Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşleme başlamadan factory reset yaptım.
    odin le twrp kurdum açılınca kapatıp pover + volum açma ile recovery e girip advance fix permisyon reboot ederken supersu kursunu evet diyoruz
    tablet açılınca supersu update zipi ve xkat v3 ü tablete kopyalıyoruz(burası önemli"sdkartla bende olmadı).
    Uygulamadan supersu uygulamasını açıyoruz yüklemede twrp seciyoruz.
    tablet kendi recoverye gidip otomatik yüklüyor. Tekrar acildiginda supersu acip knox devre dışı bırakıyoruz. Knox kapatıldı demezse tekrar tableti yeniden başlatıp aynı işlemi yapıyoruz. ROOT TAMAM
    Tableti kapatıp recoverye alıyoruz. Advanced wipe da ilk 3 işaretliyoruz. Wipe dan sonra install menüsünden tablete kayıtlı xkat v3 yüklüyoruz. İstege baglı seçenekleri(ben stockları tercih ettim) seçip yüklüyoruz. Reboot edip telefonunlu tablete geçiyoruz.
    10 gündür tablete odinle 20 kere stock rom kurmuşumdur.
    uyarı:
    1-odinle tr 4.4.2 den başka rom kurulmuyor.
    2-ilk sayfadaki ilk romda twrp kuruluyor ancak wipe ragmen logoda kalıyor.

• Bende bir süredir p602 4.4.2 root yapmaya çalışıyorum acemi de sayılmam.fakat bir yerlerde sorun yaşıyorum.
    Odun 3.09 ile twrp yi ilk sayfadaki linklerden indirip kuruyorum.knox sayacı 1 olsada supersu rebot dan sonra ortaya çıkmıyor. Efsane 1974 nin power ve ses+ ile açılan sayfanın resmini ekliyorum.orada cwr ekranı yerine görüntüde ki ekran çıkıyor tabiki advance fix permission da görünmüyor.
    Sorun hakkında bilgisi olan var mı?
     Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam, verdiğim linkteki CF Auto Root'u indir ve odinle flashla. Ekranda bazı yazılar göreceksin, kendi reboot yapana kadar cihaza müdahale etme...

http://download.chainfire.eu/379/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-lt033g-lt033gxx-smp601.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivadan -- 31 Aralık 2014; 11:51:18 >
  • cihazı root lamanın birkaç yolu var
    ben ilk mesajdaki yöntemle odin ile twrp ile rootladım.
    sen CF Auto Root yöntemi ile rootlamışsın. bu yöntem ile CF Auto Root odin le flaşlayıp kendi kendine açılmasını bekleyeceksin açılınca uygulamalarda supersuyu açacaksın. Bu yöntem ile recovery değişmiyor. custom rom için mecburen twrp yüklemek zorundasın.
  • Ilginiz için teşekkür ederim.fakat benimde yaptığım yöntem bu bölümün başındaki linkleri kullanarak hemen hemen sizin de kullandığınız yöntemi kullanmakti. Reboot dan sonra Fotoğrafta da gösterdiğim gibi advance fix permission sekmesinin olmadığı bir bölüme geliyorum.ve robot olmuyor. CF root önerisini daha uygulamadım. Sawgentin dile getirdiği süper zipli dosyayi recoveri bölümünden kurduğumda da süpersu uygulama hatası alıyorum. (Bir önceki sayfada anlatmistim)

• Sonunda rootlayabildim.
    efsane 1979 adlı arkadaşın ve ilk sayfadaki anlatımların aynısını yapmama karşın supersu kurulamıyordu ve tabiki rootlanamıyordu.
    yeşilcin ve diğer sitelerden odin 3.09 daki auto reboot tıkını kaldırılmalı diye okumuştum.dedikleri gibi yapıp işlem bitince kendim reboot yapıp power ses+ kombinasyonu ile recovery moda girmeye çalışıyordum. ve yine olmuyordu.
    Şöyle bir yol denedim ve oldu:odinle kurulum bitince power ses- ile açtığımız ekranı auto boot yaptırmadan power ses+ ile recovery moda girmeye zorladım.
    Mavi lacivert desenli ortasında TEAM... yazısı olan bir ekran açıldı .birçok gri kutucuk içersinde komutlar olan bir ekran: beckup, install gibi önce beckup aldırdım ,(biryerlerde okumuştum) sonra install ile supersuya ulaştım reboot sekmesiyle açılıp kapanan tablet supersu güncellemesi istedi sonra birinci sayfada resimleri olan knox iptal süreci başladı.simdi supersu çalışıyor.
    Root işinin kilit noktası autoboot yaptırmamanız.kolay gelsin.

telefon romunu kurarmıyım bilmiyorum.eger kurarsam bilgilerimi paylaşırım.

• Odin ile Team Win Recovery Project 2.6.3.3 tar dosyası kurulduğunda cihaz zaten rootlanıyor. Reboot olduğunda Superuser update olmadığı için bazen uygulamada gözükmüyor. Görülürse superuser twrpden (pover + volum yükseltme) Chainfire SuperSU 1.91 zip dosyası yüklenip yeniden yüklendiğinde uygulamalarda supersu görülür. Supersu açıldığında Knox inaktif edilsin mi dediğinde tamam dediğinizde inaktif etmezse tableti tekrar açıp kapadığınızda supersu açık tekrar Knox inaktif edilir.
    Supersu cihazı rootlamaz, rootlu cihazın root isteklerini düzenleyen uygulamadır.
    Odin ile Team Win Recovery Project 2.6.3.3 tar dosyası kurulup Reboot olduğunda Superuser uygulamada gözükmezse (pover + volum yükseltme) twrp girip Advanced/ fix permission yapılır. Reboot denilirse supersu kurulsun mu sorusu çıkar bunu kabul edilirse reboot sonrası uygulama superuser görülür. Sonrası aynen....

• twrp nin ilk sayfada verilen 2.6.3 versiyonunu yükleyince sdkartı görmüyor dolayısıyla rom yüklenmiyor
  • Arkadaşlar merhabalar;
    Öncelikle değerli paylaşımlarınız için sizlere minnetarım. Benim tablet 4.3 rootluydu düne kadar. Dün sammobile sitesinden orjinal türkiye romunu indirim tablete attım. Herşey normal bir şekilde ilerledi. Kontrollerimi yaptığımda 4.4.2 ye yükşelmiş durumda. dpi@;SWDD5614#1 diye birşey yazıyor kernel sürümü kısmında.
    Uygulamalar bölümünde supersu uygulaması duruyor. Uygulamaya tıkladığımda Yüklenmiş Su kodlaması yok. Eğer sisteminizi 4.3 e yükselttiyseniz cihazınızı manuel olarak tekrar rootlamanız gerekmektedir diyor.
    Ben şimdi bu orjinal rooma root atabilecek miyim? Atacaksam yine 4.3 te yaptığım gibi mi yapmam lazım. Yazıları okudum ama biraz kafam karıştı. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Saygılar
  • 4.3 le aynı.

• efsane1974 E kullanıcısına yanıt
    Ne yaptıysam olmuyor. Söylenilen herşeyi yaptım ama bana mısın demiyor. Sürekli aynı hatayı verip duruyor. Yüklenmiş Supersu kodlaması yok, Supersu bunu yükleyemiyor. Bir sorun oluştu diyor. Ben 4.4.2 ye yükseltirken format atmamıştım ondan kaynaklı olabilir mi? Yani 4.4.2 ye yükselttikten sonra tablet hala eskisi gibi duruyordu. Hiç birşey silinmemişti. Wipe (format) yapıp bi daha 4.4.2 yi yüklesem mi acaba? Ne dersiniz? Teşekkürler
  • 4.4.2 yükselttigin icin root gidiyor. Tekrar cihazı rootlaman lazım.

• Sıkıntı şöyle ki. Cihaz root oluyor ama supersu çalışmıyor. Yukarıda bahsedilen herşeyi yaptım ama supersu hata veriyor sürekli. Ama cihaz root oluyor. Garanti cep şubesi programı uyarı veriyor cihaz rootlu diye ordan anladım:D
  • Merhabalar; cihazı rootlarken bir kaç kez soru sormuştum. Telefon kısmını yeni aktifledim, ilk room bende çalışmadı, xkat v1 sorunlu olarak çalıştı .sonra bu sayfalarda buldugum xkat v3 roomunu başarılı bir biçimde kullanıyorum.
    Yeni bir sorum daha var.
    P602 yi root ladikdan sonra twrp ile P602 nin backup ni almıştım deneme amaçlı twrp ile restore etmek istediğimde başarılı olamıyorum. Bu backup la windows daki gibi acronis yada ghost gibi ilk aldığın yedek gününe dönmuyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlardan biri açmış konuyu iyilik yapıcam derken kötülük etmiş herkese. birincisi anlatım eksik. ben ki işi biliyorum ben bile beceremedim bu anlatımla kendi yöntemlerimle yaptım. ikincisi konu güncel değil. üçüncüsü insanlar bunları deniyor tabletleri çöp oluyor. dördüncüsü bu konuyu bir adminin kaldırması gerekli.
  • Android de her zaman 2*2 4 etmiyor. Ben de burda anlatılan herşeyi yapmama rağmen olmadı. Kendim deneme yanılma ile yaptım. Önemli olan p602 nin telefon özelliğinin aktiflenebildiğinin bilinmesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar07

arkadaşlardan biri açmış konuyu iyilik yapıcam derken kötülük etmiş herkese. birincisi anlatım eksik. ben ki işi biliyorum ben bile beceremedim bu anlatımla kendi yöntemlerimle yaptım. ikincisi konu güncel değil. üçüncüsü insanlar bunları deniyor tabletleri çöp oluyor. dördüncüsü bu konuyu bir adminin kaldırması gerekli.

Merhaba, eğer dediğiniz gibiyse bu konuyu sindirelim ve doğrusunu koyalım... Bu yazılanları okuduktan sonra rom atmaya korktum ve vazgeçiyorum :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulusz

quote:

arkadaşlardan biri açmış konuyu iyilik yapıcam derken kötülük etmiş herkese. birincisi anlatım eksik. ben ki işi biliyorum ben bile beceremedim bu anlatımla kendi yöntemlerimle yaptım. ikincisi konu güncel değil. üçüncüsü insanlar bunları deniyor tabletleri çöp oluyor. dördüncüsü bu konuyu bir adminin kaldırması gerekli.

Merhaba, eğer dediğiniz gibiyse bu konuyu sindirelim ve doğrusunu koyalım... Bu yazılanları okuduktan sonra rom atmaya korktum ve vazgeçiyorum :((

lütfen denemeyiniz zira cihazınız %80 çöp olabilir. konunun güncelliği yok ben 40 takla attım olmuyor. farklı yöntemlerde denedim onlarda olmuyor. yabancı forumlara bakıyorum zamanım oldukça bi sonuc cıkarırsam yazarım bu arada konuyu açan arkadaş tüm bilgileri güncelleyip doğrularsa seviniriz. ayrıca anlatımda ciddi eksiklikler var. bu anlatımda herkesin root atmayı vs ezbere biliyor olması lazım. bilmeyen için lades.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurtulusz

quote:

lütfen denemeyiniz zira cihazınız %80 çöp olabilir. konunun güncelliği yok ben 40 takla attım olmuyor. farklı yöntemlerde denedim onlarda olmuyor. yabancı forumlara bakıyorum zamanım oldukça bi sonuc cıkarırsam yazarım bu arada konuyu açan arkadaş tüm bilgileri güncelleyip doğrularsa seviniriz. ayrıca anlatımda ciddi eksiklikler var. bu anlatımda herkesin root atmayı vs ezbere biliyor olması lazım. bilmeyen için lades.

Bende yabanci sitelerden yapacagim artik.. bu siteye yakismiyor bu konu...

• 4.4.2 yüklü olanlarda telefon özelliği aktiflemek çok zor. sdcard dan rom yüklenmiyor. p601 için olan xkat 3 rom zipi cihaz belleğini kopyalayıp trwp den yüklemek lazım. Tabi cihazı önce rootlamak lazım. Öncelikle softbrick konusunda bilgili olmak lazım. Daha önce note 1 ve 2 cihazları kolayca rootlayıp rom yükledim. Ama p601 i 2 haftada hallettim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.