Şimdi Ara

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extense

herkese merhaba;

arkadaslar note 2 aldim gercektende harika bir cihaz, you tube da olsun forumlarda olsun o kadar yazi okudum video izledim ama iPhone 5 almak icin bana gercekci 5 neden soylecek varmi;

lutfen fanboyluk yapmayin sadece su nedende dolayi alinabilir demek kafi.

operator sirketi 15 gun deneme suresi verdi bu sure içinde note2 yi verip iPhone 5 alma hakkim var bu sure gecmeden degerlendirmek istiyorum.

sizce arkadaslar iPhone 5 e gecmeye degermi,

telefonum bu arkadaslar iki adet kapagi var alirken digerinide verdiler, ekran korumali

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi

bu attan inip esege binmektir... akli basinda kimse SAMSUNG Galaxy Note II'yi birakip tekno tugla Iphone 5'e gecmez...

• Onu telefon diye yanimda tasiyip kulaga goturye utanirim sahsen kendi adima

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Onu telefon diye yanimda tasiyip kulaga goturye utanirim sahsen kendi adima

kulaklık diye bir şey var artık telefonu kulağına dayayıp konuşana kulaklıksız eleman denir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

kulaklık diye bir şey var artık telefonu kulağına dayayıp konuşana kulaklıksız eleman denir...

Ne diyosun hocam sen masa basinda oturup telefonla konusmuyorum senin gibi ustelik cevremde kulaklikla konusan kisi sayisi 1 i gecmez o kadar avukat arkadasim ki avukatlar en cok tellle konusan kisilerdir oyle rahat konusamazlar zirt pirt kulaklik taksin yani bu note yide kulaklikla kullanan kimse gordugumu sanmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Ne diyosun hocam sen masa basinda oturup telefonla konusmuyorum senin gibi ustelik cevremde kulaklikla konusan kisi sayisi 1 i gecmez o kadar avukat arkadasim ki avukatlar en cok tellle konusan kisilerdir oyle rahat konusamazlar zirt pirt kulaklik taksin yani bu note yide kulaklikla kullanan kimse gordugumu sanmiyorum

şimdi telefonlar zararsız fakat bir miktar mikro dalga ısın yaydığı gerçeğini değiştirmez... uzun süreli kullanımda başında hafif ısınma hissediyorsan bunun sebebi telefondur... bil bunu yaşamak hoşuna gidiyorsa o şekilde kullan ama telefonla konuşurken beyin ısısında değişiklik olduğunu bil... bütün telefon üreticileri pakete kulaklık koydu niye diye merak etmedin mi? bazı etkileri gördüler hemen mahkemelere karşı önlem olarak kulaklık setlerini koydular...

• Bence bu tip konularda, eğer her iki cihazı veya işletim sistemini de kullanmadıysanız, kesin kararlar vermeyin. Tek tek alıntılamak istemiyorum ancak yukarıda bazı arkadaşların yaptığı yorumlara ithafen birkaç noktayı yazmak istiyorum.

Genelde S3 tavsiye edenler şöyle diyor: "Ekran büyük, android 4.1.1 ile çok iyi bir yere geldi, android uygulamaları bedava"
    Evet ekran büyük, 4.1.1 gerçekten kararlı ancak uygulamalar bedava değil. Sorun burada başlıyor. Android uygulama geliştiricileri korumuyor. Internetten indirdiğiniz uygulamayı cihaza atıp çalıştırabiliyorsunuz. Çok az uygulama root istiyor, root yapmasanız bile kaybınız olmuyor. Hiç düşünüyormusunuz, neden iyi oyunlar önce IOS sonra android'e geliyor? Gidişat böyle olursa, uygulama geliştiriciler tek tek android'i gözardı etmeye başlayacaklar. En temel sıkıntı bu.

S3'ü aldım kullandım. Elimin altında 3 tane S3 var. Bana ekran itici geldi. Amoled iyidir olayını ben anlayamadım. Öncelikle parlaklık çok kötü ve ekran pentile. Burada S3 kaybediyor. Henüz Note 2'i iyice inceleyemedim. Yakında onu da incelerim umarım.

Benim IOS kullanmayı sevmemin birkaç sebebi var. Öncelikle IOS gerçekten stabil. Telefonu kapatıp açmanız bile gerekmiyor. Ayarlarla boğuşmuyorsunuz. Uygulamaların fazla olması büyük bir avantaj. 10-20 uygulama kuruluyor, milyon uygulama olsa ne olur diye bakamazsınız. Uygulama ve oyunlar kesinlikle androidden çok daha kaliteli. Aynı uygulamanın ios'a yazılmışına bakıyorsunuz, android ile arasında çok fark var çünkü ios'a yazılırken itina gösteriliyor, android'e yazarken gösterilmiyor. Iphone kullandığınız zaman her yönüyle kaliteyi hissediyorsunuz. Android öyle değil. S3de ekranı beğenmedim, dokunma hissini beğenmedim, ikonların kalitesini beğenmedim. Ne tarafından bakarsam bakayım, bana amatörce geldi. Evet bugün ciddi bir alternatiftir ama asla bir ios değildir. Iphone'u iphone yapan iostur, ekran kalitesidir ve dokunma hissidir.

Söylemeden geçemeyeceğim, Engurlu çok fazla uçmuşsun. Al şu iphone'u bir kullan. O kadar çamur atılacak bir telefon değildir. Ayrıca samsung 1.750 lira değildir, iphone da 3.000 lira değildir. Biri 600$ diğeri 650$dır. Türkiyedeki fiyatlarla kıyaslamayın. Türkiyede hiçbirşeyi kıyaslamayın. Burası muz cumhuriyeti. Kanun yok, düzen ve nizam yok.

• Apple Iphone 5 sar değeri kaç bak birde Samsung Galaxy Note II için kaç bak... seçimini ona göre yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Bence bu tip konularda, eğer her iki cihazı veya işletim sistemini de kullanmadıysanız, kesin kararlar vermeyin. Tek tek alıntılamak istemiyorum ancak yukarıda bazı arkadaşların yaptığı yorumlara ithafen birkaç noktayı yazmak istiyorum.

Genelde S3 tavsiye edenler şöyle diyor: "Ekran büyük, android 4.1.1 ile çok iyi bir yere geldi, android uygulamaları bedava"
    Evet ekran büyük, 4.1.1 gerçekten kararlı ancak uygulamalar bedava değil. Sorun burada başlıyor. Android uygulama geliştiricileri korumuyor. Internetten indirdiğiniz uygulamayı cihaza atıp çalıştırabiliyorsunuz. Çok az uygulama root istiyor, root yapmasanız bile kaybınız olmuyor. Hiç düşünüyormusunuz, neden iyi oyunlar önce IOS sonra android'e geliyor? Gidişat böyle olursa, uygulama geliştiriciler tek tek android'i gözardı etmeye başlayacaklar. En temel sıkıntı bu.

S3'ü aldım kullandım. Elimin altında 3 tane S3 var. Bana ekran itici geldi. Amoled iyidir olayını ben anlayamadım. Öncelikle parlaklık çok kötü ve ekran pentile. Burada S3 kaybediyor. Henüz Note 2'i iyice inceleyemedim. Yakında onu da incelerim umarım.

Benim IOS kullanmayı sevmemin birkaç sebebi var. Öncelikle IOS gerçekten stabil. Telefonu kapatıp açmanız bile gerekmiyor. Ayarlarla boğuşmuyorsunuz. Uygulamaların fazla olması büyük bir avantaj. 10-20 uygulama kuruluyor, milyon uygulama olsa ne olur diye bakamazsınız. Uygulama ve oyunlar kesinlikle androidden çok daha kaliteli. Aynı uygulamanın ios'a yazılmışına bakıyorsunuz, android ile arasında çok fark var çünkü ios'a yazılırken itina gösteriliyor, android'e yazarken gösterilmiyor. Iphone kullandığınız zaman her yönüyle kaliteyi hissediyorsunuz. Android öyle değil. S3de ekranı beğenmedim, dokunma hissini beğenmedim, ikonların kalitesini beğenmedim. Ne tarafından bakarsam bakayım, bana amatörce geldi. Evet bugün ciddi bir alternatiftir ama asla bir ios değildir. Iphone'u iphone yapan iostur, ekran kalitesidir ve dokunma hissidir.

Söylemeden geçemeyeceğim, Engurlu çok fazla uçmuşsun. Al şu iphone'u bir kullan. O kadar çamur atılacak bir telefon değildir. Ayrıca samsung 1.750 lira değildir, iphone da 3.000 lira değildir. Biri 600$ diğeri 650$dır. Türkiyedeki fiyatlarla kıyaslamayın. Türkiyede hiçbirşeyi kıyaslamayın. Burası muz cumhuriyeti. Kanun yok, düzen ve nizam yok.

@myfranco hocam

N95 8gb cihazimdan sonra bilfiil 2 sene 3gs kullandim..Halen evde fazladan bi tane 3gs bi tane iphone 4 mevcut..

Oncelikle sunu belirteyim artik oyunlar her iki platformada ayni gun cikiyor..Hatta forumda ana sayfa haberlerinde cikacak oyunlarla ilgili bir haberde var bununla ilgili..

İos ta stabilite filan yok hocam hic kusura bakma..Hatta jb li ios ta dersek daha dogru olur..Jb siz ios kullanmak zaten izdirap fakat jb yapinca cihazda ne stabilite birakiyor ne pil omru..Gelen aramalarda ekran kilitlenmesi mi dersin ,oyundan atma mi dersin,donma mi dersin ne ararsan var..Su an en yakin cevremde esim kayinbiraderim kayinvalidem iphone 4 kullaniyor hepsi de illallah etti cihazlarindan..Kayinbiraderin ekranda boydan boya sapsari yanik izi olustu,anten sorunu yasadi gitti anten degistirdi,hepsinin cihazinda da kesinlikle sarj problemi var,home tuslari berbat durumda..Benim 2 senelik Galaxy S im yuz kere düştü şaştı hala kız gibi cihaz..Home tusuna diger tuslarina binlerce kez bastim hala ilk aldigim gibi.. Ben apple in kaliteli cihaz yaptigina inanmiyorum..Zamanla mutlaka bir problem cikiyor..Samsung un tek sorunu cerceve soyulmasi onun haricinde cihaz katır gibi gotur tarlada sabana vur banamisin demeyecek yani :))

Amoled olayina da birsey demiyorum goreceli zevk meselesi ama amoled ekrani goren buyuleniyor buna cok sahit oldum..Kimse cikipta ppi az olmus pentile olmamis demiyor hocam..Benim kıçı boklu Galaxy s in pentilenin de pentilesi Samoled ekranini ilk defa goren ingilteredeki iphone 4 sahibi kayinbiraderim " oha o ne guzel ekran " diye tepki gostermisti..
    Lafin ozune gelirsek bir zamanlar herkesin elinde iphone varken su an bakiyorum ortalik s2 s3 ve note dan gecilmiyor..İphone devri yavastan kapaniyor bunu gormemek icin ne olmak gerekir bilmiyorum..İnsanlar artik hava atmaktan ziyade teknolojik gelismeleri takip etmeye basladi kimin ne oldugunu ne ise yaradigini benim teknoloji yoksunu babam a sorsan biliyor artik..
    Dunyada bu kadar samsung firtinasi kopuyorsa vardir bi hikmeti..Apple bu kadar dususe gectiyse vardir bi illeti..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Arkadas s3 verip buzdolabı aldı

Saka degil

• Eğer iOS kullanmış olsaydınız bu soruyu sormaya gerek duymazdınız.

• iPhone 5 kesinlike
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Note 2yi o zaman keşke almasaydınız çok paranız varsa değiştirin. Yok ben Note 2 yi biraz daha kullanacağım derseniz bence o cihazda sizi 1-2 sene idare eder diye düşünüyorum..

2 yıllık s2 hala canavar gibiyse ve en az 2 sene daha götürür diyorlarsa ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Tabiki deger. Samsung nedir ki ?

Bence yanlis dusunuyosunuz bir s3 kullanip ya da note 2 kullanip bu yazdiginizi tekrar yazabilicekmisiniz tabiki hayir kullanicilari yanlis yonlendirmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Tabiki deger. Samsung nedir ki ?

beyinde arıza oluştu heralde SAMSUNG olmasa Apple ne yapardı diye merak ettin mi hiç? ne ürünlerini nakletebilir nede üreteceği ürün için parça bulabilirdi...
  • iPhone kullanıcısı olarak ben geçmenizi önermem.Hali hazırda elinizde bulunan cihaz gayet tatminkar.Eger bir sıkıntı yasamadıysanız devam edin derim.

• Note 2 nin ekranından sonra iphone 5 in ekranı güldürmeyen şaka gibi olur . Moralin bozulur ,ekrandan kendi yansımana bakar iç çekersin...
  • yukardaki yorumumda degmez diyodum ama bugun inceledim note 2 yi,2gb ramli 4cekirdek 1.5ghz li telefon hala kasiyosa kusura bakmayin ama bu rezil bir telefondur.widgetler arasinda gezerken o kadar cok kasiyor ki sok oldum..
    yol yakinken don

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Arkadas s3 verip buzdolabı aldı

Saka degil

insanların ne yapıcağı belli mi ?
  • Note II derim. Ekran boyutu açısından bakacak olursan, iphone 5 de o rahatlığı bulamazsın. Pişman olursun sonra
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.