Şimdi Ara

Note 2 çizilmez ekran nasıl çiziliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba note 2 kullanıcısıyım. Çok değil 2 ay önce aldım taksidini ödüyorum. Neyse sabah telefonu elime aldım ekranda bir değişik renk beliriyor her zaman ki gibi el izidir diye silmeye çalıştım birde ne göriyim telefonun ekranında derin bir çizik tirnagıma takılıyor telefonu hiç düşürmemiş olmama ragmen. Dolayısıyla çok sinirlendim sonuçta çizilmez ekran nasıl oluyorda çiziliyor ve ben ne yapıcam ?

• çizilmez ve kırılmaz değil çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı ekran bunlar. yani samsung size yüzde 100 çizilmez demiyor dayanıklı diyor sadece.

ayrıca farketmeden biyere sürtmüş olabilirsiniz ekranı çünkü elle kullanırken elinize takılıcak kadar sağlam bi çizik olması pek mümkün değil.

keşke ekran kalitesini bozmayan şeffaf ekran koruyucularından alsaydınız. benim S3'de en ufak bi çizik bile yok şuan.
  • Ekran koruyucularim mevcuttu ama oyle bicak falan surtuyorlar diye kullaanmadim aslinda oyle asiri bir cizikte degil ama olsun işte yeni diye can sıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derrickrose34

Ekran koruyucularim mevcuttu ama oyle bicak falan surtuyorlar diye kullaanmadim aslinda oyle asiri bir cizikte degil ama olsun işte yeni diye can sıkıyor

Bıçak sürtüyorlar ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: Derrickrose34

Ekran koruyucularim mevcuttu ama oyle bicak falan surtuyorlar diye kullaanmadim aslinda oyle asiri bir cizikte degil ama olsun işte yeni diye can sıkıyor

Bıçak sürtüyorlar ne demek?

Şu videoda olandan bahsediyor sanırım arkadaş

• Gorilla glass olayı resmen hikaye telefon oldukça narin, dikkatli kullanmak gerekiyor. Geçmiş olsun hocam.
  • Çizilmez ekran diye bir şey yoktur. Ayrıca o videolara da inanmasanız iyi olur. Bıçağı dik tutup sürterlerse eğer ciddi bir çizik oluşur. Çatlak gibi görünür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    EN İYİ İPHONE EKRAN KORUYUCU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir ekran çizilmez değildir.Sadecene çizilmeye karşı dayanıklıdık.
  • Kısacası gitti canimin parçası şimdi telefonu satarkende sorun olur sanırım 1cm falan cizik tamda ortada

• cebinizde bozuk para felanmı vardı acaba o çizdi gerçi okadar kolay çizilmemesi lazım ama anlamadım.

• Cizilmez degil cizilmeye karsi dayaniklidir.

• Telefonu cuzdana koyma aliskanligim var sanirim fermuari cizdi

• Yazık olmus güzelim cihaza.
  • Aynen kardeş hani şöyle 5-6 ayi devirse tamam derimde daha 2 aylık kız gibi bakıyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.