Şimdi Ara

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engurlu

Kardes;
    Stabilite, sadelik, İOS ve AppStore palavralarina kesinlikle kulaklarini tika ve elindeki muhtesem cihazin neler yapabildigini arastir ,ugras,uygula ve kiymetini bil..

İphone u yillarca kullanip sonradan android aşığı olmuş biri olarak sunu diyebilirimki iphone jb siz bir hic,elin mahkum jb yapinca da stabilitedir pil omrudur resmen yerlerde..Jb siz cihaz ise yaramadigina gore iphone da stabiliteyi unutacaksin..

Sadelik ve ios zaten isin en kotu tarafi..Bir zamandan sonra artik ayni seyi gormekten kusmaya basliyorsun..Hadi hepsini gectim cihazin yapamadiklarindan dolayi isyan noktasina geliyorsun..
    Allah var appstore da kalite app ler oyunlar bolca ama hepsi Boooşşş...O ekranda oyun moyun oynanmaz kardesim..Zaten parmaklarin ekrani kapliyor kisa zaman sonra sikilip oyunu kapatip cikiyorsun..Mobil dunyasinda keyif veren kucuk boyutlu muhtesem oyunlar zaten her iki platformda da artik ayni anda cikiyor..

Bugun saturn magazasina ugradim iphone 5 i inceledim hatta note2 ve s3 ile yanyana idi yok arkadas ha oyuncak ha iphone 5..Cihazin yuzune bakan yok millet s3 un note 2 nin basinda sirada bekliyo bakan cekilsinde bakalim diye..Her neyse iphone5 in zaten sistemine bakacak birsey yok bildigin ayni ios..Kasa kalitesine baktim sadece rezalet diyorum..Teshir mali olmasina teshir mali ama diger cihazlar piril piril dururken,iphone 5 in aluminyum kasasinda tahrisler,kenarlarinda nokta nokta ezikler mevcuttu..

Sen sen ol bundan sonra iphone a bulasma sakin

Hangi gezegen orası, uzaya yolculuk başlayınca ziyarete geleyim :)

Edit: Pardon okumamışım Saturn diye belirtmişsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeliTeknik -- 1 Kasım 2012; 14:03:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Kardes;
    Stabilite, sadelik, İOS ve AppStore palavralarina kesinlikle kulaklarini tika ve elindeki muhtesem cihazin neler yapabildigini arastir ,ugras,uygula ve kiymetini bil..

İphone u yillarca kullanip sonradan android aşığı olmuş biri olarak sunu diyebilirimki iphone jb siz bir hic,elin mahkum jb yapinca da stabilitedir pil omrudur resmen yerlerde..Jb siz cihaz ise yaramadigina gore iphone da stabiliteyi unutacaksin..

Sadelik ve ios zaten isin en kotu tarafi..Bir zamandan sonra artik ayni seyi gormekten kusmaya basliyorsun..Hadi hepsini gectim cihazin yapamadiklarindan dolayi isyan noktasina geliyorsun..
    Allah var appstore da kalite app ler oyunlar bolca ama hepsi Boooşşş...O ekranda oyun moyun oynanmaz kardesim..Zaten parmaklarin ekrani kapliyor kisa zaman sonra sikilip oyunu kapatip cikiyorsun..Mobil dunyasinda keyif veren kucuk boyutlu muhtesem oyunlar zaten her iki platformda da artik ayni anda cikiyor..

Bugun saturn magazasina ugradim iphone 5 i inceledim hatta note2 ve s3 ile yanyana idi yok arkadas ha oyuncak ha iphone 5..Cihazin yuzune bakan yok millet s3 un note 2 nin basinda sirada bekliyo bakan cekilsinde bakalim diye..Her neyse iphone5 in zaten sistemine bakacak birsey yok bildigin ayni ios..Kasa kalitesine baktim sadece rezalet diyorum..Teshir mali olmasina teshir mali ama diger cihazlar piril piril dururken,iphone 5 in aluminyum kasasinda tahrisler,kenarlarinda nokta nokta ezikler mevcuttu..

Sen sen ol bundan sonra iphone a bulasma sakin

Hangi gezegen orası, uzaya yolculuk başlayınca ziyarete geleyim :)

Edit: Pardon okumamışım Saturn diye belirtmişsin :)

Gelirsen haber et sana karsilama filosu gondereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En son iphone 4s olsaydi degistie
    Derdim ama ben olsam iphone 5 alirdim.

• Abi ben bu note 2 nin videolarini falan izledim telefona asik oldum samsung bu sefer yapmis diye ama dun turkcelle tl yuklemeye gittigimde baktim kocaman telefon ya o onu kulagima konusmak icin gotursem cekinirim he valla:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidle ilgili olarak bazıları uygulamaların yetersiz olup ümit vadedermiş gibi gelecekte daha da artıp apple gibi bir devi devirecekmiş gibi konuşuyor..

balık baştan kokar arkadaşlar.. :) android uygulama yaparken apple için çalışanlar kantinde çay içip tavla oynamayacaklar :)

ki zaten işletim sistemi stabil değil olmayacakta.. çünkü sistem buna izin vermiyor..windows gibi bir süre sonra şişiyor .. şişmekle kalmayıp elinizdeki telefonu ne zaman bir üst sürüme yükseltseniz yavaş yavaş kasmaya başlıyor.. ufak tefek göze batmalar..yerini gün geçtikçe ağır kasılmalara bırakıyor
    bakın apple'a ..4 sene önce çıkan 3gs de bile ios 6 şıkır şıkır :)..

ayriyeten ek bir not.. yazılım şirketinde çalışan bir arkadaşım android telefonlara yazılım yapmanın ciddi anlamda karın ağrısı olduğunu her modele,farklı cihaza göre ekran boyutlarına,çözünürlüklerine göre çaba sarfettiklerini söylemişti.. ki bunları ayarlasalar bile farklı donanımdaki telefonların birinde çalışıp birinde çalışamayabildiğini ve bunun için de her şeyi baştan almak gerektiğini söylemişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: extense

herkese merhaba;

arkadaslar note 2 aldim gercektende harika bir cihaz, you tube da olsun forumlarda olsun o kadar yazi okudum video izledim ama iPhone 5 almak icin bana gercekci 5 neden soylecek varmi;

lutfen fanboyluk yapmayin sadece su nedende dolayi alinabilir demek kafi.

operator sirketi 15 gun deneme suresi verdi bu sure içinde note2 yi verip iPhone 5 alma hakkim var bu sure gecmeden degerlendirmek istiyorum.

sizce arkadaslar iPhone 5 e gecmeye degermi,

telefonum bu arkadaslar iki adet kapagi var alirken digerinide verdiler, ekran korumali

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi

Kasıntın tutmus sadece bunu dıyorum sana:)

• mantıklı olan seçim .. iphone 5.. detayları yukarıda yazdım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

mantıklı olan seçim .. iphone 5.. detayları yukarıda yazdım zaten

2800 tl vercek ı5 alıncak bırak hocam yaaa yazık eder kendine

• @ extense

Samsungların sıfırlarıda ikinci el piyasasıda çabuk düşüyo .Madem şuan değiştirme şansın var bence iphone5 al ve bir müldet kullan. nasılsa note2 nin az çok tadına bakmışsın.baktın ip5 i beğenmedin bikaç ay sonra elindeki cihazı satıp note2 ye geçiş yaparsın. apple piyasası samsung kadar çok düşmez 2el ip5 ten bi kaç ay sonra 2 tane note 2 çıkar ,birini kullanır diğerinin parasını çatır çatır yersin

Bu arada 4s kullanıcısıyım ama note2 beni fena cezbediyo ,haliyle alma planları yaparken yaratacı fikirler beynimde dört dönüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

mantıklı olan seçim .. iphone 5.. detayları yukarıda yazdım zaten

2800 tl vercek ı5 alıncak bırak hocam yaaa yazık eder kendine

kendi fikrin tabi bisey diyemem amma velakin bana kalirsa turkiye de asil cikis zamanini bekler oyle alirdim..
    iphone 5 pahali mi evet ama bence hak ediyor .. cunku muadil diyip yaristiracagim isletim sistemi daha cikmadi..halen tek tabanca..( kendi fikrim)

• android kullanani direk kanser eder benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat79

android kullanani direk kanser eder benden söylemesi

Kesinlikle katılıyorum.
  • Esimse s3 var ben 4s imi satip ip5 bekledim ama umdugumu bulamadigimdan nexus4 bekliyorum , beni androidde en cok ceken sey sopcast :) maclara sopcast ile bakabilmek cok buyuk kolaylik, iphonedada var ama adam gibi bir mac bakamadim, s3 de ise ne zaman acsam rahatca izliyorum. O nedenle diger kullandigim programlarin hepsi iki platformda da oldugundan ve fiyati yuzunden nexus 4 e karar verdim. Bence su anda ki en mantikli secim.

• böyle bi konu açarsan herkes sevdiği cihazı metheder öyle yorumlar varki üstte ibretlik androidin karışık yapısı:) neresi karışık bilmiyorum ilkokul öğrencisine ver kullanır ios la temelde hiç bi farkı yok hele 4 veriyonlar ios çakması olmuş nerdeyse tek farkı ben sana söyliyim note 2 her anlamda iphonedan üstündür aylarca jb bekleyip telefonu masaya koyup izlemek istiyorsan iphone alacaksın iphone 5 im var diyip hava atacaksın yada note u kurcalayıp senelrce boşuna jb bekleyip whatsapaa para ödemesim diceksin özeti budur iphone ülkemizde statü olmuştur telefon sadece araçtır statüüüü olamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenay7

böyle bi konu açarsan herkes sevdiği cihazı metheder öyle yorumlar varki üstte ibretlik androidin karışık yapısı:) neresi karışık bilmiyorum ilkokul öğrencisine ver kullanır ios la temelde hiç bi farkı yok hele 4 veriyonlar ios çakması olmuş nerdeyse tek farkı ben sana söyliyim note 2 her anlamda iphonedan üstündür aylarca jb bekleyip telefonu masaya koyup izlemek istiyorsan iphone alacaksın iphone 5 im var diyip hava atacaksın yada note u kurcalayıp senelrce boşuna jb bekleyip whatsapaa para ödemesim diceksin özeti budur iphone ülkemizde statü olmuştur telefon sadece araçtır statüüüü olamaz..

:) bence sen eline iphone almamışsın .. yukarıda gerçek olan sorunlarını yazdım.. eğer bilseydin böyle konuşmazdın ..
    ios la temelde hiçbir fark yok demenden bunu anladım.. temelden kastın menülerin efektif geçişleri uyggulama efektleri vb gibi şeylerse hiç konuşmayalım..
    note 2 her anlamda iphone dan üstündür demişsin.. nasıl bu kadar emin ve kesin konuşabiliyosun.. biz teknik detaylardan konuşuyoruz sen ne diyorsun.. ayıp ama.. şimdi sayfa sayfa yine bize farkları yazdırma burada... (yaz dersen üşenmeden yazarım ama sorun'da değil)

hava atma konusu zaten ayrı bi kulvarda seyrediyo.. emin ol o havayı galaxy s3 veya note 2 alıpta atanlar var.. tabi benim gibi iphone 'u toplum arasında cebinden çıkartmaya utananlarda var..

genelleme'nin her türlüsü zararlıdır.. forumda defalarca bu tarz konular açılır tartışılır.. ki bana göre tartışılmalıdır da.. ancak gerçek veriler , kaliteler üzerine tartışılır..

kim ne derse desin bu telefon en iyisi denemez.. veya en klasik örneklerden android apple'ı yenecek diyemez.. yukarıda bahsettiğim gibi sonuçta android bir şeyler için çabalarken apple çalışanları da kantinde çay içip tavla oynamayacak :) vesaire vesaire.. daha çok konu çıkar.. uzar da uzar..

• quote:

quote:

böyle bi konu açarsan herkes sevdiği cihazı metheder öyle yorumlar varki üstte ibretlik androidin karışık yapısı:) neresi karışık bilmiyorum ilkokul öğrencisine ver kullanır ios la temelde hiç bi farkı yok hele 4 veriyonlar ios çakması olmuş nerdeyse tek farkı ben sana söyliyim note 2 her anlamda iphonedan üstündür aylarca jb bekleyip telefonu masaya koyup izlemek istiyorsan iphone alacaksın iphone 5 im var diyip hava atacaksın yada note u kurcalayıp senelrce boşuna jb bekleyip whatsapaa para ödemesim diceksin özeti budur iphone ülkemizde statü olmuştur telefon sadece araçtır statüüüü olamaz..

:) bence sen eline iphone almamışsın .. yukarıda gerçek olan sorunlarını yazdım.. eğer bilseydin böyle konuşmazdın ..
    ios la temelde hiçbir fark yok demenden bunu anladım.. temelden kastın menülerin efektif geçişleri uyggulama efektleri vb gibi şeylerse hiç konuşmayalım..
    note 2 her anlamda iphone dan üstündür demişsin.. nasıl bu kadar emin ve kesin konuşabiliyosun.. biz teknik detaylardan konuşuyoruz sen ne diyorsun.. ayıp ama.. şimdi sayfa sayfa yine bize farkları yazdırma burada... (yaz dersen üşenmeden yazarım ama sorun'da değil)

hava atma konusu zaten ayrı bi kulvarda seyrediyo.. emin ol o havayı galaxy s3 veya note 2 alıpta atanlar var.. tabi benim gibi iphone 'u toplum arasında cebinden çıkartmaya utananlarda var..

genelleme'nin her türlüsü zararlıdır.. forumda defalarca bu tarz konular açılır tartışılır.. ki bana göre tartışılmalıdır da.. ancak gerçek veriler , kaliteler üzerine tartışılır..

kim ne derse desin bu telefon en iyisi denemez.. veya en klasik örneklerden android apple'ı yenecek diyemez.. yukarıda bahsettiğim gibi sonuçta android bir şeyler için çabalarken apple çalışanları da kantinde çay içip tavla oynamayacak :) vesaire vesaire.. daha çok konu çıkar.. uzar da uzar..

kusura bakmada note iphonden iyi derken ben donanımsal olarak söyledim bunada itirazı olan yoktur herhalde donanımsal olarak samsunglar genelde piyasa üzeri telefonlar yazılıma gelince ios denen zıkkım benim için program sayılmayacak kadar dandik bi yazılım sana göre süperdir kullanırsın benide ilgilendirmez alırsın jalibreak beklersin aylarca yüklersin sonra şu çok övünülen stabilite gider cydia gelsinde androidde ücretsiz olan yazılımları yükleyim diye kasarsın yalanmı? bi telefonu normal bi şekilde kullanmak için neden korsan bi yazılım bekliyorum evet androiddede root var ama root olmadan her işini yapabiliyorsun root olayını üstdüzey kullanıcı yapıyor olurmu dünya para vericem sonra telefona yeni yazılım çıkıcak ben yüklemicem neden jalibreak çıksın sonra yazılımdaki hatalar gitsin sonra jb den kaynaklı hatalar gitsin kaç ay alıcak yazılıma geçmem sonrada kalkıp stabilite densin ben inanmıyorum böyle stabilitiye dedim ya seven varsa kullansın ben bana ait olan özgür şeyleri hayatım boyunca sevdim o yüzden android işletim sistemi farklı bi dünyadır telefonu alıp masaya koyup orda dursun elması yeter diyenler için yapılmamıştır.kanıtı şu anda kullanım oranı % 75
    geri kalanları yazmaya gerek yok herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Hocam ipad ve iphone kullanıyorum su an terettutteyim acaba hata mı ettim yani note ve ya s3 mu alsaydım hem tablet hemde telefon ihtiyacımı karsilarmiydi yani note 2 süper (görünüm olarak)fakat gecen ablama asus transformer infinity aldim(en sonuncusu ve güya en hizlisi) ama inanın asla bi ipad gorevini görmüyor hiç memnun değilim en önemli özellik flashdi oda son güncellemede yalan oldu şahsen bana cok karışık geliyor belki bu ise ilk bastan başlıcaksam note 2 yi dusunurdum ama özellikle ipad ve iphone U aldıktan sonra asla geri donmem İnanın bu stabilite bu market beni en az 5 yil daha androidden uzak tutar bence iphone 5 al

5 yil mien gec 2 yil sonra sovmeye baslarsiniz ios'a cunku kisisellestirme adina uygulamalarin yerini degistirmek ve arkaplani degistirmekten baska bisey yok

Kişiselleştirme konusu başından beri böyle. Bunun için iki yıl beklemeye gerek var mı?

• burda note 2 neden o kadar büyük derseniz iphone 5 kadar küçültürseler özellikleri nereye koyacaklar o
    yüzden büyük yapmak zorundalar tabi apple yine küçük ve ince yapacak örnek veririsek s3 bile iphone 5 ile yarışamıyorken iphone 5 boyutunda sü3 mini çıkardılar ne oldu telefon iyice berbatlaştı.
    bunu samsung galaxy s3 ve iphone 4,iphone 5 ve ipod touch kullanmış birisi olarak söylüyorum
  • quote:

quote:

quote:

kusura bakmada note iphonden iyi derken ben donanımsal olarak söyledim bunada itirazı olan yoktur herhalde donanımsal olarak samsunglar genelde piyasa üzeri telefonlar yazılıma gelince ios denen zıkkım benim için program sayılmayacak kadar dandik bi yazılım sana göre süperdir kullanırsın benide ilgilendirmez alırsın jalibreak beklersin aylarca yüklersin sonra şu çok övünülen stabilite gider cydia gelsinde androidde ücretsiz olan yazılımları yükleyim diye kasarsın yalanmı? bi telefonu normal bi şekilde kullanmak için neden korsan bi yazılım bekliyorum evet androiddede root var ama root olmadan her işini yapabiliyorsun root olayını üstdüzey kullanıcı yapıyor olurmu dünya para vericem sonra telefona yeni yazılım çıkıcak ben yüklemicem neden jalibreak çıksın sonra yazılımdaki hatalar gitsin sonra jb den kaynaklı hatalar gitsin kaç ay alıcak yazılıma geçmem sonrada kalkıp stabilite densin ben inanmıyorum böyle stabilitiye dedim ya seven varsa kullansın ben bana ait olan özgür şeyleri hayatım boyunca sevdim o yüzden android işletim sistemi farklı bi dünyadır telefonu alıp masaya koyup orda dursun elması yeter diyenler için yapılmamıştır.kanıtı şu anda kullanım oranı % 75
    geri kalanları yazmaya gerek yok herhalde

bana androidi anlatma kendim de kullaniyorum .. cydia sonrası stabilite bozulması kullanıcıyla alakalı bir durum ... ki en kötü stabilite bozuklugu en temiz kullanilan android telefona bedel .. bunu da ispatlayabilirim.. cunku xperia neo telefonum da var .. ilk yazilim guncellemesinde telefon takılmaya başladı..jelly bean kullan bazi s3 sahipleri tuskililidini acarken takilmalarini dile getirmeye basladi bile o yuzden bana android dersi vermesen iyi olur.. 1000 tane cydia tweak ine androidin 200 farkli ozelligi zaten ustunde barindiriyor dersen ben de avuç içi kadar android uygulamalarına karşılık YÜZbinlerce "KALİTELİ" uygulamadan bahsederim .. :) ki zaten cydia tweak konusunda androidi boğacak seviyede bunu ben soylemiyorum rakamlar söylüyor..
    donanımsal olarakta cevap örneğim 24gb ramli i7 işlemcili windows yuklu bilgisayar 2000 tl ise yari ozeliginden bile daha dusuk olan apple imac 4000 tl.. bana gore 256gb rami olan windows olsa ne işime yarar icinde macos isletim sistemi yoksa...tutup sadece donanima gore galaxy note 2 al dersen androidden konusmanin hicbir anlami kalmamis oluyor ... ki ayriyeten donanim konusunda da iphone 4 ün bile galaxy s3 ten üstün özellikleri var (tabikide galaxy s3 te katlayacak seviyede birkac donanim var) en basitinden süper AMOLED ekran halen retina display'den gerilerde seyrediyor.. halen daha 3.5 mm jack çıkışındaki ses iletim degerleri 4 e gore bile çok kötü.. cunku malzeme dandik... bunun da ustune ses için latency konusundaki seviyelerde 3gs nin bile dunyada hicbir telefon bilegini bükemedi.. düşün 4 yil oncesinin telefonundan bahsediyorum...

ondan sonra gelin apple i elmasi icin seviyorlar diye genelleme yapin:)

• Ya siz bilmiyosunuz telefon kullanmayı yada bende bir sorun var.Ace 2 bile yani 800 tllik cihaz bile 3 aydır sadece bir kaç kere kastı.Uygulama kapatmazsan,ram temizlemessen telefon kasar tabii ki.İphone güzel telefon kabul sağlam falan ama değmez.Ve Türkiyenin %98inin hava atmak için kullandığı telefonu ben kullanmam arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.