelinde, eşlerini aldatma oranının en çok olduğu ülke Norveç diye duymuştum.Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

sigara kullanmayani bulursun ama alkol kullanmayani bulamazsin diyebilirim. evlilik oncesi iliskiyi de buralarda bulamazsin. esini aldatma konusuna gelince, bunu nasil bir istatistikle belirlemisler bilemiyorum, ama ben aldatmanin yaygin oldugunu dusunmuyorum cunku zaten isteyen herkes ayrilabiliyor. kimsenin kimseye mecburiyeti olmadigi icin, kafalar uyusmadiginda direkt ayrilabiliyorlar.

Duzeltme:yanlis yazdigimi farkettim simdi. evlilik oncesi iliskiyi onaylamayan kisiyi buralarda bulamazsin demeye calismistim. ayrica burada evlilik, birlikte yasamak icin bir sart degil. evlenmeden bir arada yasayip tum haklarini evliymis gibi elde edebiliyorsun. insanlar evlilik ve dugun vs cok masrafli oldugu icin evlenmemeyi tercih ediyorlar. bir arada 4 sene yasayip 2 cocuk sahibi olup, dugunu ve evliligi sonra yapanlar var, hic evlenmeden cocuk yapip sonra ayrilan var. vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motorhane_norvec -- 11 Ocak 2018; 17:3:3 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evlilik öncesi ilişkiden kastın işte sevgili vs. olayları mı yoksa cinsel birliktelik mi ?

• kanalını ilk kez gördüm hayırlı olsun.

Videoların kapaklarına bi baktım da gözüm kanadı,kocaman kırmızı yazılar beni izleme izleme diye bağırıyor.

• Benim hayalimde iskandinav ülkeleri ,youtube kanalını beğendim boş zamanımda bakıcam
    Bilgisayar mühendisliği okuyucam büyük ihtimal iş olanağı yüksek bir meslek mi orada birde maaşı ortalama ne kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

kanalını ilk kez gördüm hayırlı olsun.

Videoların kapaklarına bi baktım da gözüm kanadı,kocaman kırmızı yazılar beni izleme izleme diye bağırıyor.

bir youtuber olmadigim icin pazarlama isinde iyi degilim. adamlar ici bos icerikleri oyle susleyip pusleyip thumbnail yapiyorlar ki sasiriyorum. ayrica videolar da profesyonel degildir. her seyi kendim deneye deneye bir seyler ortaya cikarmaya calisiyorum.
    kanalin dis goruntusune degil, icinde gecenlere, insanlara aktarabildiklerine onem veriyorum daha cok. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extr4ordinary

Benim hayalimde iskandinav ülkeleri ,youtube kanalını beğendim boş zamanımda bakıcam
    Bilgisayar mühendisliği okuyucam büyük ihtimal iş olanağı yüksek bir meslek mi orada birde maaşı ortalama ne kadar

bilgisayar ve bilisim is olanagi yuksek bir sektor. yeni mezun bir bilgisayar muhendisi aylik net 25bin kron aliyordur. ama norvec dunyanin en pahali ulkelerinden birisidir, onu da goz onunde bulundurman lazim...
  • Bizde burdaki kendini beğenmiş türk kızları ile uğraşalım

Mutluluklar

• Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extr4ordinary -- 11 Ocak 2018; 17:17:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Bizde burdaki kendini beğenmiş türk kızları ile uğraşalım

Mutluluklar

tesekkur ederim.
  • Hocam ben anlamadım yanlış anlamazsınız umarım direk hart diye soruya giriyorum. Yukarıda arkadaşın sorduğu soruyu ben de düşünüyordum yani evlilik öncesi cinsel birliktelik genel olarak yaygın mı veya normal mi karşılanıyor yoksa illa ki bu tür şeylerin evlendikten sonra olmasını düşünen kişiler de var mıdır ? Teşekkürler tekrardan.
  • quote:

Hocam ben anlamadım yanlış anlamazsınız umarım direk hart diye soruya giriyorum. Yukarıda arkadaşın sorduğu soruyu ben de düşünüyordum yani evlilik öncesi cinsel birliktelik genel olarak yaygın mı veya normal mi karşılanıyor yoksa illa ki bu tür şeylerin evlendikten sonra olmasını düşünen kişiler de var mıdır ? Teşekkürler tekrardan.

ben cinsel iliskiden bahsettim, yoksa modern dunyada evlilik oncesi iki cins arasindaki iliskiye karsi olan kimseyi bulamazsiniz zaten.
    cinsel iliski de ilk bulusmada olmaz belki ama 3-5 bulusmada, hoslanmaya baslayinca oluyordur illaki...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.