Şimdi Ara

Norvec'i merak ediyor musunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
14
Favori
8.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Motorhane_norvec

quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Bana bir kız bulsanız da bende gelsem Norveç e Tahsilimiz iyi ama sevmiyorum işimi. Orada olayım tuvalet bile temizlerim fark etmez

nasil desem, benim hic oyle bir niyetim yoktu. hatta 96´da annem babam ayrildi ve babam 96dan beri isvec´te yasiyor olmasina ragmen "beni de gotur" demedim hic, oyle bir niyetim/istegim de olmadi. ama esimle tanisip birbirimizi cok sevince, daha sonra iki kez norvec'e onu ziyarete gelince "ben burada yasarim, cocuklarim da daha guzel yasar" diye dusunup tasinma karari aldim. pisman degilim :) yine olsa yine yaparim :)
    ama bana kiz bulsana diye gelen 1329uncu kisisin :) bu isin sonu benim meslek degistirmeme neden olacak sonunda :)

Ne yaparsın hocam herkes bıkmış buradan kaçacak yer arıyor. Gidilebilecek tek yolda kız bulmak. Onu da buradan beceremiyoruz. Bodrumda filan da yaşamıyoruz ki turistler gelse de takılsak. Gerçi orada yaşasam Türkiye'den de gitmek istemezdim herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motorhane_norvec kullanıcısına yanıt
    Vakit buldukça izlerim eline emeğine sağlık teşekkürler mutluluklar dilerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Abone oldum hepsini izlicem ama fon müziği değişmelisin, fena kafa yaptı

hepsi apple garageband uzerinde kendi duzenledigim sarkilar. 5-6 tane degisik duzenleme yaptim. onlari kullaniyorum. hangi videodaki fon muzigini begenmedin?

Norveç te yeni yıl kutlamaları

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Karinla tavla oynayip, yenildigin sahnede tebessum ettim. Cok neseli bir insana benziyor.

tesekkurler, ona ogreteyim derken 2-1 yenildim :) neselidir tabii; bilmedigin bir oyunda karsidakini yenince kim olsa neselenir... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

Vakit buldukça izlerim eline emeğine sağlık teşekkürler mutluluklar dilerim

tesekkur ederim
  • quote:

quote:

quote:

Abone oldum hepsini izlicem ama fon müziği değişmelisin, fena kafa yaptı

hepsi apple garageband uzerinde kendi duzenledigim sarkilar. 5-6 tane degisik duzenleme yaptim. onlari kullaniyorum. hangi videodaki fon muzigini begenmedin?

Norveç te yeni yıl kutlamaları

aaa oyle deme, hepsi benim cocuklarim :)
    ya o kadar becerebildim garageband´de. arada degisik degisik kullaniyorum iste. yoksa her muzik telifli, kullanamiyoruz ki...

• Yabancı gelin işini zamanında değerlendirmek lazımdı.

Hocam hepsini okumadım ama ne mezunusun, orada ne iş yapıyorsun?
    Norveçlilerin sana tepkileri nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Yabancı gelin işini zamanında değerlendirmek lazımdı.

Hocam hepsini okumadım ama ne mezunusun, orada ne iş yapıyorsun?
    Norveçlilerin sana tepkileri nasıl?

Izmir Yasar univ. endustri muh, mezunuyum. bir tersanede proje/tasarim muhendisi olarak calisiyorum.
    Herhangi negatif bir tepkiyle karsilasmadim.
  • otobanda hız sınırını aşınca peşine helikopter takılıyor mu ?
  • İsminizi bilmiyorum o yüzden kardeş diye hitap edeceğim. Kardeşim videolara göz attım, gayet akıcı ve düzgün güzüküyor. Abonen oldum. İyi bir hayat dilerim sana ve ailene.
  • Motorhane_norvec kullanıcısına yanıt
    İzmirden sonra çok küçük gelmedimi orası?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne yahu? Yutubırlık Norveçe de bulaşmamalı. Yol yakınken dönün lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abone oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

İzmirden sonra çok küçük gelmedimi orası?

geldi tabii, basta biraz sikinti cektim. ozellikle alisveris merkezleri ve marketlerin pazar gunleri kapali olmasi bir turlu aklima yatmadi, hala da yatmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Bu ne yahu? Yutubırlık Norveçe de bulaşmamalı. Yol yakınken dönün lütfen.

youtuber'dan neyi kast ettigimize gore degisir tabii bu durum. maddi kazanc zerre umurumda degil, amacim burayi merak eden insanlara az da olsa bi fikir verebilmek. aslinda abone sayisida cok ilgilendigim bir konu degil. sadece saatler harcayip cekip, editleyip, paylastigim videolar; o harcadigim emege degsin istiyorum. 8 saat harcadigim bir videoyu 50 kisi izlerse pek tadi kalmiyor acikcasi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: macsimust

İsminizi bilmiyorum o yüzden kardeş diye hitap edeceğim. Kardeşim videolara göz attım, gayet akıcı ve düzgün güzüküyor. Abonen oldum. İyi bir hayat dilerim sana ve ailene.

cok tesekkur ederim... umarim faydali olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

otobanda hız sınırını aşınca peşine helikopter takılıyor mu ?

Norvec'te sadece buyuk sehirlerin icinde ve yakin cevresinde otobana denk gelirsin. onun disinda hep tek gidis tek gelis.helikopterle arac kovalama olayina ise hic bir haberde veya cevremde denk gelmedim.
  • Hocam forumun özellikle Konu Dışı'nın genel yaş ortalaması 18-25 falan olduğu için kız işlerini de anlatırsanız daha fazla dikkat çekeriz
  • Norveçin nesi meşhur? Daha önce yapmışsınız, tekrar belirli hedefe ulaşınca hediye gönderme olcak mı?

• aslında konuya ön yargı ile girmiştim ama vlogunda kaliteli bir arkadaş olduğunu gördüm. ailesiyle olan samimi diyalogu da hoşuma gitti. başarılar dilerim tekrar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.