Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Bu arada şu intelli 3g ile uğrasiyim dedim baktım geç bağlanıyor yalnızca gsm yaptım onuda sildim Zaten nadir giriyorum mobil ağdan o ara kendim açarım zaten intelli den kısa sürüyor

haklisin kardesim. Maksat pil tasarrufu iste..

Valla abi 8 saat ekran açık kalıyor günde o ne kadar etki eder ki diye mantık kurdum, ısı kökten halletmeye karar verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iyi yapmissin kardesim

• Telefonu resetleyince tum ekran suresinin gitmesine uyuz oluyorum... Verilerimi kaybediyorum ekran suresini tutamiyorum

• Neden resetliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Neden resetliyorsun?

Manyagim ben

Modul kurma zamanlarim.. Sik sik resetlemek gerek

• Estafurullah

Eyvallah,bende diyorum bu cihaz reset falan istemez ne iş bu diye..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Estafurullah

Eyvallah,bende diyorum bu cihaz reset falan istemez ne iş bu diye..:)

Gunde 3 4 kere resetliyoruz valla :)

• Siz üst düzeysiniz..

Modul işlerinde normal..

• quote:

Sizlere de gunaydin arkadaslar. Forumda bizi yalniz birakmayin

Tesekkurler hocam gec gordum kusura bakmayin :) Herkese iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

quote:

Sizlere de gunaydin arkadaslar. Forumda bizi yalniz birakmayin

Tesekkurler hocam gec gordum kusura bakmayin :) Herkese iyi geceler

Kusura bakmak olur mu? Ne demek.. iyi geceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Telefonu resetleyince tum ekran suresinin gitmesine uyuz oluyorum... Verilerimi kaybediyorum ekran suresini tutamiyorum

Ben denemedim ama gsam battery monitoru cok ovenler var bir dene istersen. Belki resetten sonra batarya sureleri oldugu gibi kaliyordur..

• arkadaslar kerneli flashladim ama bi fark goremedim hatta daha da bi acayip oldu. ayarlara baktigimda gayet duzgun calisiyor.su an sarjdan cekeli 1 saat 45 dakika oldu %81 sarj var. 38 dakika ekran suresi var. cok fazla da kullanmadim. arada 10 dakika kadar facebook ve 20 dakika kadar canliskor filan. onceden daha iyi gidiyordu sanki bende mi bi problem var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

arkadaslar kerneli flashladim ama bi fark goremedim hatta daha da bi acayip oldu. ayarlara baktigimda gayet duzgun calisiyor.su an sarjdan cekeli 1 saat 45 dakika oldu %81 sarj var. 38 dakika ekran suresi var. cok fazla da kullanmadim. arada 10 dakika kadar facebook ve 20 dakika kadar canliskor filan. onceden daha iyi gidiyordu sanki bende mi bi problem var acaba

Biraz kullan bakalim. Sarj suresi evdeki wi-fi in cekim gucune gore bile degisebiliyor sonucta.. bence hemen yargiya varma birkac gun dene kardesim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 7 Mayıs 2014; 23:53:34 >
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    deniycem hocam. gerci bu saatlerde hep isteyim, telefon da su an modemin uzerinde duruyor : )) belki modlardan biri etkilyordur. biraz kullanayim daha ince aayarlar yapayim bakalim. birkac gun kullanayim bakalim nasil olacak.
  • quote:

deniycem hocam. gerci bu saatlerde hep isteyim, telefon da su an modemin uzerinde duruyor : )) belki modlardan biri etkilyordur. biraz kullanayim daha ince aayarlar yapayim bakalim. birkac gun kullanayim bakalim nasil olacak.

• quote:

arkadaslar kerneli flashladim ama bi fark goremedim hatta daha da bi acayip oldu. ayarlara baktigimda gayet duzgun calisiyor.su an sarjdan cekeli 1 saat 45 dakika oldu %81 sarj var. 38 dakika ekran suresi var. cok fazla da kullanmadim. arada 10 dakika kadar facebook ve 20 dakika kadar canliskor filan. onceden daha iyi gidiyordu sanki bende mi bi problem var acaba

ben sarjdan cekelı 11saat 35dakıka oldu

arama 2 saat

ekran suresı 03:33 saat

mobıl verı 11 saattır acık sarj yuzde 48 de

kernel tel basına yetmez, bır kac yontem var onlarıda yapmak lazım

• berkans kullanıcısına yanıt
    hocam modlar kurulu zaten. grennfiy donate kullaniyorum, o da ayarli. intelli 3g de acik. ekran parlakligi %80 civarinda. wifi hep acik. guc tasarrufu kapali tabii ki. bakalim birkacgun kullanayim gelismeleri yazarim. bir sey degismezse modlarin ayarlarini soracagim tabii ki herkese :D
  • quote:

hocam modlar kurulu zaten. grennfiy donate kullaniyorum, o da ayarli. intelli 3g de acik. ekran parlakligi %80 civarinda. wifi hep acik. guc tasarrufu kapali tabii ki. bakalim birkacgun kullanayim gelismeleri yazarim. bir sey degismezse modlarin ayarlarini soracagim tabii ki herkese :D

Dostum bılgılendır ıyı olur olmadı ayarlarını bastan madde madde gecerız hem ana sayfayada eklenmıs olur

Bu arada blınkfeed portunu deneyen varmı ?
  • berkans kullanıcısına yanıt
    denedim ben hocam ilk gordugumde ama randimanli calismiyor. okuduguma gore htc zaten tum androidlere verecek blinkfeedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Dostum bılgılendır ıyı olur olmadı ayarlarını bastan madde madde gecerız hem ana sayfayada eklenmıs olur

Bu arada blınkfeed portunu deneyen varmı ?

Blinkfeedi @pachenkov kullandi. Ondan da bilgi alabiliriz hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 8 Mayıs 2014; 0:46:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.