Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Ana sayfa hakkindaki gerekli yonlendirmeyi birkac arkadasla(silentattack7,pachenkov) beraber konu sahibine ilettik. Artik top onda @berkans hocam..

Şimdi tam detaylı olarak ilk mesaja ne eklemem gerekir son tavsiyelerinizi alayım.. Modları ekliycem tabii ki.. Başka eklememi istediğiniz şeyler var mı ?

Hocam ilk mesaja modülleri ekleyin. 3. postta'da alıntı yapmışsınız dilerseniz o mesajı da değiştirip Uygulamalar için ayırın. Root gerektiren uygulamaları(Root explorer vs) O kısma eklersiniz. Hem bulmak daha kolay olur.

Allahın izniyle modülleri eklemeye başladım...

kolay gele.

ama bence modülleri eklemek yerine modüllerin ana sayfasına (xda) referans versen yeter.
    o sayfa düzenli olarak güncelleniyor. yeni'ler belirgin olarak gösteriliyor. KK'da çalışanlar ya da KK için güncellenenler de belirtiliyor.

aynı bilgiyi taşımak yerine bilgiye referans vermek daha iyidir.

isteyen google translate ile çevirir. anlamazsa burada sorar, elimizden gelen yardımı yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos1977 -- 7 Mayıs 2014; 16:38:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oh be sonunda aranilan konu acilmis. ben de bildigim kadari ile destek olurum arkadaslar.
  • berkans kullanıcısına yanıt
    8 saat rahat alirsin berkans hocam. Ben suan 10 saati zorlamaya calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

oh be sonunda aranilan konu acilmis. ben de bildigim kadari ile destek olurum arkadaslar.

Hosgeldin kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

ılk olarak rusya romu yukledım

sonra kernel ve cwm flashladım

daha sonra kernel ayarlarını yaptım(scream e tesekkurler)

daha sonra bır suru uygulamayı devre dısı bıraktım.

en sonda greenıfy ıle bır suru ayar cektım

daha sonrada automateıt pro ıle bır kac otomatık ayar yaptım

guc tasarrufu acık senkronıze acık wıfı ve 3g acık

su ana kadar yenı pılı takalı 4 saat oldu

ekran suresı 01:10:33

mobıl verı ve wıfı 4 saat

arama 13 dakıka

sarj yuzde 86 da, adeta ınmek bılmıyor, bu gıdısle 8 saat fılan ekran suresı alıcam sanırım yogun kullanımla hemde
    kernel halaszk mı ? ve hangi ayarlar

Hocam ben yinede türkçe anlatıyım beğendiklerimizi.. Daha iyi olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 7 Mayıs 2014; 16:46:04 >

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    hosbulduk hocam. hemen kernele dalayim : )
  • quote:

Halazsk kernelin cluster versiyonu. 2 . Sayfada olabilir ayarlarin hem backup dosyasini hemde ss lerini @silentattack7 kardesimiz paylasti sayfaya. Istersen onunla irtibata gec..

• quote:

quote:

Halazsk kernelin cluster versiyonu. 2 . Sayfada olabilir ayarlarin hem backup dosyasini hemde ss lerini @silentattack7 kardesimiz paylasti sayfaya. Istersen onunla irtibata gec..

aynısı bendede var.. çalışmıyor sanırım.. 5 saat ekran süresini geçmiyor
  • quote:

quote:

quote:

aynısı bendede var.. çalışmıyor sanırım.. 5 saat ekran süresini geçmiyor

Ilginc. Bende gayet iyi calisiyor.. neyse diger arkadaslarla da bir gorus bakalim ne diyecekler

• En aşağı 6 saat oluyor bende bide yoğun kullanıyorum mc4 falan kasıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

En aşağı 6 saat oluyor bende bide yoğun kullanıyorum mc4 falan kasıyorum

clash of clans benim düşmanım sanırım
  • Bende candy crush mc4 ten daha fazla şarj yiyor mesela

• https://play.google.com/store/apps/details?id=AutomateItPro.mainPackage&hl=tr

Bu programı sıddetle tavsıye edıyorum. Her rootsuz cıhazımda kurmus sonra bır takım sorunlar yuzunden sılmıstım ama rootlu bır baska oluyormus

program tasker benzerı

bır suru otomasyon yapabılıyorsunuz

ornegın ben gps kullanmıyorum ama mesela bır ayar yaptım ıbb cep trafık, google maps, yandex navıgasyon, yandex harıtalar, pıranha acıldıgında otomatık kendı gps ı acıyor sonra kapattıgımdada gps ı kapatıyor boylece programı acmadan once gpsı acmak sonra manuel kapamak zorunda kalmıyorum

baska bır ornek olarak herhangı bır wıfıdan koptugunuz zaman otomatık olarak 3g aktıf oluyor ve wıfı ı kapatıyor yada wıfı a baglandıgı zaman 3gyı kapatıyor

aynı sekılde wıfı a baglandıgı ve ekran acık oldugu surece wıfı aktıf oluyor, ekran kapandıgı anda wıfı ı kapatıyor ve 3g devreye gırıyor, eger aynı anda ıntellı3g de kullanıyorsanız ekran kapalı oldugu ıcın otomatık 2g ye cevırıyor. pıl omrune katkısı ınanılmaz

senkronızasyon mesela saat gece 10 da kapa dıyorum sabah da 08:00 da ac dıyorum kendı otomatık acıp kapatıyor.

programın kendı ıcınde marketı var ucretlı surumde sınırsız bu marketten hazır uygulamalar ındırebılıyorsunuz, kendınız bır sey yapmanıza gerek kalmıyor

bır cok ozellıgı var programın ornegın sıze marketten secmeler :

batarya sarjı bıttıgınde bana seslı uyarı ver, svox yuklu ıse sıze turkce sarj olma tamamlandı gıbı seslı mesajlar verebılıyor

herhangı bır sms geldıgınde mesajlar uygulamasını ac ve yenı mesajınız var dıye seslı olarak soyle

galerıye gırdıgınızde ekran dondurme modunu ac cıktıgında kapa

wıfı data sync unu her 15 dakıkada bır 1 dakıka olarak ac sonra kapa

belırlı bır bolgeye geldıgınde (baz ıstasyonu bazlı calısıyor) wıfı ı ac( eve geldıgınızde ordakı baz ıstasyonunu tanıtırsanız sız eve gırerken otomatık wıfı ı acıyor)

noıtıfıcatıon gırl : sms geldıgınde notıfıcatıon gırl ve svox yuklu ıse mesajlarınız sıze turkce olarak okunur

yooutube acılınca ekran dondurme acılsın

her sabah 06 45 de otomatık telefon restart atsın

throw me: manyagın bırı yapmıstı seneler once :) telefonunuzu havaya atıyorsunuz attıgınız zaman havada resım cekıyor. duserse bılemem :)

sabah 10 a alarm kur ve telefon sıze hadı hayatım askım bır tanem uyan artık dıye turkce konussun :)

ımportant call rıngs when ın sılent mode part 1 : telefonunuz sessızde ama patronunuz arıyor sessızdede olsa telefon calsın

who is try to check my gallery: sız tuvalete gıttınız kaırnız galerınıze gırdı telefon onun resmını cekıyor

sms flash : telefon pılı yuzde 35 den daha yukarı ıken her gelen sms de otomatık flashı yakıyor

launch musıc player when headset ıs plugged ın : kulaklıgı takar takmaz muzık player acılıyor yada bunu alıp modıfıye edıp kulaklıgı takınca ornegın spotıfy ın acılmasını saglayabılırsınız

volume max while calling : arama sırasında sesı maksımuma alıyor

disable lock screen : evınıze geldıgınızde kılıt ekranını ıptal edıyor cıktıgınızda ıse yenıden acıyor. evdekı wıfı a baglanmanızdan eve geldıgınızı anlıyor.

incoming call return to homescreen : arama bıttıkten sonra ana ekrana donuyor (normalde rehberın ıcınde kalıyordu)

phone face down : telefonu yuzu koyun masaya koyarsanız mobıl datayı ve kılıt ekranını kapatıyor.

autogreenify : her bır saatte bır greenıfy temızlemesı yapıyor (sure yı sız ayarlayabılırsınız)

office end: aksam saat 6 dan sonra ofısten ayrıldıgınız varsayıyor ve sesı tıtresımden normal moda gecırıyor

call: silent on facedown : toplantıdasınız telefonu ters cevırıyorsunuz sessız moda gecıyor

spotify -> set volume maxx : spotıfy acılınca sesı maksımum yap

Shutdown system : telefona shutdown dıye sms atın telefon kendını kapatsın

set home wallpaper : evınızın etrafındakı baz ıstasyonuna geldıgınızde duvar kagıdınızı belırledıgınız secenege cevırır

battery low - kill tehem all : alın sıze s5 ozellıgı : bataryanız yuzde 20 nın altına ınerse gps, ekran dondurme, bluetooth, wıfı kapatılır otomatık olarak

daha bır suru ozellıgı var programın

• expert kullanıcılar için
    llama + secure settings ikilisini tavsiye ediyorum.

llama:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kebab.Llama
    secure settings:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intangibleobject.securesettings.plugin

llama kullanımı ile ilgili:http://www.howtogeek.com/142186/use-llama-to-automatically-change-your-android-phones-settings-based-on-your-location/
    biraz debelenerek telefonunuzu muhteşem otomatize kullanabilirsiniz.

daha önce de yazılmıştı sanırım.
    eve girdiğinizde wifi-aç, data kapat, telefonu swype to unlock mode'a al.
    evden çıkınca wifi kapat.
    wifi bağlantısı kopunca 10 dk bekle ve wi-fi kapatıp-data'yı aç
    işe gidince wifi kapat (bizim işyerinde wifi yok), bt'yi kapat, telefonu pattern veya pin lock'a al.

ve daha milyonlarca otomatize işlem yapmanız mümkün

ben en son sahibinden.com üzerinden NFC etiketler aldım. 5 tanesi 25 tL.
    yine llama ile yaptığım ayarlamalardan sonra,

telefonu arabaya binip NFC etikete sürtünce BT'yi açıyor (3 dk açık tutuyor, bağlanırsa BT açık kalıyor, bağlanmazsa BT'yi yeniden kapatıyor, telefonun ekran kilidini swype to unlock moduna alıyor, ve istediğim bir iki uygulamayı çalıştırıyor.

dediğim gibi yapılabileceklerin sınırı yok gibi, o yüzden denemenizi tavsiye ederim.

• berkans kullanıcısına yanıt

hemen hemen aynı zamanlama ile aynı içerikte program tavsiyesi vermemiz ilginç bir tesadüf.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler neler biliyorsunuz,
    Vallaha sizden korkulur..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Neler neler biliyorsunuz,

Hocam sizde de mi Note 3 var

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Neler neler biliyorsunuz,

• arkadaslar kerneli flasladim ama daha snapsesi acarkenden guncelleme geldigini soyledi. digerini de flasladim simdi. ayarlari hangi versiyona gore yapacagiz, yoksa farketmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

hemen hemen aynı zamanlama ile aynı içerikte program tavsiyesi vermemiz ilginç bir tesadüf.

Paylasımdan guzel ne var :)

ıncelıcem bunuda aksam mutlaka

ama ılk gordugum kadarıyla burda ayarlar sanırım manuel yapılıyor ama automateıt de dırek marketten ındırıop save e basıyorsunuz o kadar yanı ayar hazır gelmıs oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.