Şimdi Ara

Note 2 aldim iphone 5 ile degistirmek istiyorum degermi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extense

arkadaslar fanboyluk yok dedik, guzelce sohbet ediyoruz artilari eksileri tabiki olacak, ben bir hafta kadar note 2 yi kullanip karar verecegim. konuyu acarken cihazlarin birbirinden farkliligini merak ettim ama birbiriyle farklari fazla olmayan cihazlar galiba. biriniz iPhone 5 biriniz note 2 derken karar vermek cok zor olacak

Dostum bence bu yaptığın gereksiz,fikir almak için yapıyosun ama kafan daha çok karışacak.Note 2'den memnunsan devam et bence,ben de almayı düşünüyorum.Benim tek isteme nedenim büyük ekranı,uzun yolculuklarda rahat film izleyebilmek için.Sende nedenlerini kafanda kendine yada burda bize söyle.Eve geldiğimde laptopta takılırım,internet vs. işlerimi evdeyken bilgisayarla dışardeyken telefondan bakarım diyosan.Dışarda bişey beklerken yada sıkıldığımda oynarım genelde diyosan ip5 uygundur.Film,diziyi bilgisayardan izlerim yada tabletim var dersen ip5i al derim.Ama tabletin yoksa bilgisayarıda herşey için açmaya üşeniyosanız note 2 daha uygundur.Ama ip5lede bu yaptıklarınız yaparsınız aynı şekilde note 2ylede ama uzmanlık alanları farklı.İkisinide alsanız asla pişman olmazsınız ancak sormak istediğim bir soru var.Note 2nin ekranında pikselleri görebiliyorum demiştiniz bu moral bozucu durumda mı?Mesela bende ip4s var pikselleri görme olasılığım gözümün içine soksamda yok.Galaxy s2de moralimi bozuyordu sırf o yüzden 4sle değiştirdim.Note 2 beni üzmez değil mi bu konuda?

• Boyut olarak büyük gelmiyorsa geçmeye gerek yok derim.

• @fontomizer niyetim ortami gerrmek degil ama yine herzamanki gibi hasta birisi sabote etmeye çalıştı kardeş şimdi note 2 gercekten harika bir cihaz
    Piksel soyle kamerayı zoom yaptığımda maksimum ozaman gördüm normal kullanımda ekran müthiş

• S3 olsaydı belki derdim ama Note 2 verilip iPhone alınmaz bence...
  • Sizin zevkinize bagli tamamen. Ama ben iphone 5 derim. iOs kullandiktan sonra android kullanilmiyor. Stabillik, isletim sistemi donanim uyumu, uygulama destegi, kamera, gorsel kalite, kolay kullanim, akiskanlik, dokunmatik vb bircok sayilabilecek sey var. Ben iphone derim fakat sizin hosunuza hangisi gidiyorsa onu kullanmalisiniz

• Note 2 büyüklük bakımından sorun yaratmıyorsa değmez.
  • Konuyu actigimdan beri bir değerlendir me yaptim arkadaslarin yüzde 60 note 2 demiş yüzde 40 iphone demiş hepinize çok teşekkür ederim ben notumu degistirmektten vazgeçtim gerçekten pisman olmayacağım bir telefon olacak

• boyut bakimindan sorun yoksa iphone'a gecmenin bir mantigi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Hocam ipad ve iphone kullanıyorum su an terettutteyim acaba hata mı ettim yani note ve ya s3 mu alsaydım hem tablet hemde telefon ihtiyacımı karsilarmiydi yani note 2 süper (görünüm olarak)fakat gecen ablama asus transformer infinity aldim(en sonuncusu ve güya en hizlisi) ama inanın asla bi ipad gorevini görmüyor hiç memnun değilim en önemli özellik flashdi oda son güncellemede yalan oldu şahsen bana cok karışık geliyor belki bu ise ilk bastan başlıcaksam note 2 yi dusunurdum ama özellikle ipad ve iphone U aldıktan sonra asla geri donmem İnanın bu stabilite bu market beni en az 5 yil daha androidden uzak tutar bence iphone 5 al

5 yil mien gec 2 yil sonra sovmeye baslarsiniz ios'a cunku kisisellestirme adina uygulamalarin yerini degistirmek ve arkaplani degistirmekten baska bisey yok

Zaman gösterecek ama İsinize gelince Apple kaç yıllık şirket demei biliyorsunuz hocam bekle ve gor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes;
    Stabilite, sadelik, İOS ve AppStore palavralarina kesinlikle kulaklarini tika ve elindeki muhtesem cihazin neler yapabildigini arastir ,ugras,uygula ve kiymetini bil..

İphone u yillarca kullanip sonradan android aşığı olmuş biri olarak sunu diyebilirimki iphone jb siz bir hic,elin mahkum jb yapinca da stabilitedir pil omrudur resmen yerlerde..Jb siz cihaz ise yaramadigina gore iphone da stabiliteyi unutacaksin..

Sadelik ve ios zaten isin en kotu tarafi..Bir zamandan sonra artik ayni seyi gormekten kusmaya basliyorsun..Hadi hepsini gectim cihazin yapamadiklarindan dolayi isyan noktasina geliyorsun..
    Allah var appstore da kalite app ler oyunlar bolca ama hepsi Boooşşş...O ekranda oyun moyun oynanmaz kardesim..Zaten parmaklarin ekrani kapliyor kisa zaman sonra sikilip oyunu kapatip cikiyorsun..Mobil dunyasinda keyif veren kucuk boyutlu muhtesem oyunlar zaten her iki platformda da artik ayni anda cikiyor..

Bugun saturn magazasina ugradim iphone 5 i inceledim hatta note2 ve s3 ile yanyana idi yok arkadas ha oyuncak ha iphone 5..Cihazin yuzune bakan yok millet s3 un note 2 nin basinda sirada bekliyo bakan cekilsinde bakalim diye..Her neyse iphone5 in zaten sistemine bakacak birsey yok bildigin ayni ios..Kasa kalitesine baktim sadece rezalet diyorum..Teshir mali olmasina teshir mali ama diger cihazlar piril piril dururken,iphone 5 in aluminyum kasasinda tahrisler,kenarlarinda nokta nokta ezikler mevcuttu..

Sen sen ol bundan sonra iphone a bulasma sakin

• Orijinalden alıntı: extense

Banane birader istersen al istersen alma neden seni ikna etme çabasına giriyim sanki babamın olgusun saçma sapan soru sormayın be.

hasta sen nereden ciktin, forumun anlami nedir, soracagim tabiii girme konuma sikayet ederim seni

Sana yazmayı bile üşeniyorum.

• note 2 güzel, gayet stabil bir şey de onun ekranı ne yahu öyle. teknosada 10-15 dakika inceledim, tek elle kontrol etmekte zorlandım hatta hiç edemedim. üst barı indirmek için telefonu kaydırıyorum resmen elimde. her şey performans ve kişiselleştirme değil bence, bu yüzden iphone 5 daha iyi bir tercih.
  • Note 2 almış bir arkadaşım var,
    hem tablet,hem de telefon işini görüyor,çok da memnun,
    Ama,o boyuttaki bir telefonu,şahsen ben kullanmam,kullanamam :)
    İphone 5 daha doğru bir tercih diye düşünüyorum.

• Note 2 iyidir.Gpu biraz ilerde sikinti yaratabilir ama onunda suan gideri var gerek yok bence.

• Aslında bu konuyu açmakla siz cevabı veriyorsunuz
    İphone 5 almadığınıza her zaman pişman olacaksınız
    ben Note sahibiyim bence ayrı sınıflarda cihazlar ve karşılaştırılamazlar
    Note 2 de ekran kalitesi düştü android in karmaşık yapısı zor ama seversiniz bilemem
    ben note u alırken 2600 iç piyasa resmi fiyatı vardı şimdi çok temiz bir cihazı 900 civarına alan olursa çok iyi
    İphone milatdır ve her zaman kıymetini korur
    samsung un cihazları özellikle kasa olarak ilk iphone kasa taklidini hala geçememiştir
    note 2 amaçlarınıza hitap ediyordur olabilir ama ben şu kalem özelliğini daha hiç kullanmadım
  • Iphone daki bu sarj bitme olayi herkesin derdi. Restaurant sefi arkadasim menuyle beraber sarj aletide vermekyen biktik diyordu gecenlerde. 5 te de aynisi olacak biliyorsun.

Ben Note2 yi yapabildiklerinden dolayi tercih ederim, o kalem ile harikalar yaratilir.

• Bence note 2 ekranıyla telefonlugu geçmiş, artık tablet denilecek bi alet. Tamamen sizin telefonu ne amaçla kullanıcagınıza baglı. Bikere şunun kararını vermeniz lazım bukadar büyük ekranlı bi telefonu mu tercih edersiniz yoksa 4 ekranlı iphone mu? Bence sorun orada çözülür
  • arkadaslar iyi aksamlar telefonu aldigimda bataryasi yuzde 65 di dedimki bitsin ondan sonra sifirdan sarja takayim abi ne bitmek bilmez sarjmis ne yaptiysam ikinci gune anca bitti, sifirdan batarya dolumu yaptim pili super gidiyor...

kurcaladikca hosuma gitmeye basladi note 2 elim buyuk problem yasamiyorum kullanmakta artik iPhone 5s bekleyecegiz o zaman kadar bunu kullanmayi dusunuyorum gibi gibi :)
  • aslinda oyle abartilacak bir buyuklukte yok tablet yok laptop gercekten yakindan gorme firsati olanlar yorum yapin okadar kabami sizcede
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.