Aranızda yapımcının EA Sports'un yapmış olduğu efsane oyunu oynayan vardır. Elinizde PS1 olmayıpta hala oynamak isteyenler vardır. Emülator ile bu oyunu maksimum 2 kişiye kadar oynayabilirsiniz.
Küçükken 2002-2003 seneleri olması lazım bu oyunu ilk oynadığımda 48 saat aralıksız oynadığımı hatırlıyorum. Kilitli arabaları açmak için kardeşimle takımlı turnuvalar, knockoutlar yapıyordum :) Oyun inanılmaz sarıyordu.
ePsxe.exe açıyoruz (Karşılama ekranı gelecek) - Ayarları Geç diyoruz
Video bölümüne giriyoruz seçili olanı seçiyoruz ve Tamam diyoruz.
Programın üstünde bulunan Ayarlar kısmına giriyoruz Bios'a giriyoruz. ePSXe içindeki bios klasörün içindeki bin dosyasını seçip Tamam diyoruz.
Ayarlardan yine Oyun Çubuğu kısmına girip kontrolleri değiştirebilirsiniz.
Programın üst sol köşesinde Dosya'ya tıklıyoruz. Karşımıza şöyle seçenekler gelecek;
CD-ROM Yürüt- Bu seçenek oyunu CD-ROM dan yada Sanal Sürücü üzerinden oyunu otomatikman açar. ISO Yürüt ise netten indirmiş olduğunuz ISO uzantılı oyunları açmanızı yarar.
Bende Sorun Oluyor Açılıyor Ama Siyah Ekran Oluyor :(( lütfen yardım ama oyun güzeldir umarım
quote:
Orijinalden alıntı: Lotus Fan
Bende Sorun Oluyor Açılıyor Ama Siyah Ekran Oluyor :(( lütfen yardım ama oyun güzeldir umarım
Video ayarlarına girip resimdeki olanı seçin ve dene diyin. Working gibi bir mesaj alıyorsanız tamam diyin.