Şimdi Ara

NOTE 3 KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note 3 kullanıyorum. 1 ay oldu alalı. mesaj yazarken kasıyor ve aldığımdan beri 3 defa dondu. bataryasını çıkarıp takmayınca düzelmiyor. yardımcı olurmusunuz.

yada bu sorunları yaşayanlar varmı. tek bendemi oluyor. ne yapmam gerek. teşekkürler kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: güven042

Selamün Aleyküm kolay gelsin herkeze.

Note 3 kullanıyorum. 1 ay oldu alalı. mesaj yazarken kasıyor ve aldığımdan beri 3 defa dondu. bataryasını çıkarıp takmayınca düzelmiyor. yardımcı olurmusunuz.

yada bu sorunları yaşayanlar varmı. tek bendemi oluyor. ne yapmam gerek. teşekkürler kolay gelsin..

Yazılımsal bir sıkıntı olabilir, fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?
    Mesaj yazarken kasması olabilecek bir iş değil, fabrika ayarlarında da çözülmezse servise götürmeyi deneyin.
  • evet fabrıka ayarlarına döndürdüm. donma olmadı bıdaha ama mesaj yazıyorum takılıyor yazdıklarım sonradan tıkır tıkır gelıyo. servisede göndersem 1 aydan gelmez ve daha sıfır telefon çok sinirim bozuldu ya. kırıp atacam.
  • quote:

evet fabrıka ayarlarına döndürdüm. donma olmadı bıdaha ama mesaj yazıyorum takılıyor yazdıklarım sonradan tıkır tıkır gelıyo. servisede göndersem 1 aydan gelmez ve daha sıfır telefon çok sinirim bozuldu ya. kırıp atacam.

Google Play'den farklı bir klavye indirip deneyin? SwiftKey 3'ü deneyin mesela aynısı onda da oluyor mu?

1 ay beklemiceksiniz 20 gün beklersiniz en fazla, 20 günü geçerse değişim talebi yapabiliyorsunuz ve değiştirmek zorundalar kanun böyle.
    Ama sıkıntı varsa geç olmadan garantiye yollamanız en doğrusudur , üretimde bir hata varsa direk değiştirirler, ama uzun süre kullanıp telefonu garantiye gönderince hemen olayı "kullanıcı hatası"na bağlayan bazı firmalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 20 Ocak 2014; 11:08:46 >
  • evet haklısınız kullanıcı hatası derler. peki garantiye verirken ne diyim. kasıyor donuyor mu dıyım. peki buna nası bakcaklar sürekli oynayıp bakcaklarmı :) bende arçelik beko servisindeydım biz elektironık eşyaları öle yapıyoduk. kullanırdık hep :) dediğiniz klavyeyi indiriyorum şimdi denicem. teşekkür ederim kardesım
  • quote:

evet haklısınız kullanıcı hatası derler. peki garantiye verirken ne diyim. kasıyor donuyor mu dıyım. peki buna nası bakcaklar sürekli oynayıp bakcaklarmı :) bende arçelik beko servisindeydım biz elektironık eşyaları öle yapıyoduk. kullanırdık hep :) dediğiniz klavyeyi indiriyorum şimdi denicem. teşekkür ederim kardesım

Aldığınız yer bir teknoloji mağazası ise Vatan,Teknosa gibi.

Bir form doldurtacaklar veyahut size kağıda yazdıracaklar onlar formu hazırlayıp telefonla beraber gönderecekler.
    "Telefon mesaj yazarken dahi kasıyor, donma yapıyor kitleniyor" yazdığında servise gittiğinde ilk yapacakları şey yazılımı yeniden yüklemek.
    Ondan sonra kağıtta siz ne yazdıysanız onu deneyecekler mesaj yazarken kasıyorsa mesaj yazmayı deneyecekler.
    Oyun oynarken,müzik dinlerken vesaire derseniz onu denerler. Sizin ne yazdığınıza bağlı :)

• Donanımsal bir sorun olacağını düşünmüyorum yazılımsal bir durum bu garantiye anlatın derdinizi yardımcı olurlar.
  • anladım kardeşim çok teşekkür ederim. telefonu bi vodofon mağzasından aldım. KVK garantili. sizin dediğiniz uygulamayı yükledim şimdilik bişey yok biraz zaman geçmesi lazım. tekrar teşekkür ederim :)
  • selam kardeşim bende aynı sorunlardan muzdaribim güya piyasanın en güçlü cıhazı diye aldık..cihaz mesaj yazarken seninde dediğin gibi takılıyor sonradan tıkır tıkır geliyor.Müsteri hizmetlerini aradım sorunumu dile getirdim ban söylenen cihazınızı fabrika ayarlarına döndürün sorun devam ederse teknik servise yollayın..ayrı yetten cihazda çıtırdamalar başladı resmen gevredi
  • Telefonunuzda Virüs Programı Varmı Herhangi Bir Uygulamadan Virüs Bulaşmış Olabilir. Bir Virüs Programı İndirip Taratmanızı Deneyin Eğer Sorun Bu Şekilde'de Çözülmezse Garantiye Götürün Eğer Samsung'un Servisine Götürürseniz 1 Kaç Gün İçinde Hallederler Diye Tahmin Ediyorum.
  • 3gb ramli telefonun donması ilginç , büyük ihtimalle arkadaşların dediği gibi yazılımzsal bir sorun garantiye verin bence , yoksa ben okadar para vererek aldığım telefonu o şekilde kullanmayı kendime yediremezdim.
  • 1. Virüs taraması yapın.
    2.Samsungun özel hiçbir güncellemesini yüklemeyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugseryldz46 kullanıcısına yanıt
    benım sorunum hala devam edıyor goturmedım garantıye. telefon nasıl gevredı kardes anlamadım cokmu güneşte bıraktın .d
  • Amiral gemisi kasıyor Danroid fakirlerinde sıkça rastlanan sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güven042 G kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben cihazı sattım kırtuldum ve samsung a artık tövbeler ettim gittim bir 5s aldım kafam rahat yanlız note 3 ün şarjını özlemiyor değilim :) sana da tavsiyemdir androidden vazgeçemiyorsan ve büyük ekran seviyorsan z2 veya lg g pro 2 tavsiye ederim @güven042

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etrafımda Note 3 kullanıp da böyle sıkıntısı olana rastlamadım, şanssızlık olmuş sanırım Sorun devam ederse servise gönderin, umarım olmaz tabi
  • Note 2 de swype klavye uygulaması kullanıyorum tavsiye ederim. Kasmayı geçirebilir alternatif olarak swiftkey kullanabilirsiniz
  • tugseryldz46 kullanıcısına yanıt
    satmaya calısıyorum sımdıde birisiyle telefon konusurken sesım yankı yapıyor. ve ses en kısıktayken karsı tarafın sesi birden yukselıyor. hoporlör patlak gıbı cızırtı yapıyor. kıracam bu telefonu az kaldı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.