Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sammobil sitesine girin orda modeli yazın türkiyeyi seçin üyelik istiyor ücretsiz üye olup indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 26 Kasım 2014; 17:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili abilerim biliyorsunuzki 4.4.2 geldi ancak memnun olmayan arkadaşlar var 4.3.2 romunu indirenlerden yandeks ile upload etmelerini rica ediyorum çok kişi yeni romdan memnun değiller bilgisayarında olan varsa upload ederlerse iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: tatminkar

Sevgili abilerim biliyorsunuzki 4.4.2 geldi ancak memnun olmayan arkadaşlar var 4.3.2 romunu indirenlerden yandeks ile upload etmelerini rica ediyorum çok kişi yeni romdan memnun değiller bilgisayarında olan varsa upload ederlerse iyi olur

sammobile sitesine üye olup romu indirebilirsin ama orijinal romu kies üzerinden geri yükleyemezsin. Odinle olur ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 2 Aralık 2014; 14:32:49 >
  • tatminkar kullanıcısına yanıt
    https://www.dropbox.com/s/krx47gilc2b4x3c/P602JVUAMJ4_P602TURAMK1%20_P602JVUAMJ2_HOME.tar.md5?dl=0 arkadaşlar orjinal jelbean sürümü istiyenler için paylaşıyorum kısa bi süreligine..yüklemesi dowland modunda açıyosunuz tableti ordan bu dosyayı seçip start bu kadar bu orjinal p 602 stock romudur
     Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 13 Aralık 2014; 19:17:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanlıminder

https://www.dropbox.com/s/krx47gilc2b4x3c/P602JVUAMJ4_P602TURAMK1%20_P602JVUAMJ2_HOME.tar.md5?dl=0 arkadaşlar orjinal jelbean sürümü istiyenler için paylaşıyorum kısa bi süreligine..yüklemesi dowland modunda açıyosunuz tableti ordan bu dosyayı seçip start bu kadar

süper paylaşım cok sağol.....

• acil yardım yedek almadan yaptım recovery moduna dusuyo devamli saygılar.
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    olmadı.
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Hislerime tercüman olmuşsunuz ama sorularınıza yanıt alabileceğinizi sanmıyorum çümkü burada verilen adımlar yabancı forumlardan alınma. @BorckaArtvin

Dostum, sanırım benim yabancı formlarda açtığım başlıkları kastediyorsun :) Kendi çapımda yaptığım ve günlük olarak kullandığım rom'u ilgisi olanlarla paylaştım. Neden bilip bilmeden çeviri falan diye yazıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrostr -- 13 Aralık 2014; 13:52:20 >
  • erzeri E kullanıcısına yanıt
    dostum odin 3.09 kullanmayı dene, auto reboot yapma kendin reboot et.
  • Arkadaşlar ana konuda ufak değişiklikler yaptım. Mirror, link, alternatif rom bilgi vs ilk konuya eklememde yarar olacağını düşündüğünüz şeyleri pm atarsanız severek eklerim.
  • Bu linktekihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2751462 romu yayınlayan hanspampel isimli kişi sizseniz özür dilerim ve rom için teşekkür ederim.Ancak doğal olarak hangi forumda hangi niki kullandığınızı bilmem mümkün değil.
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Sorun değil. açıklamalarda yazıyor hepsi, o kişi ben değilim ama benim rom ile birleştirerek kullanmak gerekiyor.
  • macrostr M kullanıcısına yanıt
    android l 5.0 çıktımı bu tablete
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlıminder

android l 5.0 çıktımı bu tablete

Hayır
  • 2 gecedir uğraşıyorum yapamadım açık açık yapılmadığı ve anlatım çok fazla eksik ve berbat olduğu için farklı sitelerde araştırdım öğrendim. Ama ilk odin ile flashladiktan sonra tablet açıldığında süpersu uygulaması tablet de yüklü olmuyor. Sonra ben GoogLeplaydan supersu indirdim bu seferde 4.3 surumune guncellediyseniz acilmiyor ilgili forumlara basvurun mu ne oyle sacma bisey yaziyor.
    Tablet p602
    Guncel surum 4.4.2 yuklu bi ay once mi ne guncelleme gelmisti iste

• P600 kullanan yokmu aranızda

• Android 5.0 gelirmi cihaza?

• cihazı yeni alıp 4.4.2 güncellemesini yaptım.
    telefon özelliği için rootlayıp supersu güncelledim. rom yüklemede forumdaki herşeyi yapmama ragmen birtürlü kurulmadı. wipe yapmama ragmen hep siyah ekrandan çıkmadı. custom rom yüklerken sonunda failed diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane1974 -- 27 Aralık 2014; 22:16:37 >
  • 4.4.2 cihazda herşeyi denedim olmuyor
    4.4.2 için yeniden düzenlenebilir mi?

• Anlatılanlarla p602 4.4.2 için rootlama olmuyor.SuperSu yüklenmiyor. supersu yu Power+ses açmadan girip sd cardta attığımız supersu 2,4 dosyasını kurduğumuzda supersu çalışmayıp yuklenmiş su kodlaması yok 4.3e yükselttiyseniz manuel olarak rootlayin yazısı çıkıyor.
    root checker gibi programlarla bakıldıgında root olmadığını görüyorsunuz. Ayrıca knox da 1 gösterip garantı dışına çıktığını belirtiyor.
    Sorunun 4.4.2 den kaynaklandığını tahmin ediyorum. daha yeni twrp 2.8.3.0 ile uygulamada da sonuç vermedi.
    4.4.2 ile root yapanlar var mı bilgilerini paylaşabilirler mi?.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.