Şimdi Ara

Note 2 ilginç sorun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece telefonun şarjı biterek kapandı eve gelip şarja taktığımda pil işareti görünüp 3-4 sn içinde tekrar kayboluyor ve ekran kapanıyor şarj olmuyor telefon açılmıyordu. Telefon şarj cihazı bağlıyken download mod a sorunsuz bir şekilde geçiyor. Şu ana kadar denediklerim:

* Telefonu başka bir batarya ile denedim telefon yinede açılmadı. kendi bataryam ile başka bir şarj cihazı ile denedim yine açılmadı.

* Telefonu wipe yaptım sorun geçmedi. custom rom u kaldırdım orjinal rom a döndüm yine olmadı.

Telefon bu halde olduğu için sayaç da sıfırlayamıyorum garantiye göndersem bir sorun çıkarmı. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• Hocam o nasil bir sorun. Umarim garantiye vermeden caresini bulursunuz, beni de bulmaz umarim yeni bir note2 kullancisi olarak bu sorun. Yoksa ben basa cikamam yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya baska telefonda calismadi dedigine gore batarya ölmüş. telefon icin ise root atip recovery yukleyip recoveryi actiginizda wipe battery status secenegini deneyin belki duzelir yeni bi batarya alip kurtulursunuz. elinizdeki calismayan bataryayi batarja sarj kitiyle doldurmayi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neomtn1903 N kullanıcısına yanıt
    Mesajın için teşekkürler ancak yazdıklarımı sanırım okumayı tercih etmemişsin bataryayı başka telefonda değil telefonu başka batarya ile denedim demiştim. Ayrıca hiçbir şekilde şarj almadığı için telefon açılmıyor da yazmıştım..
  • hocam telefonun bir şekilde açılması lazım eğer servisle uğraşmak istemiyosanız. telefonu açmayı evimizde kendi imkanlarımızla başarabileceğimizi sanmıyorum. telefoncular bu konular olabildiğince fazla kırpmaya çalışıyolar müşteriyi. sayaç sıfırlamak acılmadan mümkün değil bildiğim kadarıyla. sayaç sıfırlayıp servise göndermek en mantıklısı ama nasıl bende bilmiyorum. eğer bi çözüm bulabilirsem pm atarım.
  • sayac nasıl sıfırlanıyo?
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    note2 baslıgında ilk sayfada anlatılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Note 2 im garantiden geldi şarj soketi ve batarya değişimi yapılmış ve custom rom ve kernel de silinmiş fabrika ayarlarına dönmüş bir şekilde elime tekrar ulaştı. Tekrar belirteyim tek korkum var sayaç işediği için garanti dışında kalır düşüncesiyle gönderdiğim telefonum bugün garanti kapsamında onarımı yapılıp elime ulaştı bilgilendirmek istedim yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.