Şimdi Ara

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demekki iki telefonda cok iyi ya ikisini alip kullanacagim yada, note2 ile yola devam edecegim....

iPhone nun dedigim gibi beni cezbeden tek yani appstore, baska da cekici bir yani yok, kucuk olmasi cebe sigmasi fantastik olmasi :) vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Orijinalden alıntı: coldflue

İphone 5 al kesinlikle, iOS var . Note 2 ne kadar mükemmel olsada işletim sistemi daha oturmamış. Uygulamasız oyunsuz istiyorsan note 2 ile devam .

Ne alakası var android her geçen gün daha da gelişiyor . Piyasadaki en kral telefonda note 2 dir şu anda . (optimus g gelene kadar) ayrıca uygulama-oyun için 4 çekirdek 2 gb ram çok iyi . ve büyük ekran oyun keyfi daha zevkli.

IPhone 5 yazilim donanim uyumu sayesinde Note2 den daha hizli ve stabil calisacagina suphe yok

Market olayina deginmiyorum bile, GooglePlay cöplük. iPhone da olan zevkli ufak oyunlarin cogu androide gecmedi bunu s2 kullanirken sk sk yasadim. Cikan oyunlar ise Appstore a ciktiktan 8495 gun sonra cikiyordu GooglePlay e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• androidin yazilim donanim uyumu gayet iyi vede basarilidir, 1.5 senedir galaxy s2 kullandim tek problem uygulama Google play oda zamanla dahada guzellesir diyoruz ama ne zaman. iPhone nun appstore bu kadar kaliteli olmasi normaldir kac yillik appstore degilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

quote:

İphone 5 al kesinlikle, iOS var . Note 2 ne kadar mükemmel olsada işletim sistemi daha oturmamış. Uygulamasız oyunsuz istiyorsan note 2 ile devam .

Ne alakası var android her geçen gün daha da gelişiyor . Piyasadaki en kral telefonda note 2 dir şu anda . (optimus g gelene kadar) ayrıca uygulama-oyun için 4 çekirdek 2 gb ram çok iyi . ve büyük ekran oyun keyfi daha zevkli.

IPhone 5 yazilim donanim uyumu sayesinde Note2 den daha hizli ve stabil calisacagina suphe yok

Market olayina deginmiyorum bile, GooglePlay cöplük. iPhone da olan zevkli ufak oyunlarin cogu androide gecmedi bunu s2 kullanirken sk sk yasadim. Cikan oyunlar ise Appstore a ciktiktan 8495 gun sonra cikiyordu GooglePlay e

Sadece bu haftaki appstore indirimli (!) ürünlere baktım oradaki oyunların çoğu googleplayde ücretsiz diyorum . Bazıları apple severleri apple da soğutmuyor

• Ben iki tarafin da donanimsal olarak denk olan cihazlarini en etkili bicimde kullanmaya calistim ve tecrubelerime gore yorumumu yazdim. Kabul etmeniz yada etmemeniz gercegi degistirmiyor

• whatsapp mesela iPhone 0.79 euro Google playde ucretsiz
  • arkadaslar fanboyluk yok dedik, guzelce sohbet ediyoruz artilari eksileri tabiki olacak, ben bir hafta kadar note 2 yi kullanip karar verecegim. konuyu acarken cihazlarin birbirinden farkliligini merak ettim ama birbiriyle farklari fazla olmayan cihazlar galiba. biriniz iPhone 5 biriniz note 2 derken karar vermek cok zor olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extense -- 28 Ekim 2012; 16:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extense

androidin yazilim donanim uyumu gayet iyi vede basarilidir, 1.5 senedir galaxy s2 kullandim tek problem uygulama Google play oda zamanla dahada guzellesir diyoruz ama ne zaman. iPhone nun appstore bu kadar kaliteli olmasi normaldir kac yillik appstore degilmi

aynı şekilde bende 5 aydır one s bir kere bil takılma görmedim ip5 in fiyatı note 2 den 200 tl eksik olması gerekirken (note 2 yi 1900 aldım) en iyimser şekilde bakarsak 300 lira fazla olacak şekilde arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: extense

herkese merhaba;

arkadaslar note 2 aldim gercektende harika bir cihaz, you tube da olsun forumlarda olsun o kadar yazi okudum video izledim ama iPhone 5 almak icin bana gercekci 5 neden soylecek varmi;

lutfen fanboyluk yapmayin sadece su nedende dolayi alinabilir demek kafi.

operator sirketi 15 gun deneme suresi verdi bu sure içinde note2 yi verip iPhone 5 alma hakkim var bu sure gecmeden degerlendirmek istiyorum.

sizce arkadaslar iPhone 5 e gecmeye degermi,

telefonum bu arkadaslar iki adet kapagi var alirken digerinide verdiler, ekran korumali

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi

Note 2, uygulama açısından 1-2 aya kadar oturacaktır. Size tavsiyem ip5e gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ipad ve iphone kullanıyorum su an terettutteyim acaba hata mı ettim yani note ve ya s3 mu alsaydım hem tablet hemde telefon ihtiyacımı karsilarmiydi yani note 2 süper (görünüm olarak)fakat gecen ablama asus transformer infinity aldim(en sonuncusu ve güya en hizlisi) ama inanın asla bi ipad gorevini görmüyor hiç memnun değilim en önemli özellik flashdi oda son güncellemede yalan oldu şahsen bana cok karışık geliyor belki bu ise ilk bastan başlıcaksam note 2 yi dusunurdum ama özellikle ipad ve iphone U aldıktan sonra asla geri donmem İnanın bu stabilite bu market beni en az 5 yil daha androidden uzak tutar bence iphone 5 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En basit örnek verecek olursak birisi tablet telefon melezi bir cihaz digeri ise telefon şahsen S3 kullanırken bile zorlanıyorken note gibi büyük cihazları telefon niyetine kullanmak işkence gibi phonearenanın karşılaştırması var.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d8EAr4fu07I
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Hocam ipad ve iphone kullanıyorum su an terettutteyim acaba hata mı ettim yani note ve ya s3 mu alsaydım hem tablet hemde telefon ihtiyacımı karsilarmiydi yani note 2 süper (görünüm olarak)fakat gecen ablama asus transformer infinity aldim(en sonuncusu ve güya en hizlisi) ama inanın asla bi ipad gorevini görmüyor hiç memnun değilim en önemli özellik flashdi oda son güncellemede yalan oldu şahsen bana cok karışık geliyor belki bu ise ilk bastan başlıcaksam note 2 yi dusunurdum ama özellikle ipad ve iphone U aldıktan sonra asla geri donmem İnanın bu stabilite bu market beni en az 5 yil daha androidden uzak tutar bence iphone 5 al

5 yil mien gec 2 yil sonra sovmeye baslarsiniz ios'a cunku kisisellestirme adina uygulamalarin yerini degistirmek ve arkaplani degistirmekten baska bisey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: theoki
    Note 2, uygulama açısından 1-2 aya kadar oturacaktır. Size tavsiyem ip5e gerek yok.

Zaten Galaxy S3'ye çalışan her uygulama veya oyun Note 2'de de çalışmıyor mu sonuçta 16:9 ekran ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Hocam ipad ve iphone kullanıyorum su an terettutteyim acaba hata mı ettim yani note ve ya s3 mu alsaydım hem tablet hemde telefon ihtiyacımı karsilarmiydi yani note 2 süper (görünüm olarak)fakat gecen ablama asus transformer infinity aldim(en sonuncusu ve güya en hizlisi) ama inanın asla bi ipad gorevini görmüyor hiç memnun değilim en önemli özellik flashdi oda son güncellemede yalan oldu şahsen bana cok karışık geliyor belki bu ise ilk bastan başlıcaksam note 2 yi dusunurdum ama özellikle ipad ve iphone U aldıktan sonra asla geri donmem İnanın bu stabilite bu market beni en az 5 yil daha androidden uzak tutar bence iphone 5 al

5 yil mien gec 2 yil sonra sovmeye baslarsiniz ios'a cunku kisisellestirme adina uygulamalarin yerini degistirmek ve arkaplani degistirmekten baska bisey yok

Alakasi yok Androidde kisisellestirme adina uygulanan zimbirtilar bi yerden sonra stabiliteyi bozuyor, sarji somuruyor kullaniciyi da biktiriyor

Defalarca ROM yuklemis tweak atmis biri olarak yorumum boyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Alakasi yok Androidde kisisellestirme adina uygulanan zimbirtilar bi yerden sonra stabiliteyi bozuyor, sarji somuruyor kullaniciyi da biktiriyor

Defalarca ROM yuklemis tweak atmis biri olarak yorumum boyle

Bence oyle ben suan iphone 4ten biktim kirip atasim var

• quote:

quote:

"oyun için 4 çekirdek 2 gb ram çok iyi" demişsinde android için oyunlar ios'a göre nerdeyse 1-1.5 ay sonra çıkıyor. android stabil değil, eğer uygulamaları 5.5 inçe yayıp çamur gibi kullanmak istiyosan note 2de kal ama yazılım, oyun ve uygulama desteği istiyosan stabil bi şekilde iphone 5 aradığın telefon.
    Seçim senin ama ben olsam iphone 5 alırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece bu haftaki appstore indirimli (!) ürünlere baktım oradaki oyunların çoğu googleplayde ücretsiz diyorum . Bazıları apple severleri apple da soğutmuyor

Ben eğer sadece stabil olmasından dolayı alacaksanız alın dedim sen bana büyük ekrandan bilmem neden bahsediyorsun. Ayrıca App Store da daha kaliteli onu unutmuştum siz diyorsunuz Google Play ücretsiz. PSN'de ücretsiz ama Xbox Live'nin kalitesi tartışılmaz bile. Android hergün gelişiyor ama daha iOS seviyesine gelemedi. Dediğim arkadaş telefonundan memnunsa değiştirmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak650

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Banane birader istersen al istersen alma neden seni ikna etme çabasına giriyim sanki babamın olgusun saçma sapan soru sormayın be.

hasta sen nereden ciktin, forumun anlami nedir, soracagim tabiii girme konuma sikayet ederim seni
  • bende yana döne ip5 bekliyorum fakat arkadaşta note2 aldı 1 hafta önce yemin ediyor 3 gündür cihazı şarja takmadım dedi.
    açıkça söylemek gerekirse ip5 biraz daha kalın yapıp batarya süresini biraz daha yukarı çekselerdi fena olmazdı hani. zira 4s yeteri kadar ince bir telefondu, en azından kalınlık aynı kalıp
    bataryaya yer açılmış olunurdu. kişisel görüşüm telefonun incelmesi beni pek ilgilendirmiyor.
  • iPhone 5 almalisin. Stabilite, sadelik, İOS ve AppStore yeterli sebeplerdir bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.