Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HOCAM ACİL YARDIMINA İHTİYACIM VAR. HER SEYİ BASAMAK BASAMAK YAPTIM.EN SON ROM YUKLERKEN CIKAN SAYFALARDA BİR TAKIM ÖZELLİKLERİ İŞARETLEDİM. OYLE YUKEDİM. TABLETİM ACLMIYOR. ACILIS SAYFASI GELIYOR. SAMSUNG AMBLEMİ FELAN GELMİYOR. OYLECCE EKRAN KALIYOR.. İŞARETLEDGM ÖZELLİKLER. asagıda
    1 coklu ekran
    2 nova lucher ...vs gibi özellkileri işaretledm.acil yardım..:(
  • williambell W kullanıcısına yanıt
    HOCAM ACİL YARDIMINA İHTİYACIM VAR. HER SEYİ BASAMAK BASAMAK YAPTIM.EN SON ROM YUKLERKEN CIKAN SAYFALARDA BİR TAKIM ÖZELLİKLERİ İŞARETLEDİM. OYLE YUKEDİM. TABLETİM ACLMIYOR. ACILIS SAYFASI GELIYOR. SAMSUNG AMBLEMİ FELAN GELMİYOR. OYLECCE EKRAN KALIYOR.. İŞARETLEDGM ÖZELLİKLER. asagıda
    1 coklu ekran
  • swordbroker S kullanıcısına yanıt
    1 coklu ekran
  • Arkadaşlar merhaba cihazı dün aldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Macros a da mesaj attım ama cevap gelmediğinden çaresiz kaldım.

Sorun: Cihaz versiyonum Android 4.3

- Odin ile TWRP 2.6.3.3 ü yukledikten sonra Supersu yu cihaza google playden kurdum. (SuperSU yu bilgisayara indirdim fakat nasıl flaslayacagımı bilemedim.Cahilliğim için kusura bakmayın konuya yeniyim)
    - Reboot işleminden sonra tabletten SuperSU yu çalıştırınca uyarı mesajı veriyor:"Yüklenmiş SU kodlaması yok SuperSU bunu yükleyemiyor.Bir sorun oluştu!Eğer sisteminizi 4.3 e yükselttiyseniz cihazınızı manuel olarak tekrar root lamalısınız" diyor

Mevzu versiyonun 4.3 olmasından mı kaynaklı ? Ne yapmam gerekiyor?

Selamlar
  • kiyak7 kullanıcısına yanıt
    Forumu baştan sona 1 defa daha dikkatlice okudum. Bilmeden bütün romu silmişim.
    Saolsun burda telefonunu veren bi arkadaş ilkyardımı yaptı. Ben de orjinal romu sayesinde yükledim.üstüne yetmiyormuş gibi 4.4.2 kitkatlı versiyonu kurdum.
    titanium back up programı ve recovery kısmından kurar kurmaz yedeklerimi de aldım. Sorunsuz çalışıyor.
    Yalnız ilk sayfada daha detaylı bir anlatım olsa daha iyi olurmuş. İsteyen arkadaşa sıcağı sıcagına yardımcı olabilirim.

Selamlar
  • Ben tabletime telefon özelliğini kurdum ve aynı zamanda telefon olarak kullanıyorum. Çok memnunum fakat bana biraz ağır geldi ağırlığından dolayı satıp aynı özelliklere sahip yurt dışından 8.4 telefon özellikli tableti getirtmeyi düşünüyorum. Tabletin ilanı burada almak isteyen buyursun :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-telefon-ozellikli-garantili-samsung-2014-edition-10.1-170495896/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: metealp

1 coklu ekran

Kardes hangi romu yukledin de oyle ozellik secme falan geldi .. biraz daha aciklayici ol ki yardim edelim .. hem android 4.4 ü ben yuklemedim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrostr

Dostlar Merhaba,
    İş güç uğraş derken burayı güncellemeyemedim gecikmeyi telafi etmeye çalışayım.

İlk postada anlatıldığı gibi TWRP yüklemesi yaptıktan sonra aşağıdaki adresteki custom rom'u kuruyoruz.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2751462
    xKAT Custom Rom
    Kurulum bitince tableti yeniden başlatıp tekrar recovery'e giriyoruz.
    Wipe yapıyoruz, wipe olmadan türlü problemler ile karşılaşırsınız.
    Yeniden başlatıyoruz. 4.4.2 son versiyon çok güzel çalışıyor. Telefon dahil tüm fonksiyonlar yerinde.

Daha önce yazmıştım, telefonu bırakıp sadece note 10.1 ve bluetooth kulaklı ile yaşamayı deniyordum :) 3 ayın sonunda bu deneyi sonlandırdım, Hafta sonu hariç iş günleri çok sorun olmadı aslında ama havalarında ısınmasıyla tablet iyice elime ayağıma dolanmaya başladı. Bu süreçte daha önce kullanmadığım BT kulaklığa çok alıştım, kulalığı unutunca rahatsız olur oldum.

Halen evde, markette, plajda, yolda, piknikte, gezide (yanıma çanta aldığım her yerde) ana mobil cihaz olarak en iyi seçenek olarak güzel p602mizden vazgeçemem. Telefon olarak sadece iş saatlerinde kabul edilebilir olduğuna karar verdim. İş ve kişisel telefonu ayrı olanlar için bir ihtimal devamlı kullanılabilir.

1 ay kadar önce Vodafonun'da fiyatta indirime gitmesini fırsat bilip, 1 yıl önce görüp hastası olduğum yüksek fiyatı yüzünden yayına yaklaşamadığım Xperia Z Ultra cihaza geçtim. 6.4 inc ekranı geçişi yumuşattı :) Dün Z Ultra için Android 4.4.4 yayınlandı ve benim için Note 10.1 2014 dönemi resmen kapandı :)

Sitede kernelinde linkini vermis onunla bi sey yapmamiz gerekiyomu..?

• Buradaki linkler oradan alıntı ve doğru adreslerden alıntı olduğu için herhangi ekstra birşeye gerek yok. Ha şöyle bir şey var, orada da rom kernel ve modlar sürekli güncellendiği için nasıl yükleneceği hakkında mantığı kaptıysanız daha güncel/farklı romları deneyebilirsiniz
  • e-postalarda ayarlara geldiğinimde sürekli e-posta durduruldu mesajı alıyorum ve programdan atıyor, sizde de böyle bir şey oluyormu?
  • cıhaza sorunsuz yukledım malesef sebeke cubugu carpı seklınde cıkıyor ...telefonu tıkladıgında ıse malesef durduruldu deyıp kapanıyor
  • arkadaslare aynı mantıkla bu romu atın cıhaz 10 numara oluyor

https://mega.co.nz/#!FYNEmD5J!Lmt9itJPSkvijimiSKMt28fd5KSCIoCpN2tQwVfaRXE

gorevlı arkadaslar bır zahmet on konuya tasırsa ıyı olur

xKat_Rom_v2.0_sm-p601 (Mega)
    md5 (BBB968C7A9F104D8C5B8EBB879565B60)

Changelog v2.0
    new base UBUCNF1
    reworked AROMA Setup
    Fixed FCs by Fonts Changing
    added Dolphin Browser with Flash Player Support and Flash Player APK
    added Fast and Super Fast TW Launcher
    added some MagazineUX Stuff
    added OGBattery Mod with tons of battery styles
    added latest Play Store 4.8.20
    trans MultiWindow hopefully works now
    updated some apps like Xposed, Wanam, Gravity etc. not all yet
    updated to SuperSU v2.00
    removed Recent Tasker from Note 12.2 - gives only FCs on Phone APK

• asksevgidostluk A kullanıcısına yanıt
    Merhaba asksevgidostluk kardeşim.Açıkkonuşacağım yanlış anlama duygu sömürüsü değil niyetim. Küçüklüğümden beri elektronik merakım vardı çoğu arkadaşımın cihazını onarmışlığım vardır.Esirgemede büyüdüm yaşım 18 olunca iki yıllık bölüm yazdım mecburen kyknın yurdunda kalabileyim deyi.Demem o ki maddi durumum yok.Bir kardeşin olarak eğer ki senin de gönlün, kalbin razı gelecekse bahsettiğin bozuk cihazı kendim icin tamir etmektir temennim.nolur yanlış anlama beni kardeşim dilendigimi düşünürsen üzülürüm gururum incinir.Vermek istemezsen hiç gucenmem darilmam.Sana dua ederim yine de. Beni dinlediğin için sana ve forumdaki diğer arkadaşlara minnettarım.Allaha emanet kal sağlıcakla

• arkadaşlar

bir bilgiye ihtiyacım var. bende note 10.1 2014 edition var. ben bunun telefon özellikli şekli ile kullanıyorum.
    sorum şu, bunun üzerinde çalışan versiyon 4.3 ve tabiki P602 üzerinden p601 çalışıyor. ve p602 için henüz bir
    güncelleme gelmedi. ama bildiğim kadarı ile P601 için 4.4.2 çıkmış durumda. şimdi ben ne yapabilirim. bu cihazı
    4.4.2 yapabilirmiyim bu durumda.
    bana bu konuda yardımcı olacak bilgileri sizlerden rica ediyorum.
    herkeze hürmetler ve saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: males

Ben tabletime telefon özelliğini kurdum ve aynı zamanda telefon olarak kullanıyorum. Çok memnunum fakat bana biraz ağır geldi ağırlığından dolayı satıp aynı özelliklere sahip yurt dışından 8.4 telefon özellikli tableti getirtmeyi düşünüyorum. Tabletin ilanı burada almak isteyen buyursun :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-telefon-ozellikli-garantili-samsung-2014-edition-10.1-170495896/detay/

Hocam merhaba telefon özellikli tablet ne var 8.4 te veya 7 de.

• blackmagicman B kullanıcısına yanıt
    Samsung galaxy tab s 8.4 var çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: males

Samsung galaxy tab s 8.4 var çok iyi

Onunda daha fiyatı belli degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye ye gelecek mı tab s 8.4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackmagicman B kullanıcısına yanıt
    Gelmez, yurtdışından almaya çalışıcam
  • 602 olarak aldımız cihaza odin ile 601 stock rom atsak olmuyor mu ? olursada sıkıntısı var mı illa root yapmak lazım mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.