Şimdi Ara

Note 10+ Mı , İphone 11 Pro Max Mi Yoksa Huawei Mate 30 Pro Mu ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Note 10+ Mı , İphone 11 Pro Max Mi Yoksa Huawei Mate 30 Pro Mu ???

(En Son Oy Tarihi: 2.5.2022)
Giriş
  • Arkadaşlar Hangi Markanın Hangi Amiral Gemisi Sizce Cevapları Alalım... Note 10+ Mı   ,    İphone 11 Pro Max Mi Yoksa    Huawei Mate 30 Pro Mu ???

• Mate 30 proyu zaten baştan ele,google servislerin olmadığı bir cihaz bir halta yaramaz zaten Türkiyede'de resmi olarak satışı yok,distribütorü'de google ile anlaşana kadar cihaz getirmiyecek.
    cc9 pro yani mi note 10 ise fiyat performans oranı en rezil cihazlardan bir tanesi distribütör 6000tl,ithalatçı olan 5000tl'ye satılıyor ama işlemci S730G,çok orantısız bir cihaz,bunu da ele
    Geriye kalıyo 11 pro max ile n10+ yani piyasanın en iyi iki cihazı fiyatlar denk olsa pro max daha avantajlı,hızına yetişebilecek cihaz yok şuan,sentetik testlerde zirve 11 pro max hep ama fiyat,tasarım,ekran,hafıza kartı desteği gibi faktörler araya girince N10+ en alınası cihaz oluyor bunların arasında
  • Mate 30 proyu zaten baştan ele,google servislerin olmadığı bir cihaz bir halta yaramaz zaten Türkiyede'de resmi olarak satışı yok,distribütorü'de google ile anlaşana kadar cihaz getirmiyecek.
    cc9 pro yani mi note 10 ise fiyat performans oranı en rezil cihazlardan bir tanesi distribütör 6000tl,ithalatçı olan 5000tl'ye satılıyor ama işlemci S730G,çok orantısız bir cihaz,bunu da ele
    Geriye kalıyo 11 pro max ile n10+ yani piyasanın en iyi iki cihazı fiyatlar denk olsa pro max daha avantajlı,hızına yetişebilecek cihaz yok şuan,sentetik testlerde zirve 11 pro max hep ama fiyat,tasarım,ekran,hafıza kartı desteği gibi faktörler araya girince N10+ en alınası cihaz oluyor bunların arasında
  • Note 9 note 10dan iyi bence

Telefon önce goze guzel gelmeki o delik ne lan
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kedi uzanamadağı ciğere mundar dermiş hesabı seninkide :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin7412 -- 21 Aralık 2019; 22:3:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin7412

Kedi uzanamadağı ciğere mundar dermiş hesabı seninkide :d
    Knk ben note 9a da uzanamiyorum ki

Ama cirkin yani cirkin cirkin cirkin

Suan sonsuz param olsa alacagim 1 numarali telefon motorola razr 2019

2 asus rog phone 2

3 Huawei mate x

4 sony xperia 1

5 samsung a80 sanirim ama emin degilim

Yani param sonsuz olsa da ilk 5te yok ki almam da zaten o delik oldugu sürece
  • Telefona bu paralar verilecekse kesinlikle İphone.
  • huawei şuanda en iyi ilerleyişte olan ve teknolojiyi gerçekten en iyi şekilde kullanan ve uygun fiyatlı olan cihazlardan bence tavisye ederim. İlerde zirve zihazlardan olacak bence.
  • Gördüğünüz o puanlara fazla inanmayın kağıt ustude üstün olabilir ama gerçek kullanımda farkı görürsünüz bence fiyat pahalı ama iPhone 11 diyorum çünkü bütün Çinliler gercekcilikten uzak bol makyajlı keskin ve soluk renkler veriyor fotolarda video olarta bence iPhonenin üstüne yok bende yakın yazamanda iPhone 11 alacağım uzun yıllar Android kullanıcısı bir ara 8 plus kullandım günlük kullanımda fark yok ama uzun sürede baya fark ediyor
  • Bence Samsung Galaxy Note 10+

Ekran boyutu olarak iPhone 11 Pro Max'den biraz daha büyük

Ekran çözünürlüğü olarak Samsung önde

Batarya kapasitesi Samsung

Ekran gövde oranı olarak Samsung

Bunları daha arttırabiliriz İphone 11 İn mikrofonun daha iyi olması Samsung un kamerasının daha iyi olması Samsung parmak izi okuyucusunun olması

Kısacası Samsung ekranı biraz daha büyük film vs izlerken daha keyifli olur bence Samsung Galaxy Note 10+
  • iPhone 11 max pro ile Samsung note 10+ arasında ki fiyat farkı sorun değilse, 11 max pro öneririm. Aralarında 2 bin lira civarında fiyat farkı var..
  • iPhone yada mate 30 pro derim..
  • Note 10+ Mı   ,    İphone 11 Pro Max Mi Yoksa    Huawei Mate 30 Pro Mu ???
  • şuan note 10 plus mı iphone 11 pro veya pro max mi kararsızlığındayım note serisini alırsam sırf kalemi için alırım ama bilemiyorum şuan parasal değilde hangisi daha mantıklı birde mayıstayız note 20 ve iphone 12 yi mi beklemeliyim çok kararsızım elimdeki telefonun ekranı kırıldı huawei mate 20 lite artık üst segmente dönmek istiyorum ama çok kararsız kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.