Şimdi Ara

NOTE 2 Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar turkcellden aldıgım note 2 kullanıyorum. Son 1 yada 1.5 haftadır telefon takılıyor takılmayı gecin donuyor batarya cıkartıp tekrar takmam gerekiyor.
    Problem ne olabilir görüşlerinizi bekliyorum

• Yedi aydir note 2 kullaniyorum cok memnundum ta ki fabrika ayarlarina donunceye kadar. 4 gun once fabrika ayarlarina dondum ve o gunden beri telefonu bir sure kullandiktan sonra donuyor ve acip kapatmam gerekiyor. Bu olay guc tasarrufu modunda iken daha kisa surede oluyor normal modda daha uzun surede donuyor.

Bir fikri olan varsa mesajlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ise ekranda video pencere yapıp+internet kullandığımda hafif kasılıyor.bunların haricinde telefonda mikro seviyede kasılma var.umarım ilerliyen güncellemeler 4.3,5.0 da daha stabil hale gelir.

• aynı sorun 2 gündür bende de başladı. Aralık ayından beri kullanıyorum note2 yi ,hiç sorun yaşamamıştım düne kadar.
    telefon donuyor ve pili takıp çıkarmam gerekiyor.
  • Bende ara sira takilmalar yasiyorum

• peki bir çözüm önerisi olan var mı?bugün iyice kötü durumda telefon. Garantiye mi götürsem yoksa başka bir yol var mıdır?
  • Task Manager Uygulamaları Yardımı İle İşlemciyi ve Ram i Meşgul Eden Uygulamaları Bulabilirsiniz Ama Root Gerekli Olabilir Ben En Temizi Dedim ve Touchwiz i İptal Edip Holo Launcher Yükledim Şimdi Telefon Çok Daha Az Takılıyor ve Daha Rahat Çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    8 ay önce açıldı
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilerinizi yedekleyip Wipe Data factory reset yapın en etkili çözüm. Task Killer root gerektirmediği gibi hiçbir işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: compay

peki bir çözüm önerisi olan var mı?bugün iyice kötü durumda telefon. Garantiye mi götürsem yoksa başka bir yol var mıdır?

Garantiye gotur buyuk ihtimal yazilim atip duzeltirler. Ben de note 2 kullaniyorum herhangi bir kasilma yok ama gucellme yapmadim paketinden cikardigim gibi kullaniyorum.

• Cevaplara teşekkür ederim.
    Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm,şimdilik sorun çözüldü gibi
  • donuyor dedik o geçti ekranı catladı 475 tl hayırlı ugurlu oldu yar olmayacak telefon :)
  • bende de yaklaşık 1 haftadır aynı problem var. günlük fabrika ayarlarını döndürüyorum. sonra programları (facebook, whatsapp, foursquare vb..) yükledikten sonra donmalar başlıyor. bir kernel güncellemesi yaptı sanırım. şuanki versiyon .3.031-679347
  • quote:

Orijinalden alıntı: compay

Cevaplara teşekkür ederim.
    Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm,şimdilik sorun çözüldü gibi

telefonda sudden death problemi de olabilir. sds diye geçiyor sanırım. Çip ile ilgili bir durum. Note2 ana konusuna yazarsanız cevap alırısnız. Şu an problem çözüldü mü ?
  • muhtemelen yüklediğiniz bir programdan ötürü donuyor bendede donma problemi var en son ihtimal donanımsal sorundur birde telefonunuz donarken aşırı ısınma yapıyormu ?
  • Benim Ace 2 ye de oluyor arada 4.1.2

Ama seninki Note 2 yani şaşırdım

• arkadaşlar merhaba yaklaşık 8 aydır note2 kullanıyorum şimdiye kadar
    2 güncelleme yaptım en son 4.4.2 yüklendi orjinal telefonun
    kendi güncellemeleri bugün ilk defa telefon görüşmesi yaparken telefon dondu
    pili çıkartıp takmak durumunda kaldım telefonu sadece görüşme yapmak için kullanan biriyim
    sizce sorun nedendir en sonki 4.4.2 kitkat güncellemeyle ilgili olabilirmi
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.