Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatminkar

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: GencMucahit

Sm-p602 nin benim bildiğim kadarı ile telefon özelliği yoköyle değilmi

Yok ama biz bu topic sayesinde p601 yaptık telefon özelliğini kullanıyoruz bu durumda garanti dışı tabi tablet o yüzden telefon özelliği istiyorsan macrostr kardeşin dediği gibi hiç fazla para verme aynı fiyata geldikten sonra alacaksan samsung türkiye garantili alma paralel al bu topicten faydalan 601 haline getir telefon olarak kullan
    Kusura Bakmayın Ben Ürünü Teknosa'dan Aldım Çevrilemez'mi Yani Bumudur

benim kastettiğim çevrildiğinde garantisiz kalıyor o zaman boşuna garantili mala çok para vermeyin anlamında idi yoksa ürünün p602 ise çevrilir niye çevrilmesin ilk sayfada var anlatımı

• Neden kapatır ki bu telefon özelliğini biri bana bunu anlatabilir mi NEDEN ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatminkar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencMucahit

Sm-p602 nin benim bildiğim kadarı ile telefon özelliği yoköyle değilmi

Yok ama biz bu topic sayesinde p601 yaptık telefon özelliğini kullanıyoruz bu durumda garanti dışı tabi tablet o yüzden telefon özelliği istiyorsan macrostr kardeşin dediği gibi hiç fazla para verme aynı fiyata geldikten sonra alacaksan samsung türkiye garantili alma paralel al bu topicten faydalan 601 haline getir telefon olarak kullan
    Kusura Bakmayın Ben Ürünü Teknosa'dan Aldım Çevrilemez'mi Yani Bumudur

benim kastettiğim çevrildiğinde garantisiz kalıyor o zaman boşuna garantili mala çok para vermeyin anlamında idi yoksa ürünün p602 ise çevrilir niye çevrilmesin ilk sayfada var anlatımı

tmm abi yanlış anlamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Neden kapatır ki bu telefon özelliğini biri bana bunu anlatabilir mi NEDEN ?

Eti Eti Eti diye bir reklam vardı hatırlar mısın?

ona uyarlayayım

Vergi Vergi Vergi

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Hatırlamam mı.. 90ları bir de bana sorun, ayrı konusunu bile açabiliriz :)

Tamam vergi olayını anlıyoruz da, o zaman ona göre fiyatlandırma yapsın.. Hem düşük olanını yolluyor hem de diğer üründen bile pahalı satıyor. Samsung'u ürün ve teknoloji olarak seviyorum ama buna son vermezse bu gidişle bir sonraki tercihim Samsung olmayacak...
  • kardeş düşük olanı yollamamış ki aynı tableti yazılımsal olarak düşürmüş ne yapsaydı 2000 tl mi deseydi bir tablete bu haliyle bile çok pahalı risk alanlar açtı telefon özelliğini ben de açtım hiç ihtiyacım olmadığı halde nedense bir şey kısıtlı oldu mu bana bir gıcık geliyor sırf bu yüzden asla iphone ipad almadım almam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Haziran 2014; 15:57:37 >
  • bu arada forumda mı bir sorun var türkçe yazıyorum ya garip işaretler ya ingilizce gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Haziran 2014; 16:05:00 >
  • Hocam merhabalar,

İkinbci elden bir cihaz aldım P602 modeli, adam telefon özelliğinide açtırmış cihazın, o zaman pek dikkatimi çekmemişti, aldıktan sonra farkettim. ben bu cihazı komple ilk alındığı gün ki hale çevirmek istiyorum. yani Root erişiminden ve custom recovery den de kurtulmak istiyorum. garantide farkedilip edilmemesi pek umrum da değil aslında, sadece kendi yazılımını kullanmak istiyorum. nasıl yapabilirim.

şimdiden teşekkürler.
  • Orijinal rom yükle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben ilk mesajdaki işlemleri yaparak cihazın tel özelliğini açtım. Ama mesajda root ve recovery dediği halde benim tel ROOT olmadı maalesef. Daha sonra xda forumda ki 3 tane root yöntemini de denedim hiç failed uyarısı almasamda cihaz root yine olmadı. Nerede hata yapıyorum fikriniz var mı acaba.
    cihaza yine buradan bir arkadaşın önerdiği romu yükledim şu an 4.4.2 ama halen daha root lu değil.

DÜZELTME : İlk mesajda ki gibi yapamayınca yedek aldığım romu yükledim daha sonra burada (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2671102 ) anlatıldığı gibi yaparak problemi çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerenimo57 -- 24 Haziran 2014; 17:53:11 >

• "4) Cihaz yeniden başladığında SU uygulamasını çalıştırın. Binary update yapmak isteyecek "Normal" seçeneğini işaretleyin. KNOX'u devre dışı bırakın ve root yapılmış cihazınız hazır."

Ben SuperSU'yu açınca binary güncellemesi yapmadı. Öyle bir ekran hiç çıkmadı. Knox'u devre dışı bıraktı. Sonra SU açıldı. Root validator programıyla kontrol ettiğimde hepsi yeşil çıkıyor sadece "busybox binary" ve "busybox applet" kırmızı çıkıyor. İstemediğim sistem uygulamalarını kaldırmak istediğimde (adroidmate ve system app remover'i denedim) kaldıramıyorum. Acaba sebebi bahsettiğim bu sorun mu? Ne yapmalıyım?
  • sam mobile'dan herhangi bir ülke için yazılmış p601 rom u indirsek için bizim cihazda arıza ya sebep olurmu yada stabil çalışırmı ve türkçe kullanabilrmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankulen -- 26 Haziran 2014; 11:05:48 >
  • Dostlar Merhaba,
    İş güç uğraş derken burayı güncellemeyemedim gecikmeyi telafi etmeye çalışayım.

İlk postada anlatıldığı gibi TWRP yüklemesi yaptıktan sonra aşağıdaki adresteki custom rom'u kuruyoruz.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2751462
    xKAT Custom Rom
    Kurulum bitince tableti yeniden başlatıp tekrar recovery'e giriyoruz.
    Wipe yapıyoruz, wipe olmadan türlü problemler ile karşılaşırsınız.
    Yeniden başlatıyoruz. 4.4.2 son versiyon çok güzel çalışıyor. Telefon dahil tüm fonksiyonlar yerinde.

Daha önce yazmıştım, telefonu bırakıp sadece note 10.1 ve bluetooth kulaklı ile yaşamayı deniyordum :) 3 ayın sonunda bu deneyi sonlandırdım, Hafta sonu hariç iş günleri çok sorun olmadı aslında ama havalarında ısınmasıyla tablet iyice elime ayağıma dolanmaya başladı. Bu süreçte daha önce kullanmadığım BT kulaklığa çok alıştım, kulalığı unutunca rahatsız olur oldum.

Halen evde, markette, plajda, yolda, piknikte, gezide (yanıma çanta aldığım her yerde) ana mobil cihaz olarak en iyi seçenek olarak güzel p602mizden vazgeçemem. Telefon olarak sadece iş saatlerinde kabul edilebilir olduğuna karar verdim. İş ve kişisel telefonu ayrı olanlar için bir ihtimal devamlı kullanılabilir.

1 ay kadar önce Vodafonun'da fiyatta indirime gitmesini fırsat bilip, 1 yıl önce görüp hastası olduğum yüksek fiyatı yüzünden yayına yaklaşamadığım Xperia Z Ultra cihaza geçtim. 6.4 inc ekranı geçişi yumuşattı :) Dün Z Ultra için Android 4.4.4 yayınlandı ve benim için Note 10.1 2014 dönemi resmen kapandı :)

• Selamlar, cihazi yurtdisindan almayi dusunuyorum. benim sorum yurtdisinda satilan SM-P601 telefon ozellikli modeli alsak hic rom yuklemeden turkiyede telefon ozelligini aktif olarak kullanabilir miyiz ve guncellemeleri alabilirmiyiz, yani cihazim worldwide garanti kapsaminds kullanilabilir mi ? 2. Sorum ise yine yurtdisinda satilan SM-P605 modelinin ozelligi nedir ? Yanlis gormediysem 4G ozelligi de var, Turkiyede desteklenmedigini biliyorum ama cihazi 2 sene kullanacagimi dusunursem bu modeli almak mantikli midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gercekten cok acil yardıma ihtiyacım var.. Dun aksam en guncel haliyle burdaki tüm indirilmesi gerekenleri indirdim kurdum tablet acıldı sorun yok sandım ama sonra bi baktım ki sim kartı takın uyarısı verdi. hiç bir şekilde sim kartı gormuyor sanırım burda bu sorunu yaşayan tek kişi benim basına gelen var mı bilmiyorum ama yardımcı olursanın sevinirim.. tableti acmadan once wipe da yaptım wifi sorunsuz calısıyor ama simkartı hiç bir şekilde gormuyor ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmalestud

Arkadaslar gercekten cok acil yardıma ihtiyacım var.. Dun aksam en guncel haliyle burdaki tüm indirilmesi gerekenleri indirdim kurdum tablet acıldı sorun yok sandım ama sonra bi baktım ki sim kartı takın uyarısı verdi. hiç bir şekilde sim kartı gormuyor sanırım burda bu sorunu yaşayan tek kişi benim basına gelen var mı bilmiyorum ama yardımcı olursanın sevinirim.. tableti acmadan once wipe da yaptım wifi sorunsuz calısıyor ama simkartı hiç bir şekilde gormuyor ne yapmam lazım

Hocam sanırım sorun yanlış romu indirmenizden kaynaklanıyor, SM-P600 için olan romu kurduğunuzdan dolayı sim kartı görmüyor bende aynı hatayı yaptığımdan benimde başıma geldi.
    MD5SUM: a188bedc968d4495abbc3a65042fbc33 MD5 numaralı SM-P601 romu indirin ve kurun düzelecektir.

• Verdiğin linkten şimdi 601 romunu indiriyorum umarım olur ama bu ilk indirdiğim rom da 1. sayfadaki romdu.. Kafam allak bullak oldu iyice.. aksama kaadar ugrastım durdum
  • Tesekkurler vcerdiğin linkteki 601 romu gerçekten işe yaradı ama anlayamadığım bir şekilde sim kartı goruyror 3 g baglantı saglıyor ama arama yapamıyor ve aranamıyorum.. her iki taraf için de arama sonlandırıldı diyor bunun bir cozumu var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmalestud

Tesekkurler vcerdiğin linkteki 601 romu gerçekten işe yaradı ama anlayamadığım bir şekilde sim kartı goruyror 3 g baglantı saglıyor ama arama yapamıyor ve aranamıyorum.. her iki taraf için de arama sonlandırıldı diyor bunun bir cozumu var mı

aynı sorun benimde başıma geldi

önce ilk mesajdaki romu yükledim
    sonra wipe yaptım

daha sonra sd karta aldığım yedekten orjinale geri döndüm daha sonra magazineux olan romu yükledim fazlalıklardan arındırıldığı için onu tercih ettim sen istersen macrostr nin son mesajındakini yükleyebilirsin.

şimdi aramalarda sorun yok. gayet güzel çalışıyor.

kolay gelsin.
  • aynısını yaptım ama injatla arama yapmıyor.. aranamıyor da .. anlamadım bunun sadece arama yapması için bi yaması yok mu yaw
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.