Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinal 601 romunu 602 ye yükleyemezsin. Custom rom olur sadece.
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende samsun p602 modeli var fakat telefon özelliği kurma kısmında biraz bilgi almak istiyorum kurulumdaki acıklamada anlamadığım bazı şeyler var rica etsem bana yardımcı olur musun? hatta eğer kurulum için video olarak görsel bişey gönderirseniz çok memnun kalırım.
  • 1. Sayfayı diger sayfalarını bakarak yaptık çogumuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ikiz sim kullanan varmi tableti. Birde sürümden memnun musunuz.

• Selamlar,http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2751462 adresteki rom kullanılabilir mi?
  • Şimdi başka bir Samsung tabletinde olmuyor mu telefona çevirme özelliği? Her tablet farklı farklı mı oluyor?
  • selam arkadaşlar sonunda bir sinir krizi sonucu yere çarptım tableti. ekran kırık diğer tüm yedek parçalar satılıktır bilginize :)))
  • arkadaşlar bu tablete android L 5. gelecekmi bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 20 Kasım 2014; 21:37:22 >
  • bu arada bizim p 602 tabletimize kitkat güncellemesi gelmiş ana konuyu inceleyebilirsiniz

• http://forum.donanimhaber.com/m_99690235/f_//tm.htm#99690235 2.el2014 edition p 602 satışta ilgilenenler pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 20 Kasım 2014; 22:38:29 >
  • macrostr M kullanıcısına yanıt
    P 602 lere kitkat güncellemesi geldi, şimdi sadece telefon özelligini yükleme imkanı varmı p 602 orjınal romunu degiştirmeden

• maymunaga M kullanıcısına yanıt
    P 602ye olur kurdum ben

• root yapmadan veya yeni rom yüklemeden mevcut orjinal rom üzerine telefon özelliğini garantiyi bozmayacak şekilde yüklemek mümkün mü?
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Rot yapmadan olmazda, rom yüklemeden olurmu bunu bende araştırıyorum

• rom yüklmeden yapılabilse bile harika olur.
  • Orijinal romla rootlu veya rootsuz tel özelliğini açmanız mümkün değil. Öyle olsaydı herkes p602 alıp içine orijinal 601 romunu atıp teli kullanırdı. Teli kullanmak ancak root ve custom romla olur.
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Romları birbirine ekleme degilde arama rehber apk uygulamasını kursak mesela ?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanlıminder

Romları birbirine ekleme degilde arama rehber apk uygulamasını kursak mesela ?

Rehber kursanız bile rom arama yapmaya müsaade etmiyorki.
  • orjial tr 4.4.2 romu nerden bulabilirim. güncelleme sonrası tableti kırmalık oldum. internet bile sıkıntı artık.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.