Şimdi Ara

Nostale (REHBER) (BİR İİDİR YAPIMI)(SON ATTIĞIM MESAJI HERKESİN OKUMASINI İSTİYORUM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
22.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada enderkutlu da benim hesabım yanllış anlaşılmasın:)
  • 3'üncü serverdayım şuan. Burası daha tenha olduğu için burda takılmaya karar verdim. Umarım server 1'dekilerle buradan whisper atarak konuşabiliyoruzdur. Server server birbirimizi aramayalım .
    Swordsman oldum. Mage olcaktım oyunda tanıştığım daha doğrusu direk sorularıma geçtiğim o da sağolsun kırmadı beni hepsine cevap verdi, mage nasıl diye sordum. Ben AoE skilleriyle bir damage canavarı olacağını düşünüyordum. Healing ve support skilleri üzerineymiş. Bende onu olmaktan vazgeçtim. Swordsman oldum.

Edit: Equipment 'ları satmaya gelince inventorynizden tutup npc shop'un içine bırakıyorsunuz ve satıyorsunuz. Ben diğer itemleri sattığım gibi çift tıklayınca doğal olarak giyeyim mi diye soruyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 12 Nisan 2009; 14:34:19 >

• Beyler hayvanımın Loyalty 'si düştü. Ne yapmalıyım. Üzerinde kırık kalp işareti çıkıp duruyor?

Bu arada yeni başlayanlar için para konusunda tavsiyem olacak. Happy Mandra keserek içinden düşen Mandragoraları satabilirsiniz. Ben 3-5 kuruş fazla kazanıcam diye pazarda vakit kaybetmekle uğraşmıyorum, NPC'ye satıyorum 300 den alıyor tanesini. Seed of Power 'lar da 350-400'den alıcı buluyormuş pazarda. Kolay gelsin.
  • indiriyorum şimdi hangi serverda oynayalım?
  • tek server var genelde ben 3 de oluyorum oyundakı adını yaz pm atarım
  • Nick Walium bende 3 teyim bide ben 2.peti aktif etmeyi bulamadım nasıl oluyor?
  • bn bu oyunu baya bi oynamıştım 20 lvl e kdr warrior ve okçu kastım warriorla blader olmayi çok istemiştim ama kısmet olmadı pot sorunu yüzünden biraktim belki başlayabilirim tekrar
  • Başlarsan iyi olur oynarız beraber bende 19 oldum Swordsman kasıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: walimu

Nick Walium bende 3 teyim bide ben 2.peti aktif etmeyi bulamadım nasıl oluyor?

diğer yakaladıgın petler mini land ı na gidiyor mapdan bakıp mini landına gıdersen yanı kendı arsana tum yakaladıgın pet lerı gorursun pete tıkla usttekı secenekden company mı bısey yazıyor ona tıkla o petı kullanırsın
  • up
  • öncelikle herkese selam yüksel lwl bi nostale oyuncusu olarak bütün sorulanızı cevaplamaya hazırım gerek burda gerek oyunda karakterlerim

77 ve 60 lwl karakterlerim vardır 77 lwl swordman tipik bir nuub karakterdir çünkü 77 bırakıp archer olan 60 lwl karakterimi kasmaktayım üzerimde 4. lwl yani son lwl sp kartı olup +9 kanatım vardır istediklerinizi sorabilirsiniz yanlız şu var beni lwl kas şöyle beyle konularla gelmeyin bana sıcak bakmıyorum ben nasıl kastıysam sizde öyle kasın ingiliz serverında oynamaktayım pet isteenlere pet temin ederim her türlü yardımı yaparım ama karşılıgını altın olarak olarak oyundan ulaşmak isteyenler için...

77 lwl karakterimin isni ceycey eğer olurda yoksam o zaman oyundan pm atın

60 lwl olan karakterimin ismi choo burdan bana ulaşabilirsiniz hepinize iyi oyunlar ^^
  • Eline sağlık

_UP_
  •  Nostale (REHBER) (BİR İİDİR YAPIMI)(SON ATTIĞIM MESAJI HERKESİN OKUMASINI İSTİYORUM)

Arkadaşlar, bazı oyuncularda resimdeki yerde Fire Attribute vs. yazıyor.. benim karakterde "No element" yazıyor. Fire Attribute olmasını nasıl sağlıyoruz. Teşekkürler.
  • bu görevi nasıl yapcam
     Nostale (REHBER) (BİR İİDİR YAPIMI)(SON ATTIĞIM MESAJI HERKESİN OKUMASINI İSTİYORUM)
  • fire att. vs yazmasının sebebi taktıkları fairy lerdir fairy dedigimiz seyler char.ların başında uçan meleklerdir bunlar chara bazıelement özellikleri verir eger fairy kullanmıyorsanız no element yazar fairy leri stall(pazar)
    yada görevden alabilirsiniz.

Resimde gördüğünüz kolyeyi npc den satın almalısınız.
  • Arklar bende nostale oynuodm 29 lvl buyucum Vardı ban yems grerken hata hesnbz ktli dio açlrmı bde nostalede yeni hesap açmak istiyorm o assadakı kodları hep yanls yazdn die nabcam ya bi yardm edermsnz
  • http://www.nostale.web.tr/

Yeniden başlamak isteyenler için farklı bir yayıncı.
  • arkadaslar sp ne demek bunda hekes sp diyo ne demek bilen varsa sölesin

• asil gerdanlık yapımı nsl oluo 25 lwl im hala ypmdm

[/b
  • serhat.talha onn için nOS dolar çekip element alman lazm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.