Şimdi Ara

Note 3 LTE N9005 Android 5.0 Lollipop Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar. Note 3 LTE N9005 telefona sahibim. Note 3 için Android 5.0 güncellemesi geldi fakat benim telefonuma daha gelmedi. Telefonum 4G destekli telefon ve kliksa.com dan aldım. Ve sanırım bir operatör firması ile getirilmiş. Firma O2 adında sanırım, çünkü telefonu açarken samsung yazısından sonra O2 yazıyor. Sizlere bir kaç sorum var. Telefonumun ana bant sürümü N9005XXUGNG1, karnel sürümü 3.4.0-1955971 dpi@SWDD5805 #1, yapım numarasıda KOT49H.N9005XXUGNG1. Telefonun bilgilerine baktığımda Czech Republic modeli, yani Çek Cumhuriyetinden getirilmiş. Sammobile'dan Note 3 güncelleme baktığımda Çek Cumhuriyetine güncelleme gelmiş ama Vodafone yazıyor parantez içinde. Ben telefonuma atıyorum ingiltere romunu kursam sorun yaşarmıyım. Bu karnel numaraları, ana bant sürümü, yapım numarası farklı bir rom yüklesem sıkıntı olurmu. Şimdiden teşekkürler...

Son olarak cihaz hakkında resmi:

Note 3 LTE N9005 Android 5.0 Lollipop Güncellemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zukou67 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sıkıntı olmaz.

Aşağıdaki ROM'u yüklemenizi tavsiye ederim zira en son derlenen yazılım bu;

http://www.sammobile.com/firmwares/download/44567/N9005ZSUGOC3_N9005OZSGOC3_BRI/

Ayrıca Odin ile yükledikten sonra cihazın recovery'sine girip wipe data işlemini uygulamayı unutmayın. Böylelikle hem telefona format atıp ileride çıkabilecek stabilite sorunları önlemiş olur, hem de ileride çıkacak güncellemeleri Odin gerektirmeden telefon üzerinden OTA alınabilir hale getirebilirsiniz.

Tabi wipe data işlemini yapmadan önce telefonu yedeklemeyi unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Hiçbir sıkıntı olmaz.

Aşağıdaki ROM'u yüklemenizi tavsiye ederim zira en son derlenen yazılım bu;

http://www.sammobile.com/firmwares/download/44567/N9005ZSUGOC3_N9005OZSGOC3_BRI/

Ayrıca Odin ile yükledikten sonra cihazın recovery'sine girip wipe data işlemini uygulamayı unutmayın. Böylelikle hem telefona format atıp ileride çıkabilecek stabilite sorunları önlemiş olur, hem de ileride çıkacak güncellemeleri Odin gerektirmeden telefon üzerinden OTA alınabilir hale getirebilirsiniz.

Tabi wipe data işlemini yapmadan önce telefonu yedeklemeyi unutmayın.

Kardeşim çok teşekkür ederim. Bu soru hep aklımdaydı ve garanti konuları yüzünden korkuyordum açıkcası. Bu romu eve geçince indirip Lollipopumu elime alacağım inşallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.