Şimdi Ara

NOTE 2 Mİ? LG G2 Mİ? LUMİA 920 Mİ? SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba note 2 lg g2 lumia 920 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? lg için güncelleme geç geliyor diyorlar. mesela şu an 4.2 güncellemesi varmı 4.3 çıkmamış. fakat nisanda 4,4 kitkat geliyor dediler. hız vs konusunda g2 daha iyi ama sizce stabilite hız vs bakımından hangisi ni tercih ederdiniz? teşekkürler

• note2 türkiyede güncelleme kıtlığı yaşıyor ayrıca cihaz 2.5 yıllık falan yani fazla güncelleme bekleme. G2 güncelleştirme alır. Nexus5 kadar hızlı değil elbette ama epey alır. Güzel bir telefon. Kontrol tuşları arkada sadece ama 3-4 tıkla tuş açma ekranı etkin hale geliyor 2 tıklada ekran kilitleniyor böyle pratikliği var. Kamerası güzel ben beğendim..
    Lumia ise wp. Stabile yakın başarılı nokia zaten takılma falan yaşamazsın ama marketi çok çok kötü..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

note2 türkiyede güncelleme kıtlığı yaşıyor ayrıca cihaz 2.5 yıllık falan yani fazla güncelleme bekleme. G2 güncelleştirme alır. Nexus5 kadar hızlı değil elbette ama epey alır. Güzel bir telefon. Kontrol tuşları arkada sadece ama 3-4 tıkla tuş açma ekranı etkin hale geliyor 2 tıklada ekran kilitleniyor böyle pratikliği var. Kamerası güzel ben beğendim..
    Lumia ise wp. Stabile yakın başarılı nokia zaten takılma falan yaşamazsın ama marketi çok çok kötü..
    G2 daha mantıklı eğer oyun da oynayacaksanız. Note 2 daha business bir model.
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın note 2 eski cihaz ama büyük diye ekranı ilgimi çekiyordu he. aslında nexus 5 düşündüm fiyatıda makul fakat foto çekimleri kötü diye falan yorumlar yazılmış. Almadan önce bi cihazı baay araştırıyorum çünkü. wp tabiki ios dan sonra en hızlı işletim sistemlerinden dediğiniz gibi. lumia 1320 almaya niyetlendim sonra vazgeçtim. Htc one mini de düşündüm bi ara. eğer nexus 5 lg g2 den hızlı ise dediğiniz gibi onu almak daha mantıklı sanırım değilmi? ben oyun çok fazla oynamam yolda falan vs oynarım daha çok foto çekerim netde falan gezinirim
  • LG G2 iyi telefon araştırdım. ama nedense htc one ile aynı özelliklere sahip olduğu halde hemen hemen htc one şişme yapıyor diyorlar ne alaka ise anlamadım neyi şişiyorsa o hızda bir cihaz
  • LG G2 almalısın. Kullanıyorum performans,ses, kamera bakımından oldukça iyi. 9-10 güne de 4.4 KitKat gelecek. Note 2 eskidi ya not için filan kullanacağim dersen alda çok sevmiyorum. Lumia'larda oldukça stabil. Marketi gelişmeye devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Oğuz kullanıcısına yanıt
    g2 için kitkat 4,4 geldikden sonra % 17 oranında hızı artıcak diyorlar ne kadar doğru bilemem tabi. bir arka kapakda ses açma kapama foto çekme düğmesinin alt tarafında ses yapıyo diyorlar boşluk var sanırım doğrumu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES8086

LG G2 iyi telefon araştırdım. ama nedense htc one ile aynı özelliklere sahip olduğu halde hemen hemen htc one şişme yapıyor diyorlar ne alaka ise anlamadım neyi şişiyorsa o hızda bir cihaz

Htc One'da snapdragon 600 var G2'de snapdragon 800.
  • bunu bilmiyordum eyvallah hocam. sen olsan hangisini tercih ederdin g2 htc one?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

quote:

LG G2 iyi telefon araştırdım. ama nedense htc one ile aynı özelliklere sahip olduğu halde hemen hemen htc one şişme yapıyor diyorlar ne alaka ise anlamadım neyi şişiyorsa o hızda bir cihaz

Htc One'da snapdragon 600 var G2'de snapdragon 800.

Alıntıları Göster
    G2 gayet iyi alınabilir aslında nexus 5 te iyi bir alternatif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

G2 gayet iyi alınabilir aslında nexus 5 te iyi bir alternatif.

Alıntıları Göster
    sd 800 ile g2 alınır.tasarım batarya ekran fiyat
  • quote:

bunu bilmiyordum eyvallah hocam. sen olsan hangisini tercih ederdin g2 htc one?

Htc One'ın tasarımı çok hoşuma gidiyor ama fiyatı çok pahalı.G2 1 jenerasyon daha önde ama One daha pahalı.
    Htc One alıp son çıkan oyunları oynayamazsın.Real Racing 3 olsun Modern Combat olsun hepsinde kasıyor telefon.Batarya performansıda G2'nin epey gerisinde.Ama gel gelelim tasarım ve ses kalitesi muazzam.1300'lere düşse sırf tasarımından ötürü alırdım.Ama o eski donanıma 1700 lira vermek koyar bana.

4 mp kamera , 2300 batarya , snapdragon 600 çok çok eskidi artık.Sırf alüminyum kasası var , ses kalitesi daha iyi diye o kadar para verilmez.
    13 mp kamera , 3000 mah batarya , snapdragon 800'lü G2 her türlü alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Nisan 2014; 19:24:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

bunu bilmiyordum eyvallah hocam. sen olsan hangisini tercih ederdin g2 htc one?

Htc One'ın tasarımı çok hoşuma gidiyor ama fiyatı çok pahalı.G2 1 jenerasyon daha önde ama One daha pahalı.
    Htc One alıp son çıkan oyunları oynayamazsın.Real Racing 3 olsun Modern Combat olsun hepsinde kasıyor telefon.Batarya performansıda G2'nin epey gerisinde.Ama gel gelelim tasarım ve ses kalitesi muazzam.1300'lere düşse sırf tasarımından ötürü alırdım.Ama o eski donanıma 1700 lira vermek koyar bana.

4 mp kamera , 2300 batarya , snapdragon 600 çok çok eskidi artık.Sırf alüminyum kasası var , ses kalitesi daha iyi diye o kadar para verilmez.
    13 mp kamera , 3000 mah batarya , snapdragon 800'lü G2 her türlü alınır.

hocam tasarım ile kasa kalitesi farklı şeyler

kasa kalitesi one da iyi

lakin tasarım olarak g2 geride kalmaz.

• hocam güzel yazmışsın eyvallah sp dragon 600 eskide kaldı oda doğru ama 4 mp değil 4 ultrapixel kamerası var htc one nin 13 mpx kameraya eşit diyolar çekimleri ne kadar doğru bilmiyorum tabiki
  • Bende herhangi bir ses yok.
    hocam incelemelerde bile arkada kapakdan tık tık ses geliyor diyorlar hafifi abstırınca. bence bir dene herkes aynı şeyi yazıyor yorumlarında incelemlerde.
  • Gelmedi bir ses
    sen baya şanslısın ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm_41

sen baya şanslısın ozaman
    g2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

hocam tasarım ile kasa kalitesi farklı şeyler

kasa kalitesi one da iyi

lakin tasarım olarak g2 geride kalmaz.

Tasarımdan kastım kasa kalitesi anla işte.
    LG % bilmem kaç ekran oranı var falan diyorda One'ın tasarımıda daha güzel.Sanal butonlar daha hoşuma gidiyor benim.Kasa kalitesini zaten tartışmaya gerek bile yok.

quote:

hocam güzel yazmışsın eyvallah sp dragon 600 eskide kaldı oda doğru ama 4 mp değil 4 ultrapixel kamerası var htc one nin 13 mpx kameraya eşit diyolar çekimleri ne kadar doğru bilmiyorum tabiki

4 ultrapixel dedikleri 4 mp işte göz boyama sadece.
    Resim çekip yakınlaştırınca çamur gibi görüntü oluyor.
    Yeni One'da da aynı kamerayı koydular ya resmen dalga geçiyorlar.Lumia 1520 , Z2'de 20 mp kamera , S5'te 16 mp kamera sen git 4 mp kamera koy.Ön kamerası arka kamerasından fazla olan ilk telefon olarak tarihe geçmek istemişler herhalde.(ön 5 mp arka 4 mp)
    Birde derinlik ölçer diye 2 tane sensör koymuşlar resmen tasarımın içine etmiş bence.Onun yerine adam gibi 13 mp kamera koy daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Nisan 2014; 21:04:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.