Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

quote:

Oyleyse verecegim linkteki rus romunu indir. Ve kur...

http://androidromupdate.com/2014/01/20/install-n900xxudna6-official-4-4-2-kitkat-update-galaxy-note-3-sm-n900/

tamam hocam bi de bunu deneyeyim. neden böyle oldu anlamadım :(

Bende anlayamadim ama sıkma canını halolur.. wipe islemleri sirasinda neler yaptin?

hocam normal wipe data ve wipe cache partition şeklinde yaptım birşey yapmadım başka ama reboot system now deyince android işaretinin üstünde error yazdı ve telefon açıldı

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    hocam bir de odini açtıktan sonra telefonu bilgisayara taktım sürücüler yükleniyor gibi yazılar geldi daha önce defalarca bağlantı kurmuştum bilgisayar ile aslında. bununla ilgili birşey olabilir mi bilmiyorum aklıma birşey gelmiyor çünkü
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Neyse... Verdigim linkteki romu flashlarsan sorun kalmayacaktir.. rahat ol ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam bir de odini açtıktan sonra telefonu bilgisayara taktım sürücüler yükleniyor gibi yazılar geldi daha önce defalarca bağlantı kurmuştum bilgisayar ile aslında. bununla ilgili birşey olabilir mi bilmiyorum aklıma birşey gelmiyor çünkü

Yok. Surucu yuklenmese odin cihazina romu flashlayamazdi..

• quote:

Neyse... Verdigim linkteki romu flashlarsan sorun kalmayacaktir.. rahat ol ..

hocam sammobile den en son megafon russia sürümünü indirsem nasıl olur
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Sammobile dan son rusya surumunude indirip kurabilirsin..

Son sürümü yükledim sammobile den oldu hocam.az önce yüklediğim farklıydı sanırım çünkü yazılar degisikti. kusura bakmayın hocam sizi de uğraştırdım. Çok sağ olun

• quote:

Son sürümü yükledim sammobile den oldu hocam.az önce yüklediğim farklıydı sanırım çünkü yazılar degisikti. kusura bakmayın hocam sizi de uğraştırdım. Çok sağ olun

Estagfurullah... onemli olan sorunun cozulmesiydi. halolduguna gore bende mutlu oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 8 Mayıs 2014; 5:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

hocam modlar kurulu zaten. grennfiy donate kullaniyorum, o da ayarli. intelli 3g de acik. ekran parlakligi %80 civarinda. wifi hep acik. guc tasarrufu kapali tabii ki. bakalim birkacgun kullanayim gelismeleri yazarim. bir sey degismezse modlarin ayarlarini soracagim tabii ki herkese :D

Dostum bılgılendır ıyı olur olmadı ayarlarını bastan madde madde gecerız hem ana sayfayada eklenmıs olur

Bu arada blınkfeed portunu deneyen varmı ?

Hocam kusura bakmayın ben şimdi gördüm mesajınızı. O portu kullandım 1 hafta, kasma ve Şarj sömürüsü yok. BlinkFeed güzel çalışıyor haberleri vs alabiliyorsunuz ama sadece Twitter çalışıyor, facebook falan eklenmiyor. Hava durumu çalışıyor. Böyle işte hocam Htc arayuzu den hevesinizi almak isterseniz yükleyin, ben çok istiyordum artık isteğim kalmadı
    Ha bu arada o portta tek sıkıntı menu 4 sütun. Ama dpi ile oynayarak 5 e çıkarılır mi bilmiyorum denemedim.

• Sanırım sonunda şu yaptığım işlemler sonuç verdi. 1sa 6dk dir forumda geziyorum 11 sarj gitti fotoğrafı çektiğim sıra 88e düştü
     NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

Edit: Bu arada greenify'den olsa gerek, pil kısmında ekran ve Android işletim sistemi dışında hicbirsey gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leskodjer -- 8 Mayıs 2014; 9:29:52 >

• Portlandi diye temadan mi bahsediyorsunuz? Yoksa touvhwizzi rom olarak komple mi portladir? Link alabilirmiyiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 8 Mayıs 2014; 14:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Sanırım sonunda şu yaptığım işlemler sonuç verdi. 1sa 6dk dir forumda geziyorum 11 sarj gitti fotoğrafı çektiğim sıra 88e düştü

Edit: Bu arada greenify'den olsa gerek, pil kısmında ekran ve Android işletim sistemi dışında hicbirsey gözükmüyor.

Deger gayet iyi kardesim

• Dün akşam spor salonunda yürüyüş yaparken bir yandan da the legend of hercules seyredeyim dedim.
    O ama dup tıs dup tıs spor salonu müziği yüzünden filmi bir türlü dinleyemedim. sinirlerin bozuldu.
    Acil durumlarda sesi daha da yüksek alabilmek için ne yapılabilir diye araştırırken, PROGRAM KURMADAN bu işi yapmanın yolunu buldum.
    root olmak şart.
    root explorer ile /etc/ dizininin altında
    mixer_path.xml dosyasını bulun. önce üzerine basılı tutup, copy deyin, sonra da aşağıdan copy here yapın.
    mixer_path-copy.xml diye bir dosya oluşacak.
    bu yeni dosyanın adını original_mixer_path.xml olacak şekilde rename edin.
    sonra mixer_path.xml dosyasına uzun tıklayın, ve permissions (izinler)'e tıklatın "write" daki "tik"lerin hepsini "tik"leyin.
    back yapıp çıkın.
    sonra yine mixer_path.xml dosyasına uzun tıklayıp "open in text editor"ü seçin ve biraz aşağı doğru inip "play scenario" kısmını bulun ve resimdeki gibi değiştirin.
    menu tuşuna basın ve "save & exit" yapın.
    dosyadan çıktıktan sonra ,
    tekrar mixer_path.xml üzerine uzun tıklatın ve yine permission'a tıklayın, sadece owner'da "write" tik'li kalacak şekilde diğer "write" tiklerini kaldırın.
    cihazı kapatın açın.
    ve 1,2-1,3 katı yüksek ama bozulmamış ses ile cihazınızı kullanmaya devam edin.

beğenmezseniz root explorer ile "mixer_path.xml" i silip "original_mixer_path.xml" diye isimlendirdiğiniz dosyayı "mixer_path.xml" olacak şekilde rename edip cihazı kapatıp açarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    Denemeye deger tesekkurler hocam

• quote:

ben denedim bayağı iyi oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

quote:

ben denedim bayağı iyi oldu.

Bende firsatim oldugunda deneyecegim hocam.. tekrar tesekkurler..

• Telefon sesini yükseltmek için mod

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470890

Ben moderate olani kullanıyorum. Very loud olan telefona zararlı gibi geldi. Zaten kullanışlı da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: emri_bil_maruf

quote:

quote:

Hocam automateit uygulamasına auto greenify modunu nerden buldunuz.. sabahtan beri bu modu arıyorum.. acaba siz manuel mi hazırladınız bu modu?

hayır hocam marketın ıcınde vardı

shell plugın kurulması gerekıyordu sanırım onunla beraber calısıyordu

tabı tam ıslevsel mı denemedım ama root la bır sorun olmaz cunku bes yıldız verenler vardı

Cihazım henüz rootsuz. Shell plugin indirdim.. peki greenify şimdi uyut komutu için komut satırına ne yazılması gerekiyor hatırlıyor musunuz?

root yapmanız gerekıyor sanırım shell plugın ı kullanmak ıcın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam automateit uygulamasına auto greenify modunu nerden buldunuz.. sabahtan beri bu modu arıyorum.. acaba siz manuel mi hazırladınız bu modu?

hayır hocam marketın ıcınde vardı

shell plugın kurulması gerekıyordu sanırım onunla beraber calısıyordu

tabı tam ıslevsel mı denemedım ama root la bır sorun olmaz cunku bes yıldız verenler vardı

Cihazım henüz rootsuz. Shell plugin indirdim.. peki greenify şimdi uyut komutu için komut satırına ne yazılması gerekiyor hatırlıyor musunuz?

root yapmanız gerekıyor sanırım shell plugın ı kullanmak ıcın

Rootsuz da çalışabileceğini tahmin ediyorum. Ancak bunun için nasıl bir komut girmek gerekir onu merak ediyorum.. teşekkür ederim

kaptan bunlarda ekran görüntüleri
     NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.