Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki aslinda dusuncen mantikli CCANN hocam. Ama oyle bisey icin ana sayfanin soru isaretlerine yer vermeyecek sekilde iyice duzenlenmesi gerekir diye dusunuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root Rom cwm twrp kernel governor...... ne demek bilmeyen zaten bu konuya gelmesin... Gelmemeli...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    selam scream dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Sayac arttirmadan root yapmak MUMKUN DEGIL.

Mumkun olan sey, cihazi istediginiz zaman orjinal, sayac 0 haline dondurebilmeniz. Rootlu kullanirken sayaca bakmiycaksiniz zaten, garantilik isiniz mi var? Sayac sifirlama yontemiyle cihazi tekrar 'official' hale getiriceksiniz. Islem tamam

doğrudur dostum. ben yanlış biliyor olabilirim.
    o zaman onun anlatımı ilk mesajda yer alırsa faydalı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Tabiki aslinda dusuncen mantikli CCANN hocam. Ama oyle bisey icin ana sayfanin soru isaretlerine yer vermeyecek sekilde iyice duzenlenmesi gerekir diye dusunuyorum..

Bence bu konu kimseye hiçbirşey öğretme amacı gütmemeli. Sadece bilen gelmeli ve paylaşımını yapmalı isteyen uygular istemeyen okur geçer.
    Cesareti olmayana cesaret vermek gibi bir misyon da olmamalı

Ana konudaki gerzekçe tartışmaların aynısını burada yaşanmaması lazım. Yine isteyen oraya da bakar yardım eder yardım alır ama bu konu öyle bir amaca hizmet etmemeli

• Yani bu konuya gelen adamin hali hazirda ne yapmasi gerektigini bilmesi gerekir. Kimse buraya gelip root nasil yapilir diye sormaz. Alti ustu bir modu yukleyememistir sikinti olmustur ona cevap veririz. Tipki dun benim kernel recoveryi kuramamam gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Yani bu konuya gelen adamin hali hazirda ne yapmasi gerektigini bilmesi gerekir. Kimse buraya gelip root nasil yapilir diye sormaz. Alti ustu bir modu yukleyememistir sikinti olmustur ona cevap veririz. Tipki dun benim kernel recoveryi kuramamam gibi..

+1

bence ilk mesaja bu yönde uyarılar yazmalıyız.
    sonrasında da gelen her acemiye, hiç cevap vermeyip direkt ilk mesaja yönlendirmeliyiz.
    okuyunca zaten ya araştırır detayları öğrenir, ya da yüz bulamadığı için çeker gider.

• dostlar bu çift tap ile ekran açılma olayını sağlayan bir kernel mevcut mudur note 3 için ? bu şekilde yapsak hem şarjı da fazla etkilemez diye düşünmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Yani bu konuya gelen adamin hali hazirda ne yapmasi gerektigini bilmesi gerekir. Kimse buraya gelip root nasil yapilir diye sormaz. Alti ustu bir modu yukleyememistir sikinti olmustur ona cevap veririz. Tipki dun benim kernel recoveryi kuramamam gibi..

Hemfikirim seninle kardesim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

dostlar bu çift tap ile ekran açılma olayını sağlayan bir kernel mevcut mudur note 3 için ? bu şekilde yapsak hem şarjı da fazla etkilemez diye düşünmekteyim.

N9005 icin var oldugunu dusunuyorum. Bir ara xda da gormustum sanirim. Eger n9005 icin soruyorsaniz CCANN hocama bir danisalim..

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    maalesef telefonum N9000Q modeli hocam
  • quote:

dostlar bu çift tap ile ekran açılma olayını sağlayan bir kernel mevcut mudur note 3 için ? bu şekilde yapsak hem şarjı da fazla etkilemez diye düşünmekteyim.

N9000q da yok diye biliyorum. Yanlissam arkadaslar duzeltsin beni..

• quote:

quote:

Evet yok bende arastirmistim..

• quote:

quote:

Evet henüz onu yazabilecek bi babayiğit çıkmadı
  • N9005 icin de halihazirda yok ne yazik ki. Su an tek bekledigim sey double tap.

Cok az kernel secenegi var note 3 icin. Ne yazik ki xda'da bile gerekli gelistirici toplulugu yok. Su an 3 senelik galaxy nexus icin bile daha cok adam ugrasiyo

• Konu iyimis

• quote:

bu amaçla tek bir kernel gördüm XDA'da geliştiricisine de sordum ama note 3'ü olmadığı için böyle birşey yapamayacağını söyledi.
    emülasyon ile yapması da çok sağlıklı olmayabilirdi o yüzden bulaşmıyor.
    o yüzden pek mümkün görünmüyor.

• Neden çift tap ile açılma olayına bu kadar takıldınız. Bu istediğiniz özellik pilin daha çabuk bitmesine yol açar. Çünkü çift tab olayını cihazın algılaması için ekranın belirli sürelerde kontrol edilmesi lazım. Hem pil çabuk bitecek hem de iki üç gün sonra sıkılacaksınız.
    Bende Nokia 925 varken bu olay vardı. Sadece merakımdan birkaç kere kullandım. Çok matah birşey değil boşverin gitsin.

Bu arada bilmem farkettiniz mi, Halaskz kernel sonrasında cihaz artık Internet Bağlantınız Dengesiz mesajı vermiyor.
  • OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    Wifi açıkken mobil veri açık olmazsa zaten öyle bi mesaj vermiyor diye biliyorum hocam ben.
  • Hocam daha önceki sayfalarda yapılan paylaşımları ilk sayfaya alma işini unuttunuz sanırım. İlgileniyorum demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.