Şimdi Ara

note 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce buraya hangi telefon diye sormuştum ? iphone 6 , g3 ve note 3 diye .

İphone 6 yı yeniden düşünürken stok sıkıntısında olması hevesimi kaçırdı kaç hafta oldu hala hiçbir yerde bulamıyorum.Kafamda soru işaretleri var halen iphone nun donanımı verdiğim parayı hakediyor mu diye.G3 e gelecek olursak da ana konuda okuduğum kadarıyla şarj edilen bölgenin oldğu yerdeki çatlaklar kronik sorun imiş ve ekrana bastırıldığında dalgalanmalar olduğunu gördüm.Geriye bir note 3 kaldı.Sizce note 3 alınır mı bu zamanda ? Belli başlı uygulamaları bile yüklesem zamanla takılma yavaşlama olur mu ? 1700 liraya bulunuyor ekran büyüklüğü ve fiyatının yeni çıkan cihazlara göre - note 4 iphone 6 vs. - beni çekiyor.Son sorum ise şu sizce note 4 satışa çıkınca 20 ekimden sonra fiyatı daha düşer mi ? Beklemeli miyim ?

• Note 3 cok guzel bir cihaz tavsiye ederim ama dusus mutlak olacaktir tek sorun var note 3 neo da note 3 un altinda hatta note 2 aradaki fiyat farkini cok kapatmazlar gibime geliyor note 3 1599 hatta 1499 a kadar inebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    O zaman 20 ekime kadar beklemek mantıklı :)
  • media markt'ta kargo dahil 1599 zaten şu anda...

note 3
  • Evet şu an gördüm teşekkür ederim :) peki diğer telefonlar için ne diyorsunuz ? note 3 beni pişman eder mi ?
  • Bir de 2 Yıl Resmi Üretici Garantili dir diyor ama samsung türkiye garantilidir değil mi ?
  • felicitaaa F kullanıcısına yanıt
    evet samsung garantili. ben de note3 almayı düşünüyorum ama note4'ü ve taksit gelmesini bekliyorum
    kalem ve büyük ekran benim için önemli. zannederim şarjı ve ısınması dezavantajları ama alternatifi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay2010

evet samsung garantili. ben de note3 almayı düşünüyorum ama note4'ü ve taksit gelmesini bekliyorum
    kalem ve büyük ekran benim için önemli. zannederim şarjı ve ısınması dezavantajları ama alternatifi yok.

quote:

Orijinalden alıntı: hay2010

yeniden taksitlendirme başlayacakmı?

• cybercup kullanıcısına yanıt
    Gece telefonu almadım şimdi almak için açtığımdaysa yeniden 1849 olduğunu gördüm :( neyse bekleyeceğim artık ..
  • Note 3 de de cercevenin soyulmasi kronik bi sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.