Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal romu indirirken drive yandexe atarsa bi arkadas cok iyi olcak arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nivadan N kullanıcısına yanıt
    Nivadan bisey rica edicem orjinal p 602 turkiye romunu drive veya yandexe upload edebilirminiz verdigin linklerden denedim hep kesiliyor hata veriyor

• bu forumda ikimiz varız sanırıım
  • Aynen genius. Bisey sorcan biz ilk basta backup yapmistik orjinal romu sen hic geri yukledinmi bu backupu

• Bu gece evden upload etmeye çalışırım...
  • Tesekkurler nivadan mesajini bekliyorum

• nivadan N kullanıcısına yanıt
    Nivadan yukleyebildinizmi p 602 orjinal turkiye romunu

• Orjinal romu degistirmeden arama apk dosyasi var bunu uzerine kursak acaba ise yararmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 16 Ağustos 2014; 10:24:13 >
  • p601 ile p602 donanım olarak tıpatıp aynı ve p601 romlarını bulabiliyoruz. ancak genius12'nin dediği gibi orjinal kernel yüklemede sıkıntı yaşıyoruz. bunu aşmak amacıyla rootlayıp custom rom atıyoruz. bu arad knox'a takılıyoruz. knox sadece yazılımsal değil donanımsal koruma da sağlıyor. dolayısıyla eskiden olduğu gibi pat diye başka bir romu odin ile yükleyemiyoruz. tabi burada aklıma takılan bir detay mevcut. p602 yazılım versiyon kodları bazı p601 ülkelerindeki kodlar ile benzeşiyor. acaba bunları direk odin ile yükleyebilir miyiz? tabi bu ülkelerde de henüz 4.4.2 güncellemesi olmadığından denemedim ve orada da telefon özelliği kapalı mı satılıyor bilmiyorum.
  • P 601 deki arama apksini orjinal p 602 ye yuklesek deneyen varmi

• ben indirdim bilmediğim bir ülkenin 601 romunu odinde hata verdi acaba hangi ülkelerin kodları benziyor ozaman oonları deneyelim.
  • konuyu açıp gitmişler
  • bu romlar çok kötü. bazı özellikler çalışmıyor boşu boşuna zaman kaybetmeyin derim.
  • Ana konuya yazsak faydali olabilir belki genius

• Orjinal yedegi geri yukleyebildinmi ilk basta aldigimiz genius

• yedek almadım hiç orijinal romu odinle flashlıyorum birkaç dakika içinde geri dönüyor. şu arama apksı demişsin buldunmu bişeyler.
  • Konunun ilk sayfasindaki p 601 rom vardi jelbean olan onu indirip dosyayi acip arama apksini kopyalip orjinal rom yuklu iken onda kurup denemek lazim,. bende ikiside yok romlarin internetimde zaten kisitli deneyebilirsen merak ettim

• şimdi hallettim kurulum yaparken stock yazanları seçip yükledim daha sonra klavye ayarlarından dili seçtim klavye açıkken yaptım bunu menüden yapmaya kalktığımda hata verip kapatmıştı şimdi iyi oldu umarım artık sorun çıkarmaz
  • genius12 G kullanıcısına yanıt
    Genius tam olarak neyi yaptin anlatabilirmisin

• sizin tabletiniz çalışıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genius12 -- 20 Ağustos 2014; 9:41:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.