Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
22
Favori
71.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın gaarantisi zaten bitti hocam sağolsun yıllar geçti alalı hala dayanıyor artık umursamıyorum açıkçası garantiyi.

http://www.androot.org/samsung-root/root-samsung-galaxy-note-10-1-sm-p602.html

Bu sitede anlatılanları teker teker takip ettim ve sonuç olarak başarılı bir şekilde root atabildim (sanrım becerememiş de olabilirim şu an test ediyorum.

işlem gayet basit evet anlamam gerekn yer orası ama anlamamışım sanırım sonuçta sadece bir su dosyasından bahsediyouz burada :D
  • ozbrk O kullanıcısına yanıt
    Olay sadece bir SU dosyasi degildir. Cihazinizi rootlamadan da su indirip kurabilirsiniz ancak calistirdiginizda root soracaktir. Root cihazin tum yetkilerini elinize almak su ise o yetkilendirmeleri ayarlayan yazilimdir. Yani root yetkisini hangi programin kullanip kullanmayacagini belirlemektir. Bazi cihazlarda versiyon guncellendikce root atma sekli degisebilir. Bu da daha once yazilanlarin hatali oldugundan ziyade eski versiyonlar icin gecerli oldugu anlamina gelmektedir. Misal p602 4.4.2 cihaziniza direkt olarak twrp atamiyorsunuz veya cok zorlaniyorsunu, rootlu olsa bile. Bunun icin once cwm sonra twrp yuklemeniz gerekebiliyor. Bu bilgiler bu konularda yetenekli arkadaslarin cabalari sonucu ortaya cikiyor. Bunu paylasan her arkadasta son kullanicilarin kullanmasi icin paylasiyor. Sizin vermis oldugunuz linkte anlatilan sey ile burada yazilanlar tamamiyle ayni. Peki o yontemle telefonu rootladiniz telefon ozelligini nasil kazandiracaksiniz. Ya da nasil farkli bir rom yukleyeceksiniz.

Burada yazilanlari eger birkac dakikanizi ayirip okursaniz zaten herseyin acik bir sekklde yazilmis oldugunu goreceksiniz. Ve herseyi de ogrenmis olacaksiniz. Takildiginiz yerde de bir mesaj atmak yeterli olacak konuya. Bilgi sahibi bir arkadas mutlak yardim edecektir.

Bu arada benim problemimde @eaduvan arkadasimizin gonderdigi yedek dosyasi ile cozuldu. Ona ve ona destek verenlere tesekkur ederim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbrk

Cihazın gaarantisi zaten bitti hocam sağolsun yıllar geçti alalı hala dayanıyor artık umursamıyorum açıkçası garantiyi.

http://www.androot.org/samsung-root/root-samsung-galaxy-note-10-1-sm-p602.html

Bu sitede anlatılanları teker teker takip ettim ve sonuç olarak başarılı bir şekilde root atabildim (sanrım becerememiş de olabilirim şu an test ediyorum.

işlem gayet basit evet anlamam gerekn yer orası ama anlamamışım sanırım sonuçta sadece bir su dosyasından bahsediyouz burada :D

Önceki mesajda belirttiğim gibi,"Root : CF autorootu içindeki odinle, download modda, telefona atarsın bitti. ". Verdiğin linkteki anlatım gibi.
    Cihaz seçeneğinde p602 veya p601 yazanı indir;https://autoroot.chainfire.eu/

Birde root işleminden sonra supersuya gir ve knox kapatılsınmı sorunusuna kapat de kapatmazsa resle acılınca tekrar dene yoksa knox başına bela olur.

• knox mevzusunu hallettim hocma sağ olun herşey için gerçekten. Batara hakkında est ettiğim bir teori var şu anda onun için ihtiyacım vardı TWRP ye baterry statlarını silmek için teşekkür ederim indirme linki için :)

• @eaduvan. Sen Note S 10.1 V3 romunu denedin mi ? nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizemli_kral

@eaduvan. Sen Note S 10.1 V3 romunu denedin mi ? nasıl?

o tür romlar stabilitesi bozuk romlar diye hiç denemedim. Sadece cm 12.1 denedim 1 gün. Şuan md5 packager ile oluşturdugum son çıkan stock p601 romdayım (ZTO-P601UBUCOD1-20150511113301). Modem dosyasıda xKatv3teki NJ5.
  • aslında hiç Orjinali hiç bozmamak en iyisi.

• Ben note s 10.1 v3 ü yukledim. Genel iribariyle guzel. Ancak s pen in bazi finksiyonlarini kullanamiyosunuz. Mesela pencere cizip icinde uygulama calistirma. Bu yuzden xkatv3 e gectim. Bir sure daha bunda takildiktan sonra orjinal roma donecegim. Tabi orjinal rom uzerinde ufak bir iki degisiklik yaptiktan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz note s rom un en guzel yani arama menusu. Telefon ettiginizde bir kosede duruyor ve siz isleme devam edebiliyosunuz goruntulu aramada bile. Bu ozelligi alacagim mesela :)

• P601'de Lolipop beklerken yine 4.4.2 geldi. P601XXUCOF1, geçen ay COD1 yayınlanmıştı bugünse COF1 yayımı(Rusya) başladı. 1 ay lolipop geleceğini sanmam.
  • Samsung'un şu batarya yaması olabilir o.

@eaduvan

Bu arada recorvery yüklemesi ve root işlemleri tamamlandı okuduğum kadarıyla bundan sonrasının bildiğimiz .zip halinde rom yükleme işleminden fazle bir farkı yok. XDA da smp-601 için Cyanogen Mod bulduydum deneyen oldu mu acaba öyle bişeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbrk

Samsung'un şu batarya yaması olabilir o.

@eaduvan

Bu arada recorvery yüklemesi ve root işlemleri tamamlandı okuduğum kadarıyla bundan sonrasının bildiğimiz .zip halinde rom yükleme işleminden fazle bir farkı yok. XDA da smp-601 için Cyanogen Mod bulduydum deneyen oldu mu acaba öyle bişeyi.

twrp ile *.zip yüklemeler custom rom içindir. Bu stock p601 rom yüklemesi daha farklıdır. Ben denedim cm12.1'i, bluetooth görüşme ve muzic dinleme sesleri kötü, spen,hdmi fonksiyonları yok bunların dışında güzel rom.
  • eaduvan E kullanıcısına yanıt
    cm 12 bende denedim çok sade yani yavan kalıyor telefonda olurda tablette olmuyor bide geri dönup orjinal roma dönuyum dedim backupum vardı restore ettim telefon özelligi gitti tekrar zipten instal yaptım.

• Pekala bunun üzerine custom CM atmayacağım o halde tavsiyeler için teşekkürler. Hala bataryayı çözmeye çabalıyorum

• ozbrk O kullanıcısına yanıt
    Bataryanin çözümu belli kullanmadigin tüm uygulamalari kaldir facebook ve benzeri uygulamalari kullanma opera mini tarayici üzerinden gir nete cok farkediyor bütün cihazlarimda bu sekilde.

• arkadaşlar bu romun androidi kaç?
    güncelleme olursa rootlu cihazlara gelmiyo diye duydum diyolum lollipop geldi ama bun romun yüklü olduğu cihaza gelmeyecekmi yardım edin lütfen
    PM PM PM PM
  • Arkadaslar ekran resmi atarmisiniz kuranlar androidi kac xkat 1.1mi xkat 3.0mı kuralim yardim edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbiga

arkadaşlar bu romun androidi kaç?
    güncelleme olursa rootlu cihazlara gelmiyo diye duydum diyolum lollipop geldi ama bun romun yüklü olduğu cihaza gelmeyecekmi yardım edin lütfen
    PM PM PM PM

lolipop nerde geldi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla benim tabletin aynısı note 10.1 2014 ed. var bende çocuk dedi lolipop bu baktım harbi loli seri numarasına baksaydım keşke oo günden beri rom arıyorum zaten burda xkat 1.1 verilmiş v3ü nerden bulucaz
  • xkat v3 link atarmısınız lütfen
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.