Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doseme

Nivadan yukleyebildinizmi p 602 orjinal turkiye romunu

Selamlar,

işlerdeki yoğonluktan anca yükleyebildim. Umarım indirirken sorun çıkmaz.

Türkiye SM-P602 orijinal ROM:

https://www.dropbox.com/s/zr2to8t70j51q5l/P602JVUAMJ4_P602TURAMK1%20_P602JVUAMJ2_HOME.tar.md5
  • genius12 G kullanıcısına yanıt
    Calisiyor genius p 601 olarak, senin tam ne yaptigini anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 601 romunu yüklediğimde el yazısı çalışmıyordu onu yaptım. sende eğer el yazısını metine çevirmede sorun yaşıyorsan romu yüklerken hep stock olanları tercih et böylelikle tablet orijinal oluyor.
    Genius, 601 romu stock olarak nerde var link verirsen,buda odinlemi yukleniyor android surumu kitkatmi jelbeanmi, detayli anlatirsan cok makbule gecer

• romu twrp menüde yükleme yaparken seçeneklerde stock yazanları seçip yükledim cihaz orijinal oldu tüm özellikler aktif. yükleme bitince el yazsısı çalışmıyordu bunu da klavye açılınca solda ayarlar var klavyenin. oradan dili seçip yükleyebilirsin benim kisi normal ayarlardan denedim olmamıştı. videoda çekemiyorum görüntülü tel yok
    stock p 601 romunu denedinmi odinle yüklemeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 22 Ağustos 2014; 18:50:44 >
    Birde tablet kapaliyken sarja takinca tablet açiliyor buna çözum bulmak istiyorum gece sarja koyup birakiyorumda xkat v1.1 yuklu bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 22 Ağustos 2014; 18:48:30 >
  • selam arkadaşlar. sm-p602 ile ilgili bütün forumu okudum ve yazılanların klavuzu ile cihazımı rootladım. değerli emekleriniz için hepinize teşekkür ederim. ancak benimde krşılaştığım bazı sorunlar var. şöyleki; root işleminden sonra screen mirroring özelliği çalışmıyor. "bir donanım sorunu nedeniyle screen mirroring başlatılamıyor" şeklinde bir uyarı veriyor. sizlerde böyle bir uyarı ile karşılaştınızmı. çözümü varmıdır acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • ayrıca benim tabletimde sarjda iken kapanmıyor. kapatıgım halde tekrar başlıyor
  • mesauc M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var sarja takınca açılıyor tablet kapatıyorum gene açılıyor tüm vipeleride yaptım

• garantiyi bozmayacak şekilde sorunsuz ve stabil olarak telefon özelliğini açabilmek mümkün mü?
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Yapılır diye tahmin ediyorum ama android işletim sisteminde uzman olmalı orjinal romu degiştirmeden arama uygulamasını roma entegre etmek gibi

• cevap için teşekkürler. daha net bir bilgi yokmudur?
  • xda da paylaşılan Hydronium ROM u deneyen var mı?
  • Arkadaslar yeni p602 aldim
    p601 e nasil çevirebilirim üzerinde v 4.3 yuklu
    yazilanlari denedim ama olmuyor yârdim lutfen
  • Hocam bende telefon özelliği aktifleştirilebildiğinden dolayı bu modeli düşünüyorum lakin siz birşeyler başarabildiğiniz halde bizler anlayamamışız.En son S3'üm varken Samsung kullanıyordum.Oradan odin vs. hatırlıyorum.Şimdi bazı değişiklikler olmuş.Benim sormak istediğim en kolay ve sorunsuz olarak telefon özelliği nasıl aktif edilebilir.P601 Rom'u direkt kurularak bu işlem niçin yapılamıyor?
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    Sammobil sitesinde p 601 romları var ordaki yönergeleri takip edip dene istersen odinle

• Arkadaslar bugun itibari ile p602 tabletime p601 deki telefon ozelligini yuklemis bulunmaktayım
    denendi arama calisiyor mesaj evet video arama sorun yok cihaz hizli yavaşlama yok

sadece cihaz ile pc baglantisinda odin gormuyorsa cihazi kies son surumu yükleyin cihazin driverlari otomatik yükleniyor sonra arkadasin anlattigi yönergeler
    ve sim karti takarak işlem yapin cunku sonradan gormuyor)) kolay gelsin
  • işlemden sonra ful vipe yaptınmı
  • Arkadaşlar watsap nasıl yükleniyor bu tablete, magazada uyumlu degil diyor

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.