Şimdi Ara

[Note 2] Dr Ketan Custom Rom V6 Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Recovery mod'da kuruluma başladıktan sonra multitool kısmında next, next derken birden sayfaların birinde kilitleniyor telefon. Ne yapacağımı bilemedim... Kurulumu yapan veya bu sorunu aşan var mı???

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecream

Recovery mod'da kuruluma başladıktan sonra multitool kısmında next, next derken birden sayfaların birinde kilitleniyor telefon. Ne yapacağımı bilemedim... Kurulumu yapan veya bu sorunu aşan var mı???

Genelde bu tarz sorunlar CWM sürümünün eski olmasından kaynaklanıyor. CWM sürümünü yükselterek deneyin.
  • Evet sorun dediğiniz gibi cwm surumundenmis fakat benim durumumda son surumu yukledigim için olmus. Surumu bir asagiya cektim düzeldi. Yardiminiz icin tesekkurler.
  • bluecream kullanıcısına yanıt
    Nasıl memnun musunuz romdan?
    Rahatsız edici hataları falan var mı?
  • Gayet güzel herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdilik. Ilk basta restart ve wifi sorunu vardi. Onun icin de xda da dr. Ketan patch yayinlamis zaten onu uyguladim duzeldi.

Note 3 deki butun spen fonksiyonlari da calisir durumda. Turkiyede official guncellemeyi cikartmayinca careyi bunu yuklemekte buldum iyiki de yuklemisim diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kurulumu yaptım. Pil yüzdesini işaretlediğim halde kayboluyor bunun dışında bir şey dikkatimi çekmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.