Arkadaşlar telefonumu bazı sebeplerden fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım foto lar falan gitti ve bunları geri almak için programlara başvurdum vs. Benim şuan ki sıkıntım bu programların calışması için telefonu görmesi için usb hata ayıklama modunu aktif etmem gerekiyor aktif ettiğim de de bilgisayar görmüyor. Bu konuda yardımcı olabilicek varsa lütfen yardım etsin saatlerdir bunla uğraşıyorum..
deniz66666D
kullanıcısına yanıt
Lütfen yardım..
Sevgili Arkadaşım.
Note III vb telefonlar UMS olarak görünmez.
UMS nedir diyecek olursan - Mass Storage.
Yani telefonu pc'ye bağladığında dahili hafızayı veya SD Card'ı birim olarak göremezsin.
Dolayısıyla geri dönüşüm programları telefonunu görmez.
Eğer geri getirmek istediğin fotoğraflar hafıza kartında ise başarılı bir şekilde geri döndürebilirsin,
Fakat dahili hafızadan fotoğraf - müzik vs kurtarmayı planlıyorsan pek umutlu olmanı önermem.
eğer root nedir biliyorsan ve telefonuna uyguladıysan Diskdigger denen programı yüklemeni öneririm - bir miktar veri kurtarabilirsin
Kolaylıklar dilerim.
seyhzade1983S
kullanıcısına yanıt
Root yapmak istemiyorum ama hani bu sorun la bilgisayar da karşılaşmış olsam her şekilde yaparım ama söz konusu telefon olunca bazı yerlerde tıkandım kaldım.. Ama bilgi için teşekkür ederim yinede.
Biraz araştırmam sonucu demişlerdi hata ayıklama modu ile yapabilirsiniz diye ama o da olmadı artık gitti o kadar foto yapacak birşey yok ama yine de teşekkür ederim dediğim gibi.. Belki en son secenek olarak root denerim
deniz66666D
kullanıcısına yanıt
Merhaba,
Umarım yardımcı olmuşumdur fakat hata ayıklama modu | USB Debuggind | dediğimiz olay şapkadan tavşan çıkarmıyor.
Çünkü hata ayıklama modundan verim alabilmeniz için rootlanmış bir telefona sahip olmanız gerekiyor.
Açıkçası root o kadar korkulacak birşey değil, eğer garanti vs.vs. konusunda ciddi çekinceleriniz yoksa rootlamanızı öneririm.
Ayrıca rootlamış olmak için de telefon rootlamaya gerek yok, çünkü ince ayar dediğimiz işlemci hızı gibi konulara vakit ayıracaksanız rootlayın aksi takdirde hiç gerek yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme