Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet orada P601 V1 yazan indireceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba mali76 rootlayacaktım ama ilk sayfadaki resimler uçmuş adım adım nerelerin işaretli olması gerekiyor yardımcı olabilirmisin.
  • merhaba bende note 602 tabletime xkat 4.4.2. yükledim ama samsung note 2014 yazısından sonra siyah ekranda kalıyor çözümü nedir bilen varsa yardımcı olurmu okudum heryeri ama xda da İngilizce anlamıyorum
    lütfen yardım
  • ugur4619 U kullanıcısına yanıt
    wipeleri yaptım tekrar yükledim ama siyah ekrandan ilerlemedi yapanlar nasıl yapıyor ya macros kardeş tekrar baştan bir anlatımla yeni kitkat ile bize anlatsan çok güzel olurdu.
    beceremedim valllahi.
  • macrostr M kullanıcısına yanıt
    ne zaman hazır olacak ben xda dan yükledim ama siyah ekrandan ilerlemedi İngilizce olduğundan eksik birşeyler kaldı galiba
    bize de bi el atsan çok güzel olurdu macrostr :D
  • bilgilendirmen için teşekkür ederiz mali76 .. birde macrostr'den onay alalım bizde yükleyecez inşallah ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: williambell

bilgilendirmen için teşekkür ederiz mali76 .. birde macrostr'den onay alalım bizde yükleyecez inşallah ..

Allahtan backup almıştım şimdi geri yukluyorum daha bitmedi bi kac gün daha bekliyecez galiba
  • an itibariyle işlem bitmiştir daha üst sürüme geçti ve telefon aktif sadece tüm ayarlar uçar diyordum dalvik ve cache i wipe yapmama rağmen tümü duruyor acayip güzel olmuş bu haliyle magazin ux denemedim henüz şimdi onuda deniyeceğim.
  • @mali76 verdiğiniz xda romu macrostr romuna göre artısı eksisi nedir? türkçe kullanabilecek miyiz? herhangi bir hata aldınız mı? ben tablete ilk kez root atacağım çok fazla program yüklüyorum ve tekrar tekrar root atıp programları kurmak ve düzen oluşturmak zor geliyor :)

@macrostr emeğinize sağlık, iyki varsınız... sizin son çalışmanız ne zaman çıkacak? bekleyeyim mi, mevcut sürümü mü kurayım mı yoksa xda'daki kitkat romunu direk yüklesem bir sorun çıkar mı?
  • mali76 kardeş bu romda ben mi bulamıyorum yoksa yüklerken sorunmu oluştu bu magazine ux nerede tam olarak :S
  • Ben az once magazine olani yukledim ama arama yapmiyor sorun nedir bilmiyorum yukleyenlerden arama yapan varmi

• Neden aramadigini buldum galiba ana bant sürümü hala P602 gozukuyor.
    nıye ana bant surumu hala P602 olarak kaldı ki

• Ana bant bende P601 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: swordbroker

mali76 kardeş bu romda ben mi bulamıyorum yoksa yüklerken sorunmu oluştu bu magazine ux nerede tam olarak :S

Home screenden tekrar sağa çekersen görünür

• quote:

Orijinalden alıntı: mali76

Ana bant bende P601 :)

Cozum ne peki biliyormusun mali kardes

• Valla bilmiyorum kardes bende arama yapiyor. Bence ilk once bu konudaki romu indir kur sonrada ustune xdada verdigim romu kur

• merhaba arkadaşlar,

uzun süredir 4.4.2 güncellemesi gelsin diye bekledim telefon özelliğini aktifleştirmek için.

BU BAGLANTIDAN yükledim talimatlara göre ve uygulamalarım aynen duruyor çok şükür. şimdilik sıkıntı yok, arayüzdeki takılmalar gitmiş. ama anlatımda eksik birşeyler var sanki . superuser kurulmadan oluyormu bilmiyorum ama ben kurup öyle yükledim. yani önce root yapmak gerekiyor sanırım. ugur önce root işlemini eksiksiz yap. twp yüklemek root değildir. belki orda atlıyorsundur bu basamağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiklopcuk

merhaba arkadaşlar,

uzun süredir 4.4.2 güncellemesi gelsin diye bekledim telefon özelliğini aktifleştirmek için.

BU BAGLANTIDAN yükledim talimatlara göre ve uygulamalarım aynen duruyor çok şükür. şimdilik sıkıntı yok, arayüzdeki takılmalar gitmiş. ama anlatımda eksik birşeyler var sanki . superuser kurulmadan oluyormu bilmiyorum ama ben kurup öyle yükledim. yani önce root yapmak gerekiyor sanırım. ugur önce root işlemini eksiksiz yap. twp yüklemek root değildir. belki orda atlıyorsundur bu basamağı.

Evet bir yerde birşey atlıyorum ama ne bilmiyorum root işlemini de yapmıştım ben suan bu konudaki ilk romu yuleyıp deneyecegim birde

• S note uygulamasında el yazısını metine dönüştürme olmuyor. dönüştüre bastığında ekran kapanıyor uygulama başa dönüyor. var mı aynı problemi yaşayan?
  • root işleminde knox u kapatmak için bir uyarı gelmiyor. ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.