Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silentattack7

Wifi açıkken mobil veri açık olmazsa zaten öyle bi mesaj vermiyor diye biliyorum hocam ben.

Bende oyle biliyorum Ozen hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 7 Mayıs 2014; 14:29:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam daha önceki sayfalarda yapılan paylaşımları ilk sayfaya alma işini unuttunuz sanırım. İlgileniyorum demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.

Evet kardesim su anasayfayi burdaki paylasimlarla iyice bir duzenlesen? Cok guzel paylasimlar var ama konuda hep geride kaliyor. Sana zahmet onlari ana sayfaya koyda herkes kolayca ulassin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 7 Mayıs 2014; 14:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Hocam daha önceki sayfalarda yapılan paylaşımları ilk sayfaya alma işini unuttunuz sanırım. İlgileniyorum demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.

Evet kardesim su anasayfayi burdaki paylasimlarla iyice bir duzenlesen? Cok guzel paylasimlar var ama konuda hep geride kaliyor. Sana zahmet onlari ana sayfaya koyda herkes kolayca ulassin

+2
    Konuyu ilk gündem beri takip ediyorum şimdi baştan okuyayım dedim de Light Manager gibi Root gerektiren programların paylaşıldığı sayfayi yeni gördüm 3 Program indirdim. Bence de ilk sayfaya eklenmesi en faydalı yol

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

şuraya yazıyorum- 2 3 güne kalmaz bu konunun ana konudan zerre farkı kalmayacak. kimse hiçbirşey okumadan direkt root ne rom ne diye bu kez buraya sormaya başlayacak.
    konun müdavimleri konuyu favorilere alsınlar sonra da konunun başlığını alakasız birşey yapalım, kimse merak edip girmesin.
    "galaxy s batarya problemi" gibi bir önerim var :)

Boyle bır sey mumkun degıl artı forum kurallarına da aykırı dostum

etık olarakda dogru degıl zaten

quote:

Benim hiç ümidim yok. Hemen hemen bütün telefon konularında aynı not var ama hiç bir yeni gelen ilk mesajı okumuyor.
    Çünkü insanımız konu başlığını bile tamamen okumuyor
    Bence gizlemek en iyisi.

Dedıklerınde haklısın. DH ıcerısındekı en ayrıntılı ıkı sayfayı yaptım ama halen ınsanlar soru soruyor, bunun onune gecemessınız. Ama gızlemek olmaz asırı mantıksız olur, burda herkes yararlanmalı bu bılgıden. Scream hocam ornegın bana cok faydalı oldu ıkı gunde unuttugum bılgılerı tazelememı sagladı ve yenı seylerde gosterdı. Sımdı adam kendıne saklasa olurmu ? Pm yerıne bunu ana sayfaya koyuop herkesın faydalanmasını saglamalıyız.

quote:

Root Rom cwm twrp kernel governor...... ne demek bilmeyen zaten bu konuya gelmesin... Gelmemeli...

Daha once dedıgım gıbı, bugune kadar hayatımda hep bır seyler ogretmeye calıstım ınsanlara. Bende anamın karnında ogrenmedım bunları. Senelerdır yayınlanan olsun burda yazdıgım yazılar olsun tek amacım, en basıt hıc bır sey bılmeyen bır kısının bıle yapabılecegı sekılde bılgıyı ıletmektı. Bence herkes gelmelı. Ne kadar cok kısı ogrenırse o kadar ıyı. Dusunun ımam hoca dıyorkı, camıye kımse gelmesın sadece dua bılenler gelsın. Yenı gelenlerede dua, namaz vs ogretmekle ugrasmayalım. Hatta camının ustunu ortelım camı oldugunu anlamasınlar bız ıcerde kendı namazımızı kılarız.

Dedıgım gıbı ana sayfayı acan arkadas her seyıyle ılgılenmelı kı bu konu ılerlesın.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

şuraya yazıyorum- 2 3 güne kalmaz bu konunun ana konudan zerre farkı kalmayacak. kimse hiçbirşey okumadan direkt root ne rom ne diye bu kez buraya sormaya başlayacak.
    konun müdavimleri konuyu favorilere alsınlar sonra da konunun başlığını alakasız birşey yapalım, kimse merak edip girmesin.
    "galaxy s batarya problemi" gibi bir önerim var :)

Boyle bır sey mumkun degıl artı forum kurallarına da aykırı dostum

etık olarakda dogru degıl zaten

quote:

Benim hiç ümidim yok. Hemen hemen bütün telefon konularında aynı not var ama hiç bir yeni gelen ilk mesajı okumuyor.
    Çünkü insanımız konu başlığını bile tamamen okumuyor
    Bence gizlemek en iyisi.

Dedıklerınde haklısın. DH ıcerısındekı en ayrıntılı ıkı sayfayı yaptım ama halen ınsanlar soru soruyor, bunun onune gecemessınız. Ama gızlemek olmaz asırı mantıksız olur, burda herkes yararlanmalı bu bılgıden. Scream hocam ornegın bana cok faydalı oldu ıkı gunde unuttugum bılgılerı tazelememı sagladı ve yenı seylerde gosterdı. Sımdı adam kendıne saklasa olurmu ? Pm yerıne bunu ana sayfaya koyuop herkesın faydalanmasını saglamalıyız.

quote:

Root Rom cwm twrp kernel governor...... ne demek bilmeyen zaten bu konuya gelmesin... Gelmemeli...

Daha once dedıgım gıbı, bugune kadar hayatımda hep bır seyler ogretmeye calıstım ınsanlara. Bende anamın karnında ogrenmedım bunları. Senelerdır yayınlanan olsun burda yazdıgım yazılar olsun tek amacım, en basıt hıc bır sey bılmeyen bır kısının bıle yapabılecegı sekılde bılgıyı ıletmektı. Bence herkes gelmelı. Ne kadar cok kısı ogrenırse o kadar ıyı. Dusunun ımam hoca dıyorkı, camıye kımse gelmesın sadece dua bılenler gelsın. Yenı gelenlerede dua, namaz vs ogretmekle ugrasmayalım. Hatta camının ustunu ortelım camı oldugunu anlamasınlar bız ıcerde kendı namazımızı kılarız.

Dedıgım gıbı ana sayfayı acan arkadas her seyıyle ılgılenmelı kı bu konu ılerlesın.

bu konuya özel expertlere özel kalması için verdiğim önerilerdi. kabul etmek reddetmek elbette herkesin hakkı.
    ama ben bu konunun öteki konudan farklı olması gerektiğini düşünüyorum. yoksa burada da adam bir birşey öğrenmeden konu çöpe dönüşecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bu konuya özel expertlere özel kalması için verdiğim önerilerdi. kabul etmek reddetmek elbette herkesin hakkı.
    ama ben bu konunun öteki konudan farklı olması gerektiğini düşünüyorum. yoksa burada da adam bir birşey öğrenmeden konu çöpe dönüşecek.

Endısenızı anlıyorum ama dedıgım gıbı forumun amacı zaten paylasmak dıye dusunuyorum. Note 3 ana konusunu fazla ornek almayalım bence cunku benım gozlemım Note 3 kullanan ınsanların gercekten gırıs sevıyesınde oldugu. Ben s4 konusununda sahıbıyım ve orda gercekten ısı bılen cok kısı vardı ama Note 3 daha amator duzeyde. Root konusu ıse daha profosyonel herkesın cesaret edemeyecegı konu. zaten bu konuyu bılenlerle sınırlarsak burda ıkı uc kısı kalırız. tabı sızınde dedıgınız gıbı bu benım dusuncemdır.

• dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım kadere boyun eğeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Neden çift tap ile açılma olayına bu kadar takıldınız. Bu istediğiniz özellik pilin daha çabuk bitmesine yol açar. Çünkü çift tab olayını cihazın algılaması için ekranın belirli sürelerde kontrol edilmesi lazım. Hem pil çabuk bitecek hem de iki üç gün sonra sıkılacaksınız.
    Bende Nokia 925 varken bu olay vardı. Sadece merakımdan birkaç kere kullandım. Çok matah birşey değil boşverin gitsin.

Bu arada bilmem farkettiniz mi, Halaskz kernel sonrasında cihaz artık Internet Bağlantınız Dengesiz mesajı vermiyor.

Doğru söylüyorsunuz hocam ama ben home tuşunun bozulmasından korktuğum için istiyorum yoksa problem değil ayrıca lg G2 gibi telefonlarda şarjı çok etkiliyor gibi bir izlenime kapılmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Neden çift tap ile açılma olayına bu kadar takıldınız. Bu istediğiniz özellik pilin daha çabuk bitmesine yol açar. Çünkü çift tab olayını cihazın algılaması için ekranın belirli sürelerde kontrol edilmesi lazım. Hem pil çabuk bitecek hem de iki üç gün sonra sıkılacaksınız.
    Bende Nokia 925 varken bu olay vardı. Sadece merakımdan birkaç kere kullandım. Çok matah birşey değil boşverin gitsin.

Bu arada bilmem farkettiniz mi, Halaskz kernel sonrasında cihaz artık Internet Bağlantınız Dengesiz mesajı vermiyor.

Doğru söylüyorsunuz hocam ama ben home tuşunun bozulmasından korktuğum için istiyorum yoksa problem değil ayrıca lg G2 gibi telefonlarda şarjı çok etkiliyor gibi bir izlenime kapılmadım

Dostum Home tusunu kullanmak ıstemıyorsan Swipe Home Button'ı tavsıye ederım, bu tus ıle hıc bır zaman home tusunu kullanmıyorusn

ekranı uyandırmak zorunda kaldıgın zamanlardada power tusunu kullanman yeterlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 7 Mayıs 2014; 15:51:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Sayac arttirmadan root yapmak MUMKUN DEGIL.

Mumkun olan sey, cihazi istediginiz zaman orjinal, sayac 0 haline dondurebilmeniz. Rootlu kullanirken sayaca bakmiycaksiniz zaten, garantilik isiniz mi var? Sayac sifirlama yontemiyle cihazi tekrar 'official' hale getiriceksiniz. Islem tamam

Aslında mumkun

Dun cıhazımda sayac sıfırken supersu halen yukluydu. root yapıptıktan sonra bootloader ı tekrar flashlarsanız sayac sıfır gozukuyor ama root aktıf oluyor. Tabı custom yazıları kalıyor ve cıhaz modıfıye edılmıs gozukuyor. Yanı yanlıs hatırlamıyorsam.
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Ana sayfa hakkindaki gerekli yonlendirmeyi birkac arkadasla(silentattack7,pachenkov) beraber konu sahibine ilettik. Artik top onda @berkans hocam..

• quote:

Ana sayfa hakkindaki gerekli yonlendirmeyi birkac arkadasla(silentattack7,pachenkov) beraber konu sahibine ilettik. Artik top onda @berkans hocam..

Şimdi tam detaylı olarak ilk mesaja ne eklemem gerekir son tavsiyelerinizi alayım.. Modları ekliycem tabii ki.. Başka eklememi istediğiniz şeyler var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Şimdi tam detaylı olarak ilk mesaja ne eklemem gerekir son tavsiyelerinizi alayım.. Modları ekliycem tabii ki.. Başka eklememi istediğiniz şeyler var mı ?

Hocam ilk mesaja modülleri ekleyin. 3. postta'da alıntı yapmışsınız dilerseniz o mesajı da değiştirip Uygulamalar için ayırın. Root gerektiren uygulamaları(Root explorer vs) O kısma eklersiniz. Hem bulmak daha kolay olur.
  • xposed modülleri için:

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/index-collection-xposed-modules-post-t2327541
    konusuna referans verebilirsin.

özellikle bizim aletler için:
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51129092&postcount=2
    linkteki "B" kısmına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Burda yapilan paylasimlara bir goz at kardesim. Alintilayacagin cok paylasim var onlari ilk sayfaya atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Hocam ilk mesaja modülleri ekleyin. 3. postta'da alıntı yapmışsınız dilerseniz o mesajı da değiştirip Uygulamalar için ayırın. Root gerektiren uygulamaları(Root explorer vs) O kısma eklersiniz. Hem bulmak daha kolay olur.

Allahın izniyle modülleri eklemeye başladım...

• Beni yanlış anlamışsınız.
    İnternet Bağlantınız Dengesiz mesajındaki olayı biliyorum. Bende her daim ikisi de açık olur. Her iki bağlantıyı da aktif olarak kullanırım. Wifi bağlandığı zaman mobil veriyi kapatmam.
    Bu kernelden önce mesajı devamlı aldığım halde, şimdi artık mesaj göstermiyor.
    Kernel açıklamalarında wifi güç yönetiminin yeniden yazıldığı, ne kadar bilinen tcp süzgeç tipi varsa seçilebildiği gibi bir açıklama vardı.
    Herhalde işe yaramıştır diye düşünüyorum. Sizinle paylaşmaktaki amacım kernelin bu işteki payını doğrulama içindi.
  • quote:

Beni yanlış anlamışsınız.
    İnternet Bağlantınız Dengesiz mesajındaki olayı biliyorum. Bende her daim ikisi de açık olur. Her iki bağlantıyı da aktif olarak kullanırım. Wifi bağlandığı zaman mobil veriyi kapatmam.
    Bu kernelden önce mesajı devamlı aldığım halde, şimdi artık mesaj göstermiyor.
    Kernel açıklamalarında wifi güç yönetiminin yeniden yazıldığı, ne kadar bilinen tcp süzgeç tipi varsa seçilebildiği gibi bir açıklama vardı.
    Herhalde işe yaramıştır diye düşünüyorum. Sizinle paylaşmaktaki amacım kernelin bu işteki payını doğrulama içindi.

Evet haklısınız.. Banada artık gelmiyor dengesiz mesajı
  • ılk olarak rusya romu yukledım

sonra kernel ve cwm flashladım

daha sonra kernel ayarlarını yaptım(scream e tesekkurler)

daha sonra bır suru uygulamayı devre dısı bıraktım.

en sonda greenıfy ıle bır suru ayar cektım

daha sonrada automateıt pro ıle bır kac otomatık ayar yaptım

guc tasarrufu acık senkronıze acık wıfı ve 3g acık

su ana kadar yenı pılı takalı 4 saat oldu

ekran suresı 01:10:33

mobıl verı ve wıfı 4 saat

arama 13 dakıka

sarj yuzde 86 da, adeta ınmek bılmıyor, bu gıdısle 8 saat fılan ekran suresı alıcam sanırım yogun kullanımla hemde
  • OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ozen hocam. Anlayamamisim sizi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.