Şimdi Ara

Note 3 N900/N9000Q knox sayacı sıfırlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
9.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tutkuakssuu

arkadaşlar bende 5.0 güncelledim cihazı rootladım knox sıfırlamak istiyorum bu işlem 5.0 da geçerlimi

Evet geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu verilen dosyayı yükledikten sonra 5.0 tekrar yüklücem işlem tamam olur dimi bi sıkıntı olmaz hocam

• tutkuakssuu kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam iyi geceler

• uzun zamandır yazmıyordum. rusya android 5.0 yüklemiştim. bugün telefonu bir daha sıfırlayayım dedim. yine oldu.
  • Hocam odin linkinde sıkıntı var. Herhangi bir odin sürümü olur mu? Ben de Lollipop TR sürümüne root atacağım. Telefonumun Şubat ayına kadar garantisi var, o yüzden ne olur ne olmaz gerekli programları dosyaları hazırda tutacağım.

Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diophantus

Hocam odin linkinde sıkıntı var. Herhangi bir odin sürümü olur mu? Ben de Lollipop TR sürümüne root atacağım. Telefonumun Şubat ayına kadar garantisi var, o yüzden ne olur ne olmaz gerekli programları dosyaları hazırda tutacağım.

Paylaşım için teşekkürler.

Herhangi bir odin sürümü olabilir.

• linkler güncellenmiştir.
  • linkler güncellendi. çalışmayan bir link varsa düzeltelim.
  • Hocam iyi günler. N9000Q kullanıyorum. Şuan 5.0 sürümünde fakat 4.4 sürümüne düşmek istiyorum. Sammobile dan 4.4 sürümünü indirip Odin ile flashlasam herhangi bir sayaç artar mı? Sonuçta flashladığım orjinal samsung romu olacak... Garanti benim için önemli şuan. Cihazım 3 aylık.

• quote:

Orijinalden alıntı: EniqmaticTr

Hocam iyi günler. N9000Q kullanıyorum. Şuan 5.0 sürümünde fakat 4.4 sürümüne düşmek istiyorum. Sammobile dan 4.4 sürümünü indirip Odin ile flashlasam herhangi bir sayaç artar mı? Sonuçta flashladığım orjinal samsung romu olacak... Garanti benim için önemli şuan. Cihazım 3 aylık.

4.4.2ye dusurulebilir. 5.0 turkiye için çıktı onu da yükleyebilirsiniz. Bu arada ilk mesajdaki sayaç sıfırlama işlemini yaptıktan sonra rom yüklerken hata verirse bilgisayarı yeniden başlatın ve telefonun da pilini çıkarıp download modunda tekrar başlatın. Belki bendeki yeni odin sürümünde böyle bir sorun var çünkü eski den sorun olmuyordu.

• beyler bende s4(9500) kullanıyorum dün telefonu rootladım knox sayacı 1 oldu garantiden çıktı.Şimdi eski haline nasıl getirip garanti kapsamına sokabilirim yardımcı olabilecek olursa çok makbule geçer
  • enesshn18 kullanıcısına yanıt
    kardeş 9500 da sayaç sıfırlama yok diye biliyorum ama yinede bi araştır ama dikkatli olmanı öneririm 9500 pek hataya gelmez çok sıkıntı bi cihazdır iyi gunler
  • hocam inan kaç gündür araştırıyorum. Sadece silinen bir sms im vardı onda da çek kayıtlıydı onu geri getirmek için rootladım ama şu an geri dönderemiyorum ne yazık ki :/ kalacak sanırım böyle
    Bi zararı olmaz ama sıkıntı yapma kendine boş yere ama cihaz çok riskli bi cihaz dur söylemesi

• hocam garanti bitince yeni bi rom kuruyum filan diye düşünüyordum hiç bulaşmayım mı sıkıntısı nerde acaba?

not: benimle aynı durumu paylaşanlar varsa onlarda yararlansın maksadıyla burdan yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesshn18

hocam garanti bitince yeni bi rom kuruyum filan diye düşünüyordum hiç bulaşmayım mı sıkıntısı nerde acaba?

not: benimle aynı durumu paylaşanlar varsa onlarda yararlansın maksadıyla burdan yazıyorum

hocam bu konu note 3 için. sizin sorun için forumda aratın bulamazsanız yeni konu açın.
    Yazılımda sıkıntı yaşamazsın taki düşürmeye çalışmadikca üstünde olan romun altıni kurmaya çalışma efs uçar ve bunlarda imei olayı yok düzeltemezsin ve recovery yüklerken felanda onun olduğundan emin ol çünkü yanlış bi recovery seni bi ekrandan eder oda 300 400 civarı ona göre saygilar

• bu yöntem hala işe yarıyor mu deneyen var mı güncel mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

bu yöntem hala işe yarıyor mu deneyen var mı güncel mi bu

Güncel işe yarar. Linkler çalışmazsa değiştirelim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.