|
Bildirim
|
bu ne usta paraylamı attırdın yukardaki mesajları
|
Hayır etmiyorum
|
Olamazsın. Git Arabistana fln.
|
Bizde burdaki kendini beğenmiş türk kızları ile uğraşalım
Mutluluklar |
"surelim Gezelim" norveci motosikletle gezerken dogal guzellikleri, tarihi mekanlari gorebildigin, norvec hakkinda fikir edindigin bir seri.
"xmas kutlamalari" norvecte christmas nasil kutlanir, neler yenir, ne yapiliri gorebilecegin video "yilbasi kutlamalari" norvecte yilbasinda ne yapilir vs. "iphonex almak" iphone x in fiyatindan, alimindan ve kullanici goruslerinden bahsedilir "norvece kis geldi" kis aylarinda yapilan aktiviteler "ceza yedim" norvecte trafik cezasi, odemesi ve ceza puanlarindan bahsedilir "0 km otomobil fiyatlari" adindan da anlasilabilir ne icerdigi "norvecte universite, alisveris ve restorant" buna da aciklama yazayim mi? "norvecte uzun yol sohbetleri" kendi belirledigim 1-2 gunluk kisa rotalarda gezinti yaparken norvec ile ilgili bir suru degisik konudan bahsedilir "norvecte benzin almak" norvecte kredi karti veya banka karti ile benzin nasil alini ve benzin fiyatlari uzerine "isvecte alisveris" norveclilerin ozellikle isvece yakin bolumlerinde yasayanlarin sene icinde en az bir kez gidip toplu alisveris yapmalari uzerine "norvecte balik tutmak" norvecli balikcilar ve neutrogena "Osloya gidelim" oy kullanmak icin osloya gittigimde cektigim videolar "atlantik okyanus parki" norvecin en buyuk akvaryumunu gezdigim video "nordkapp, asgari ucret, ev fiyatlari" aciklama yazmama gerek yok sanirim tekrar "Al sana norvec" iceriginde turkiye ve norvec karsilastirmalari bulunan bir seri videolar "norvecte yasam evreleri" norvecte dgumdan olume kadar insanlar neler yapar, yasam evreleri nelerdir konularini icerir "yalan evlilikler" norvece yalan evlilik yaparak gelenler ve sonlari "buram buram ålesund" kendi yasadigim ålesund sehrini gezip gosterdigim video "adim adim alnes" ålesund bolgesinin okyanusa en yakin ucundaki turistik ve tarihi deniz fenerini gezme "bir dag turu" norveclilerin ata sporu olan dagda yuruyus "norvecte ehliyet ve vize" vize alma cesitleri ve ehliyet gecerliligi sence sadece motosikletten mi bahsetmisim kanalda?`! |
google da arat
vakreste norsk dame vakreste norsk jente most beautiful woman norway most beautiful girl norway norskjente norskdame bir suru bu minvalde bayana denk gelirsin. evli barkli adamim, durduk yere aklimi celiyorsun bak :D |
Bu ne kardeş motorsiklet dışında bir şey yok git bi norveç marketlerine fiyat karşılaştırması yap Türkiyeyle kendi aldığın maaşı söyle geçim zor mu kolay mı vs vs
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|