Şimdi Ara

Note 3 Aldım Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çinden note 3 getirttim geldiğnde farkettim ki kulaklığa tornavide sokmuşlar ezmişler köşesini filan sonuç olarak bozmuşlar 0 diye aldım telefonu onemsemedim kulaklık zaten kulak yapıma uymuyor ama korkum şu ki ya batarya sahte ise bataryam orjinal mi sahte mi nasıl anlarım ole sahteler varki kısa vadede olsa orjinaline yakın performans veriyorlar ordan anlayamam diye düşünüyorum bi yardım edin lütfen

• ++++++
  • kaça getirttin?
  • 1180 gibi bişeye geldi
  • Bataryanın orjinal olup olmadığını anlamak çok zor buraya fotoğraf koyabilirsen kıyaslama yapabiliriz belki kulaklık meselesine gelince yapacağın pek birşey yok sağlam bi teknik servise bırak eğer ki kulaklıktan sıkıntı varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirlegend2

1180 gibi bişeye geldi

1180 tl mi ? eğer 1180 tl ise orjinal değildir telefon.
  • Telefon orjinal cpu z ve antutu dan kontrol ettim 34500 küsür puan alıyor ben bataryanin resimlerini atayım ozaman kulaklık sıkıntı değil dediğim gibi zaten uymuyor kulagima
  • hocam onu geri verme gibi bi şansınız falan varmı ki? bayaada uygun almışsınız.
  • refurbished olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prmtr

refurbished olmasın ?

O nedemek oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

hocam onu geri verme gibi bi şansınız falan varmı ki? bayaada uygun almışsınız.

Bi arkadas orda halen o isteyecek kulaklık batarya falan vermezsede yapcak bişi yok artık fiyat uygun diyip kaderimize razi olucaz. Verme Şansım yok ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirlegend2 -- 6 Ocak 2014; 14:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirlegend2

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

hocam onu geri verme gibi bi şansınız falan varmı ki? bayaada uygun almışsınız.

Bi arkadas orda halen o isteyecek kulaklık batarya falan vermezsede yapcak bişi yok artık fiyat uygun diyip kaderimize razi olucaz. Verme Şansım yok ne yazık ki

Canavar gibi cihazdada insanı rahatsız eder ama siz bilirsiniz tabi orda bu işler nasıl işler hiç bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirlegend2 S kullanıcısına yanıt
    http://inceleme.gittigidiyor.com/rehber/refurbished-sifirlanmis-yenilenmis-urun-nedir-ne-degildir-650

Burada anlatmışlar. Okumanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prmtr

http://inceleme.gittigidiyor.com/rehber/refurbished-sifirlanmis-yenilenmis-urun-nedir-ne-degildir-650

Burada anlatmışlar. Okumanızı öneririm.

Aynen benim cihaza uygun 2 el teli cakmislar bana sanırım sağlık olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.