Şimdi Ara

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylak98

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Arkadas s3 verip buzdolabı aldı

Saka degil

insanların ne yapıcağı belli mi ?

ciddi hatunla kavga etmiş buzdolabı yok telefonmu aldın die

• quote:

quote:

quote:

Saka degil

bu dahada komik işte

• herkese merhaba
    bu konun bukadar populer olacagini zannetmiyordum, sadece fikir alisverisi yapmak istedim neler olmus, üsenmeyipte mesaj yazan butun arkadaslara cok tesekkurler, yazilan herseyi okudum, vede Galaxy Note 2 degistirmekten vazgectim, 4.1.2 guncellemesi ile dahada iyi olacak boyutu beni rahatsiz etmiyordu, kullandikca telefonun degerini anladim

herkese iyi aksamlar
  • quote:

quote:

quote:

Saka degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Hocam ipad ve iphone kullanıyorum su an terettutteyim acaba hata mı ettim yani note ve ya s3 mu alsaydım hem tablet hemde telefon ihtiyacımı karsilarmiydi yani note 2 süper (görünüm olarak)fakat gecen ablama asus transformer infinity aldim(en sonuncusu ve güya en hizlisi) ama inanın asla bi ipad gorevini görmüyor hiç memnun değilim en önemli özellik flashdi oda son güncellemede yalan oldu şahsen bana cok karışık geliyor belki bu ise ilk bastan başlıcaksam note 2 yi dusunurdum ama özellikle ipad ve iphone U aldıktan sonra asla geri donmem İnanın bu stabilite bu market beni en az 5 yil daha androidden uzak tutar bence iphone 5 al

5 yil mien gec 2 yil sonra sovmeye baslarsiniz ios'a cunku kisisellestirme adina uygulamalarin yerini degistirmek ve arkaplani degistirmekten baska bisey yok

Alakasi yok Androidde kisisellestirme adina uygulanan zimbirtilar bi yerden sonra stabiliteyi bozuyor, sarji somuruyor kullaniciyi da biktiriyor

Defalarca ROM yuklemis tweak atmis biri olarak yorumum boyle

Birşeyi ne kadar çok karıştırır, kurcalarsanız bozulma ihtimali o kadar çok artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: extense

herkese merhaba
    bu konun bukadar populer olacagini zannetmiyordum, sadece fikir alisverisi yapmak istedim neler olmus, üsenmeyipte mesaj yazan butun arkadaslara cok tesekkurler, yazilan herseyi okudum, vede Galaxy Note 2 degistirmekten vazgectim, 4.1.2 guncellemesi ile dahada iyi olacak boyutu beni rahatsiz etmiyordu, kullandikca telefonun degerini anladim

herkese iyi aksamlar

Doğru karar tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Orijinalden alıntı: extense

herkese merhaba

herkese iyi aksamlar

Doğru karar tebrikler

note 2 canavar..
    kararin doğru..yola devam..

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Bence bu tip konularda, eğer her iki cihazı veya işletim sistemini de kullanmadıysanız, kesin kararlar vermeyin. Tek tek alıntılamak istemiyorum ancak yukarıda bazı arkadaşların yaptığı yorumlara ithafen birkaç noktayı yazmak istiyorum.

Genelde S3 tavsiye edenler şöyle diyor: "Ekran büyük, android 4.1.1 ile çok iyi bir yere geldi, android uygulamaları bedava"
    Evet ekran büyük, 4.1.1 gerçekten kararlı ancak uygulamalar bedava değil. Sorun burada başlıyor. Android uygulama geliştiricileri korumuyor. Internetten indirdiğiniz uygulamayı cihaza atıp çalıştırabiliyorsunuz. Çok az uygulama root istiyor, root yapmasanız bile kaybınız olmuyor. Hiç düşünüyormusunuz, neden iyi oyunlar önce IOS sonra android'e geliyor? Gidişat böyle olursa, uygulama geliştiriciler tek tek android'i gözardı etmeye başlayacaklar. En temel sıkıntı bu.

S3'ü aldım kullandım. Elimin altında 3 tane S3 var. Bana ekran itici geldi. Amoled iyidir olayını ben anlayamadım. Öncelikle parlaklık çok kötü ve ekran pentile. Burada S3 kaybediyor. Henüz Note 2'i iyice inceleyemedim. Yakında onu da incelerim umarım.

Benim IOS kullanmayı sevmemin birkaç sebebi var. Öncelikle IOS gerçekten stabil. Telefonu kapatıp açmanız bile gerekmiyor. Ayarlarla boğuşmuyorsunuz. Uygulamaların fazla olması büyük bir avantaj. 10-20 uygulama kuruluyor, milyon uygulama olsa ne olur diye bakamazsınız. Uygulama ve oyunlar kesinlikle androidden çok daha kaliteli. Aynı uygulamanın ios'a yazılmışına bakıyorsunuz, android ile arasında çok fark var çünkü ios'a yazılırken itina gösteriliyor, android'e yazarken gösterilmiyor. Iphone kullandığınız zaman her yönüyle kaliteyi hissediyorsunuz. Android öyle değil. S3de ekranı beğenmedim, dokunma hissini beğenmedim, ikonların kalitesini beğenmedim. Ne tarafından bakarsam bakayım, bana amatörce geldi. Evet bugün ciddi bir alternatiftir ama asla bir ios değildir. Iphone'u iphone yapan iostur, ekran kalitesidir ve dokunma hissidir.

Söylemeden geçemeyeceğim, Engurlu çok fazla uçmuşsun. Al şu iphone'u bir kullan. O kadar çamur atılacak bir telefon değildir. Ayrıca samsung 1.750 lira değildir, iphone da 3.000 lira değildir. Biri 600$ diğeri 650$dır. Türkiyedeki fiyatlarla kıyaslamayın. Türkiyede hiçbirşeyi kıyaslamayın. Burası muz cumhuriyeti. Kanun yok, düzen ve nizam yok.

Ekran konusunda bence s3 le ip 4 ve ustunu kiyaslamak mantiksiz cunku biri saglam biri topal gibi bu da pentile olmasindan dolayi samsung amiral gemisine pentile koyarak kendi bacagina sikmis

Kim ne derse desin pentile ekran hayatta kullanmam (en azindan bugunku teknolojide)

Ios app ler konusunda ip dan gecen biri olarak appstore un duzeni evet daha iyi app daha zengin ancak sole de bir olay var temel ihtiyaclari android karsiliyor ki bu kisiden kisiye deisir ancak tel de bunlar benim isimi goruyor

Oyun oynayacaksaniz zaten 3,5 yenisinde 4 inc ekran cacik note 2 kullanioruk onda bile kucuk oyunlar var bilindik

Zaten oyun oynuyorsam ipad2 de oynuyorun simdi kimse diyemez fifa ne kadar iyi super olursa olsun bana tel de zevk vermiyor bence tel de oyub olayi da tablete kayiyor ki tablette hala ios

Ama tel de note2 nin ekrani (boyut olarak super ekran kalitesi ise yeterli 10 numara olmasada)ve burada cok az deginilen kalemi cok super

Bu arada unuttum benim gecmem deki en buyuk sebeplerdeb biri pik di sahsen iis istedigi kadar efektif olsun ben pilin ne kadar gittigine bakarim ama apple yine pil i unutmus abi tel en azindan sabahtan yatana kadar idare etmeli ki ip etmio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponchik -- 31 Ekim 2012; 1:03:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Bence bu tip konularda, eğer her iki cihazı veya işletim sistemini de kullanmadıysanız, kesin kararlar vermeyin. Tek tek alıntılamak istemiyorum ancak yukarıda bazı arkadaşların yaptığı yorumlara ithafen birkaç noktayı yazmak istiyorum.

Genelde S3 tavsiye edenler şöyle diyor: "Ekran büyük, android 4.1.1 ile çok iyi bir yere geldi, android uygulamaları bedava"
    Evet ekran büyük, 4.1.1 gerçekten kararlı ancak uygulamalar bedava değil. Sorun burada başlıyor. Android uygulama geliştiricileri korumuyor. Internetten indirdiğiniz uygulamayı cihaza atıp çalıştırabiliyorsunuz. Çok az uygulama root istiyor, root yapmasanız bile kaybınız olmuyor. Hiç düşünüyormusunuz, neden iyi oyunlar önce IOS sonra android'e geliyor? Gidişat böyle olursa, uygulama geliştiriciler tek tek android'i gözardı etmeye başlayacaklar. En temel sıkıntı bu.

S3'ü aldım kullandım. Elimin altında 3 tane S3 var. Bana ekran itici geldi. Amoled iyidir olayını ben anlayamadım. Öncelikle parlaklık çok kötü ve ekran pentile. Burada S3 kaybediyor. Henüz Note 2'i iyice inceleyemedim. Yakında onu da incelerim umarım.

Benim IOS kullanmayı sevmemin birkaç sebebi var. Öncelikle IOS gerçekten stabil. Telefonu kapatıp açmanız bile gerekmiyor. Ayarlarla boğuşmuyorsunuz. Uygulamaların fazla olması büyük bir avantaj. 10-20 uygulama kuruluyor, milyon uygulama olsa ne olur diye bakamazsınız. Uygulama ve oyunlar kesinlikle androidden çok daha kaliteli. Aynı uygulamanın ios'a yazılmışına bakıyorsunuz, android ile arasında çok fark var çünkü ios'a yazılırken itina gösteriliyor, android'e yazarken gösterilmiyor. Iphone kullandığınız zaman her yönüyle kaliteyi hissediyorsunuz. Android öyle değil. S3de ekranı beğenmedim, dokunma hissini beğenmedim, ikonların kalitesini beğenmedim. Ne tarafından bakarsam bakayım, bana amatörce geldi. Evet bugün ciddi bir alternatiftir ama asla bir ios değildir. Iphone'u iphone yapan iostur, ekran kalitesidir ve dokunma hissidir.

Söylemeden geçemeyeceğim, Engurlu çok fazla uçmuşsun. Al şu iphone'u bir kullan. O kadar çamur atılacak bir telefon değildir. Ayrıca samsung 1.750 lira değildir, iphone da 3.000 lira değildir. Biri 600$ diğeri 650$dır. Türkiyedeki fiyatlarla kıyaslamayın. Türkiyede hiçbirşeyi kıyaslamayın. Burası muz cumhuriyeti. Kanun yok, düzen ve nizam yok.

Ekran konusunda bence s3 le ip 4 ve ustunu kiyaslamak mantiksiz cunku biri saglam biri topal gibi bu da pentile olmasindan dolayi samsung amiral gemisine pentile koyarak kendi bacagina sikmis

Kim ne derse desin pentile ekran hayatta kullanmam (en azindan bugunku teknolojide)

Ios app ler konusunda ip dan gecen biri olarak appstore un duzeni evet daha iyi app daha zengin ancak sole de bir olay var temel ihtiyaclari android karsiliyor ki bu kisiden kisiye deisir ancak tel de bunlar benim isimi goruyor

Oyun oynayacaksaniz zaten 3,5 yenisinde 4 inc ekran cacik note 2 kullanioruk onda bile kucuk oyunlar var bilindik

Zaten oyun oynuyorsam ipad2 de oynuyorun simdi kimse diyemez fifa ne kadar iyi super olursa olsun bana tel de zevk vermiyor bence tel de oyub olayi da tablete kayiyor ki tablette hala ios

Ama tel de note2 nin ekrani (boyut olarak super ekran kalitesi ise yeterli 10 numara olmasada)ve burada cok az deginilen kalemi cok super

Bu arada unuttum benim gecmem deki en buyuk sebeplerdeb biri pik di sahsen iis istedigi kadar efektif olsun ben pilin ne kadar gittigine bakarim ama apple yine pil i unutmus abi tel en azindan sabahtan yatana kadar idare etmeli ki ip etmio

Tabi herkesin bakışı farklı. Mesela benim pilim asla 1 günde bitmedi. Zevk aldığım şeyleri ipadle yaptığım için iphone'a çok ihtiyacım olmuyor. Dolayısıyla, 2 günü çok rahat çıkartıyor ve hatta 3 gün bile gittiği oluyor.
    Android temel ihtiyaçları fazlasıyla karşılar ancak uygulamaların tasarım kalitesinde sınıfta kalıyor maalesef. Görsellik benim için önemli,

• S3 bile bana buyuk gelirken note 2 yi önermem
    Col komik bir görüntü o cihazi kulaga koyup konusmak.
    Zira direk telefon olarak degil tablet telefon olarak lanse edildi.
    İPhone ise bildigin telefon.

S3 ile 4s ikisini birden kullaniyorum. Gel gorelim ki bu mesaji bile 4s den atıyorum

• Note serisini kullanan bir daha başka cihaz kullanamıyor diye bir efsane var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

Note serisini kullanan bir daha başka cihaz kullanamıyor diye bir efsane var.

O uyduruk bir laf bende note kullanıcısıyım İphone 5 i neredeyse gümrük kapısında bekliyorum
    çekirdek fıstık leblebi ve o kalitesizleşen ekranıyla insanları kandırıyorlar
  • bu tarz başlıklar gördükçe her seferinde üşenmeden girip aynı cevabı yazıyorum

bu tarz soru soran biriyseniz iphone size göre değil. almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

yukardaki yorumumda degmez diyodum ama bugun inceledim note 2 yi,2gb ramli 4cekirdek 1.5ghz li telefon hala kasiyosa kusura bakmayin ama bu rezil bir telefondur.widgetler arasinda gezerken o kadar cok kasiyor ki sok oldum..
    yol yakinken don

şaka mı yapıyorsun. elimde hem ip5 hemde note 2 var ve ben böyle birşey görmedim. hatta rahatlıkla söyleyebilirim ki note 2 şimdiye kadar elime geçen en iyi android cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

bu tarz başlıklar gördükçe her seferinde üşenmeden girip aynı cevabı yazıyorum

bu tarz soru soran biriyseniz iphone size göre değil. almayın.

Ne alaka sanki dunyaya gelmis gecmis en iyi cihaz gibi davraniyorsunuz (iphone)
    cok dogal bir sekilde bir soru sorduk

• böyle telefonları telefon yapan uygulamalardır.. bu yüzden iphone 5 e geçmelisin
  • Tabii ki iphone 5, Note II dediğin gibi güzel telefon ama tek elle kullanmak çok zor, ve ANDROID diyince zten kaybediyor. Takılmalar kasılmalar vs.. yakında başına gelmeye başlar..

Note kullandım bende uzun zaman. iOS un gzüelliğine yetişmesi imkansız
  • Bende ip4 var ve teli değiştirmek istiyodum.note 2 alıyim dedim dün teknosaya gittim inceledim vazgeçtim büyüklüğünden dolayı ip5i beklemeye karar verdim.4ten zaten memnundum ip5ten de memnun olacağım garanti gibi riske girmeye değmez.

• Küçük olsun istiyorsanız iphone 5 olabilir ama büyüklüğü önemli değilse note 2 çok daha üstün bir cihaz..

• Hocam eger degiştirme hakkın varsa düsünmeden degistir derim cunku note 2 cok buyuk onu cebınde tasımaya usenır ınsan :SS bide android isletim sistemiya İOS'taki rahatlıgı onda bulamazsın cunku İOS da daha ıyı uygulamalar var bide 6-7 ay sonra kasmaya baslar bi yeni modeli cıkar pisman olursun yani diyicegim o dur ki dusunmeden ip5 al buarada yanlıs anlamayın lütfen İFanboy filan degılım cunku Apple kullanıcısı bıle degılım sadece gorusumu soyluyorum..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.