Şimdi Ara

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: duru-kan

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Hocam ipad ve iphone kullanıyorum su an terettutteyim acaba hata mı ettim yani note ve ya s3 mu alsaydım hem tablet hemde telefon ihtiyacımı karsilarmiydi yani note 2 süper (görünüm olarak)fakat gecen ablama asus transformer infinity aldim(en sonuncusu ve güya en hizlisi) ama inanın asla bi ipad gorevini görmüyor hiç memnun değilim en önemli özellik flashdi oda son güncellemede yalan oldu şahsen bana cok karışık geliyor belki bu ise ilk bastan başlıcaksam note 2 yi dusunurdum ama özellikle ipad ve iphone U aldıktan sonra asla geri donmem İnanın bu stabilite bu market beni en az 5 yil daha androidden uzak tutar bence iphone 5 al

5 yil mien gec 2 yil sonra sovmeye baslarsiniz ios'a cunku kisisellestirme adina uygulamalarin yerini degistirmek ve arkaplani degistirmekten baska bisey yok

Kişiselleştirme konusu başından beri böyle. Bunun için iki yıl beklemeye gerek var mı?

bir süre idare ediyor ama 1 yıldan sonra yavaş yavaş sıkmaya başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orijinalden alıntı: selenay7

quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orijinalden alıntı: selenay7

böyle bi konu açarsan herkes sevdiği cihazı metheder öyle yorumlar varki üstte ibretlik androidin karışık yapısı:) neresi karışık bilmiyorum ilkokul öğrencisine ver kullanır ios la temelde hiç bi farkı yok hele 4 veriyonlar ios çakması olmuş nerdeyse tek farkı ben sana söyliyim note 2 her anlamda iphonedan üstündür aylarca jb bekleyip telefonu masaya koyup izlemek istiyorsan iphone alacaksın iphone 5 im var diyip hava atacaksın yada note u kurcalayıp senelrce boşuna jb bekleyip whatsapaa para ödemesim diceksin özeti budur iphone ülkemizde statü olmuştur telefon sadece araçtır statüüüü olamaz..

:) bence sen eline iphone almamışsın .. yukarıda gerçek olan sorunlarını yazdım.. eğer bilseydin böyle konuşmazdın ..
    ios la temelde hiçbir fark yok demenden bunu anladım.. temelden kastın menülerin efektif geçişleri uyggulama efektleri vb gibi şeylerse hiç konuşmayalım..
    note 2 her anlamda iphone dan üstündür demişsin.. nasıl bu kadar emin ve kesin konuşabiliyosun.. biz teknik detaylardan konuşuyoruz sen ne diyorsun.. ayıp ama.. şimdi sayfa sayfa yine bize farkları yazdırma burada... (yaz dersen üşenmeden yazarım ama sorun'da değil)

hava atma konusu zaten ayrı bi kulvarda seyrediyo.. emin ol o havayı galaxy s3 veya note 2 alıpta atanlar var.. tabi benim gibi iphone 'u toplum arasında cebinden çıkartmaya utananlarda var..

genelleme'nin her türlüsü zararlıdır.. forumda defalarca bu tarz konular açılır tartışılır.. ki bana göre tartışılmalıdır da.. ancak gerçek veriler , kaliteler üzerine tartışılır..

kim ne derse desin bu telefon en iyisi denemez.. veya en klasik örneklerden android apple'ı yenecek diyemez.. yukarıda bahsettiğim gibi sonuçta android bir şeyler için çabalarken apple çalışanları da kantinde çay içip tavla oynamayacak :) vesaire vesaire.. daha çok konu çıkar.. uzar da uzar..

kusura bakmada note iphonden iyi derken ben donanımsal olarak söyledim bunada itirazı olan yoktur herhalde donanımsal olarak samsunglar genelde piyasa üzeri telefonlar yazılıma gelince ios denen zıkkım benim için program sayılmayacak kadar dandik bi yazılım sana göre süperdir kullanırsın benide ilgilendirmez alırsın jalibreak beklersin aylarca yüklersin sonra şu çok övünülen stabilite gider cydia gelsinde androidde ücretsiz olan yazılımları yükleyim diye kasarsın yalanmı? bi telefonu normal bi şekilde kullanmak için neden korsan bi yazılım bekliyorum evet androiddede root var ama root olmadan her işini yapabiliyorsun root olayını üstdüzey kullanıcı yapıyor olurmu dünya para vericem sonra telefona yeni yazılım çıkıcak ben yüklemicem neden jalibreak çıksın sonra yazılımdaki hatalar gitsin sonra jb den kaynaklı hatalar gitsin kaç ay alıcak yazılıma geçmem sonrada kalkıp stabilite densin ben inanmıyorum böyle stabilitiye dedim ya seven varsa kullansın ben bana ait olan özgür şeyleri hayatım boyunca sevdim o yüzden android işletim sistemi farklı bi dünyadır telefonu alıp masaya koyup orda dursun elması yeter diyenler için yapılmamıştır.kanıtı şu anda kullanım oranı % 75
    geri kalanları yazmaya gerek yok herhalde

bana androidi anlatma kendim de kullaniyorum .. cydia sonrası stabilite bozulması kullanıcıyla alakalı bir durum ... ki en kötü stabilite bozuklugu en temiz kullanilan android telefona bedel .. bunu da ispatlayabilirim.. cunku xperia neo telefonum da var .. ilk yazilim guncellemesinde telefon takılmaya başladı..jelly bean kullan bazi s3 sahipleri tuskililidini acarken takilmalarini dile getirmeye basladi bile o yuzden bana android dersi vermesen iyi olur.. 1000 tane cydia tweak ine androidin 200 farkli ozelligi zaten ustunde barindiriyor dersen ben de avuç içi kadar android uygulamalarına karşılık YÜZbinlerce "KALİTELİ" uygulamadan bahsederim .. :) ki zaten cydia tweak konusunda androidi boğacak seviyede bunu ben soylemiyorum rakamlar söylüyor..
    donanımsal olarakta cevap örneğim 24gb ramli i7 işlemcili windows yuklu bilgisayar 2000 tl ise yari ozeliginden bile daha dusuk olan apple imac 4000 tl.. bana gore 256gb rami olan windows olsa ne işime yarar icinde macos isletim sistemi yoksa...tutup sadece donanima gore galaxy note 2 al dersen androidden konusmanin hicbir anlami kalmamis oluyor ... ki ayriyeten donanim konusunda da iphone 4 ün bile galaxy s3 ten üstün özellikleri var (tabikide galaxy s3 te katlayacak seviyede birkac donanim var) en basitinden süper AMOLED ekran halen retina display'den gerilerde seyrediyor.. halen daha 3.5 mm jack çıkışındaki ses iletim degerleri 4 e gore bile çok kötü.. cunku malzeme dandik... bunun da ustune ses için latency konusundaki seviyelerde 3gs nin bile dunyada hicbir telefon bilegini bükemedi.. düşün 4 yil oncesinin telefonundan bahsediyorum...

ondan sonra gelin apple i elmasi icin seviyorlar diye genelleme yapin:)

oldu sen bence hayatında androidle uğraşmamışsın androidin mantığını çözememişsin androidden stabilite isteyen iphone daki gibi yapar 2,3 gb de kalır 4 ice cream oturduğunda geçer şu and 4.0.4 sürümde ne bi takılma ne bi kasma nede bi hata var aylardır kullanıyorum sizin gibi aylarca 5.1 kullanacaksın neymiş jb sonra üç versiyon geçmiş 6 ya geçicen stabilmiş herhalde olur bırak jb direk geç bakalım yazılıma ne oluyor iphone 4 var altı yazılımı yükledim on gün kan ağladım ne wifi ne bluetooth ne anten hiç biri doğru dürüst çalışmıyordu 6.1 beta çıktı düzelttik dediler bi çok şey düzelmemiş bumudur stabilite geçiniz bunları android alan adam stock rom zaten yüklemez uygulamalara gelince bak bakalım google play storedaki uygulama sayısına bide aplle stora kaç katı iyi uygulamaları size bilmem kaç dolardan çakan aplle ben jb yapamayacak durumdayım ödeyip alacakmıyım mecburum android varsa değilsin ücretlide olsa aynı programın ücretsizini bulup yüklersin her türlü telefon elinde launcher değiştirirsin aynı menü aynı simgeler sıkılmadınızmı birader bu aplle fan boyluğundan size primmi veriyorlar iphone 4 ün s3 ten üstün tek özelliği ekran kalitesidir retina ekran kullanıyor biliyoruz ondan yarım günde bir sarja takıyorum diğer telefonum aynı kullanımla 1,5 gün gidiyor iphone cuları görüyoruz ekran parlaklığını kısmış sokakta telefonu görmeye çalışıyorlar aman pilim bitmesin diye samsung geri zekalı lcd ekranı koymuyor telefona veya retina ekranı şarj sorunu varken o ekranlar benim için hikaye iphone 3 gs e ios altı yüklede gör hiç bişi açılmıyor işin kısası paran çoksa git al bide üzerine para ver program al insanlar artık uyandı iphone yerine samsung tercih ediyorlar umarım sende uyanırsın

• iphone 4s ve 3 gs var..müşterileri hazır....hanıma 5 alacağım kesinde..bende inat ettim bir android cihaz kullanacağım..allahtan galaxy s -wifi 5 mini tablet varda 5 inç büyüklüğe alıştım...tek sorun androidin aşırı pil sarfiyatı..menüde kasılmalar...v.s..gerçi galax s aldığımda 2.2 froyo yüklüidi.....m.ö falan kullanılıyordu herhalde..bende yükselttim..ginger v.s yaptım...ama bu seferde mediaplayer gitti...v.s...o rom senin bu rom benim..derken cihaz bir türlü stabil olmadı..ama bunda androidin de suçu yok...bir sürü markanın bir sürü modeline rom hazırlıyor adamlar...ama bu arada cihazı kurcalarken ekran büyüklüğüne alıştım....o yüzden inat ettim note 2 alıp kullanacağım...
  • iphone gerçekten teknoloji ve telefon olarak bir kilometre taşı
    Bir iphone kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, artık diğer markaların çoğu bu teknolojiye ulaştı.
    Uygulama olarak ihtiyaç duyabileceğim herşeyi google store da gördüm.

iphone 5 harika bir cihaz, ama alternatifleri yok değil,
    Yeniliklere açık olmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat79

android kullanani direk kanser eder benden söylemesi

Kesinlikle uygulama uyumlu diyor Play Store'da indiriyorum açılmıyor al arkadaşım al dedim geri verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

Kesinlikle uygulama uyumlu diyor Play Store'da indiriyorum açılmıyor al arkadaşım al dedim geri verdim

ingilizce yapıp tekrar türkçe yapınca açılıyormuş
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyordum

s3 konusunun hepsi bu mesajlarla dolu 1 hafta dolaşınca öğrendim tüm püf noktaları

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyordum

s3 konusunun hepsi bu mesajlarla dolu 1 hafta dolaşınca öğrendim tüm püf noktaları

• SGS2 ve iPhone 4S kullanıyorum şuan.Sorun olursa androidi ve iOS'i kıyaslarım.Yinede yorum yapayım;
    -note 2 günlük kullanım için büyük.En fazla 4.3" ideal bence.
    -iPhone 5'in ekranı biraz daha kalitelidir.Nedeni ise samsung gibi Pentile olmamasıdır.
    -iOS biraz daha kapalı kutudur,sıkıntı çıkarmaz,tık demez ama kısıtlar.
    -Android açıktır fakat stabil değildir.Uygulama yükledikçe akıcılığını kaybeder.
    -Kişisel görüşüm iOS'un arayüzü çok daha estetik.
    -iPhone 5'in kasası elit hissettirir,note 2 plastiktir.S2'de plastikti.

Özetle şuna karar ver;
    Sorunsuz işleyen işletim sistemi,kusursuz ekran,kalite,uzun süre yazılım desteği falat kısıtlamalar mı?(iPhone)
    Büyük ekran,özgürlük fakat kalitesiz kasa,stabil olmayan işletim sistemi mi?(Note 2)

Dediğim gibi işletim sistemleri hakkında soru sorabilirsiniz.

Benim iOS'e geçme nedenim;
    1)Şarjı emiyordu bazen.
    2)Mesela Web'de gezerken tarayıcı çöküyordu.
    3)İşletim sistemi verimsizdi.
    4)Uygulama marketi yetersiz ve kalitesizdi.
    5)Telefon kendine restart atıyordu sıkışınca.
    6)Marketteki uygulamayı indirince çalışmayabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 6 Kasım 2012; 22:42:25 >

• arkadaşlar s2 s3 note 2 hepsini kullandim. Bunların içerisinde note 2 bambaşka bir cihaz. Şuan için s4 ün alacağı tüm güncellemeler note 2 yede gelecek samsung bunu açıkladı. Iphone 5 e gelince bence bu kadar güzel ekrandan çok daha küçük bir ekrana geçmek can sıkar.

• Havalar ısınmaya başlayıp montlar ceketler raflardaki tozlu yerlerini almaya başlayınca note2 sahiplerini bir telaş almaya başladı neremizde taşıyacağız diye.
  • note 2 genç işi değil daha ziyade takım elbise giyip ofice işlemlerini yanında taşımak iş bilgisayarındakileri elindekine entegre etmek isteyenlere göre...
    gençler genelde note 2 alıp kullanamadıklarını dile gtiriyorlar...
    herkesin arabası veya çantası yok...
    5 arkadaşım note 2 sine baybay dedi hatta biri satamadı ve 1000 lira note 2 verip üstüne cüzi para verip yurt dışı iphone 5 aldı takasla...

özellikler kullanılmayacaksa onda daha fazlası var bunda yok demek saçma bişey...
    gereksinim ve kullanılabilite önemli...
    özellikle zayıf insanların note 2 yi kullanmaya çalışma çabaları taktire şayan :)

telefon kulaktayken bildiğin birinden saklanmaya çalışıyormuş gibi görüküyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: extense

herkese merhaba;

arkadaslar note 2 aldim gercektende harika bir cihaz, you tube da olsun forumlarda olsun o kadar yazi okudum video izledim ama iPhone 5 almak icin bana gercekci 5 neden soylecek varmi;

lutfen fanboyluk yapmayin sadece su nedende dolayi alinabilir demek kafi.

operator sirketi 15 gun deneme suresi verdi bu sure içinde note2 yi verip iPhone 5 alma hakkim var bu sure gecmeden degerlendirmek istiyorum.

sizce arkadaslar iPhone 5 e gecmeye degermi,

telefonum bu arkadaslar iki adet kapagi var alirken digerinide verdiler, ekran korumali

takas yapalımhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73676947

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.