Şimdi Ara

Note 10'un kulaklık girişine sahip olmadığını gösteren kılıf görselleri yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 10'un kulaklık girişine sahip olmadığını gösteren kılıf görselleri yayınlandı

Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus modellerine ait kılıf görselleri, önümüzdeki ay resmiyet kazanacak amiral gemisinin 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmayacağını ortaya koydu.

Ayrıca Bkz.Sony Xperia 20'nin teknik özellikleri ortaya çıktı
    Piyasadaki Samsung marka telefonlar arasında 3.5 mm kulaklık girişi olmayan (Galaxy A8s gibi) modeller elbette ki var. Ancak bu Note serisi için bir ilk anlamına geliyor.

Note 10'un kulaklık girişine sahip olmadığını gösteren kılıf görselleri yayınlandı

Lansman tarihi 7 Ağustos

Görseller aynı zamanda Note 10 serisinin dikey olarak konumlandırılmış arka kamera sistemi ile geleceğini açığa çıkardı. Ayrıca Bixby tuşundan yoksun olduğunu da görüyoruz. Samsung Galaxy Note 10 serisi 7 Ağustos'ta düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.

• Samsung Note serisinde yapması gereken şeylerden birer birer vaz geçiyor note serisinin sıradan modellerden farkı kalmıyor. Kalem varsa kavissiz düz ekran olmalı, üst seviye bir seri ise hiç bir eksiği olmamalı bir önceki modelden eksiği olmamalı hatta daha dolu olmalı. 3.5mm jak yok, nabız ölçme sensörü yok, uv sensörü muhtemelen yok, Donanım sensör sayısı bakımından bu telefon Note 4 ten daha gerilemiş durumda resmen. Kamera 1 den 3 e çıkınca süper gelişme olmuyor fotoğraf çekiyordu yine çekiyor sadece şimdi daha çeşitli çekiyor o kadar. Fakat şimdi ne 3.5mm jak kullanabiliyoruz ne de önceden olan sensörleri kullanabiliyoruz.
    quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Ulan kalem var zaten. 3.5mm kalem yerinden ince. Telefonu inceltmiyorsun e zaten bu telefonda maliyetten kısılmaz. Her zaman bir falsoları olmalı yoksa rahat edemiyorlar.
    millet almasa o tarz pislikler yapamazlar alan enayiler sagolsun
  • Ulan kalem var zaten. 3.5mm kalem yerinden ince. Telefonu inceltmiyorsun e zaten bu telefonda maliyetten kısılmaz. Her zaman bir falsoları olmalı yoksa rahat edemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Ulan kalem var zaten. 3.5mm kalem yerinden ince. Telefonu inceltmiyorsun e zaten bu telefonda maliyetten kısılmaz. Her zaman bir falsoları olmalı yoksa rahat edemiyorlar.
    millet almasa o tarz pislikler yapamazlar alan enayiler sagolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoksa almayız, başka ürün mü yok piyasada...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3.5 mm girisi kaldirmamasi gerekiyor.

Millet sadece kulaklik degil, mikrofon ve yeri geldiginde aux tan ses sistemone de bagliyor.

Cihazın çerçevesini küçülteceğim diye, 3.5 mm jack kaldır, üzerine kamera deliği aç, tutuş ergonomisini düşür.

Geçiniz.

• Bitmedi gitti şu moda

• Samsung Note serisinde yapması gereken şeylerden birer birer vaz geçiyor note serisinin sıradan modellerden farkı kalmıyor. Kalem varsa kavissiz düz ekran olmalı, üst seviye bir seri ise hiç bir eksiği olmamalı bir önceki modelden eksiği olmamalı hatta daha dolu olmalı. 3.5mm jak yok, nabız ölçme sensörü yok, uv sensörü muhtemelen yok, Donanım sensör sayısı bakımından bu telefon Note 4 ten daha gerilemiş durumda resmen. Kamera 1 den 3 e çıkınca süper gelişme olmuyor fotoğraf çekiyordu yine çekiyor sadece şimdi daha çeşitli çekiyor o kadar. Fakat şimdi ne 3.5mm jak kullanabiliyoruz ne de önceden olan sensörleri kullanabiliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlerleyen zamanda bunlar Samsung kablosuz kulaklıkları da zorunlu kılarlar kulaklık giriş yeri yok Bluetooth kulaklık kullanımını birebir zorunlu kılıyoruz demiş adamlar

• Yıllardır severek Note serisini kullanan biri olarak kulaklık girişinin kaldırılmasını hiç istemiyorum. Fakat illa ki çıkacaksa kutu içerisine çift girişli kulaklık dönüştürücü adaptörünü koyarlarsa insanlar şarj ederken de kulaklıktan müzik dinleyebilir.

Gönül ister ki kulaklık girişini çıkarıyorsan içerisine kablosuz kulaklığı da koy. Türkiye şartlarında o kadar parayı telefon satın almakta kullanırken 2 kez düşünmek zorunda kalıyoruz. Bunu yapsa bizim gibi Note severleri değil farklı kullanıcıların da ilgisini çekecektir.

Yapılan ekran eleştirilerine ben de katılıyorum. Note 4 de olduğu gibi bende düz ekran kullanılmasını kaleme biraz daha fazla kullanım alanı sunulmasını istiyorum.

Eğer Samsung bundan sonra çıkacak Note telefonlarda böyle bir seçenek sunmaya başlasa tercihim kavissiz düz ekranı tercih etmek olurdu.

Özellikle resim ve video editleme programlarıyla telefon üzerinden hızlı bir şekilde düzenleme yapmayı sevenler için bu durum bazen can sıkıcı olabiliyor. Kalemle düzenleme yaparken ekranın kenarına geldiğinde kavisli bölgeden kayıyor.

Ikinci bir sorun da aldığı darbelerde, genellikle kavisli bölgeden çatlamalar oluyor. Malum kavisli ekranın değişim maliyeti de ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borukuzen -- 7 Temmuz 2019; 18:11:37 >

• Apple ne yaparsa diğer firmalar da peşinden geliyor.

• Tebrikler Samsung yine yaptı yapacağını.😀

• Samsung Note 10'a özel earbuds ları kutuda verse tadından yenmez.

• en azından kutusundan dönüştürücü aparatı falan çıkar yada kablosuz kulaklık bile çıkarabilirler kutudan, adamlar sadece telefon vermiyor diğer marka gibi
  • Yav neden kaldırıyorsunuz ne zararı var. Sırf Apple'ın halt yemesi illa o ne yapıyorsa yapmak zorundamısınız. 😠

• böyle tasarımda gelirse kusarım böyle tasarıma s10 plus alarım hemen

• Galaxy Note serisi en sevdiğim (belki tek) samsung mobil cihazıydı. 3.5Jack’i kaldırmak tamamen kapitalizmdir hiçbir mantıklı açıklaması yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı beğendim.
  • Ön ve arka kameralar çok çirkin gözüküyor, jak girişinin olmaması problem ama Samsung böyle yapıyorsa yanında kablosu kulaklık bile verebilir, beklenir Samsung'dan. Şahsen bu telefonun Note 9'dan üstün bir tarafını görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 8 Temmuz 2019; 8:46:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalem kullanmayan adam icin cok gereksiz bir cihaz. S10 dan farki olmicak muhtemelen. 5 6 ay arayla iki tepe model cikarmanin mantigi kalmadi. S serisi ile.Note serisini bir sekilde birlestirmesi lazim artik Samsungun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henkan

Tasarımı beğendim.
    Aynen. Ben de cok begendim. Dort gozle Agustos ayinin gelip on siparislerin baslamasini bekliyorum :-)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.