Bildirim
Note 3 Cihazim Icin Yardimci Olur Musunuz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gmail üzerinden mail geldiği zaman bildirim geliyor. Gmail uygulaması ayarlar kısmı, genel ayarların hemen altında e-posta adresini göreceksiniz ona tıkladığında , bildirimler i seçeli hale getirirseniz. Bildirim gelecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Gmail üzerinden mail geldiği zaman bildirim geliyor. Gmail uygulaması ayarlar kısmı, genel ayarların hemen altında e-posta adresini göreceksiniz ona tıkladığında , bildirimler i seçeli hale getirirseniz. Bildirim gelecektir.
Simdi baktim zaten seciliymis.. Senkronize et butonunu isaretlersem de bildirim olayin da degisiklik olmaz karsilikli veri alisverisi olur. Resimler, videolari kayit eder Google hesabina. Baska bilginiz var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AppleÇılgını
quote:
Gmail üzerinden mail geldiği zaman bildirim geliyor. Gmail uygulaması ayarlar kısmı, genel ayarların hemen altında e-posta adresini göreceksiniz ona tıkladığında , bildirimler i seçeli hale getirirseniz. Bildirim gelecektir.
Simdi baktim zaten seciliymis.. Senkronize et butonunu isaretlersem de bildirim olayin da degisiklik olmaz karsilikli veri alisverisi olur. Resimler, videolari kayit eder Google hesabina. Baska bilginiz var mi?
Sekronize et seçeneğinde nelerin senkronize edileceğini seçebiliyosun zaten. Sadece rehber yedeklemesi kullanıyosan o açık olsun bide gmail açık olsun başka bişey yedeklemez senkronize etmez .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 12 Ekim 2014; 21:28:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bildirim işaretinin altında, gelen kutusu ses bölümü var. Onun içinde gelen her yeni iletide ses seçeneğini seçerseniz olacaktır.
quote:
Bildirim işaretinin altında, gelen kutusu ses bölümü var. Onun içinde gelen her yeni iletide ses seçeneğini seçerseniz olacaktır.
Dediginizi yaptim bakalim nasil olacak yarin sabah gelir mailler.
Umarım işe yarar.
quote:
Umarım işe yarar.
Vaaay arkadas. Olmadi cidden can sıkıci bir durum. Anlik mailler geliyor bunlardan haber gerekiyor ama surekli yenile yapmak zorunda kaliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: AppleÇılgını
quote:
Umarım işe yarar.
Vaaay arkadas. Olmadi cidden can sıkıci bir durum. Anlik mailler geliyor bunlardan haber gerekiyor ama surekli yenile yapmak zorunda kaliyorum.
Senkronizasyon sürekli olmaz bunun her xx dakikada bir kontrolü vardır. Bildirimler o zaman gelir. Akıllı push özelliğini deneyin bide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurda giriş kontrolü başarısız
- bu cihazda play protect sertifikası yok
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- telefon kendi kendine şarj oluyor çözüm
- s22 vs iphone 13
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- e sim nedir
- imei sorgulama numarası
- samsung z flip 6 fiyat
- samsung android mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X